Ravioli cu ciuperci si afumatura

de oanapl in Paste, 10 Feb 2019 | 3019 vizualizari

 

Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă ...dacă sunteți în criză de timp!

 

INGREDIENTE

  • 250 g ravioli cu umplutură de brânză
  • 70g afumătură
  • 1/2 borcan mic de ciuperci
  • 1 lingură condiment de pui
  • 1/4 ardei gras roșu
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1-2 linguri bulion
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • parmezan / brânză pentru paste (Hochland)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu ciuperci si afumatura:

Taie carnea afumată cubulețe mici și o călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe.
Speli ciupercile și le tai mărunt, le adaugi peste afumătură. Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în tigaie, adaugi sare după gust, apoi torni un pahar de apă, acoperi tigaia cu un capac și lași să fiarbă la foc potrivit, pentru 7-10 minute, până când scade apa.
Adaugi bulionul și amesteci.

Între timp fierbi pastele în apă cu sare respectând indicațiile de pe ambalaj. Scurgi pastele de apă, le adaugi în tigaie și amesteci. Adaugi sare dacă mai este nevoie.
Adaugi parmezan ras / brânză pentru paste și servești.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos Bolognese