Briose de post cu fructe, seminte si cacao

de Valclaudia in Prajituri, 28 Feb 2015 | 3690 vizualizari

 

buna dimineata! Va astept la cafea... ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 fructe foarte coapte de kiwi
  • 100 gr. seminte de floare soarelui
  • 50 gr. stafide
  • 100 ml apa minerala
  • 4 linguri ulei
  • 6 linguri zahar tos
  • 2 linguri pudra de cacao
  • 6 linguri faina proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post cu fructe, seminte si cacao:

Scoatem pulpa din fructele kiwi cu ajutorul unei lingurite, o mixam apoi in robot impreuna cu semintele de floarea soarelui si cu stafidele.

Adaugam apa minerala, zaharul,uleiul, apoi punem praful de cacao, faina lingura cu lingura,praful de copt stins intr-o lingurita zeama de lamaie.

La final adaugam uleiul, mixam cca 5 minute sa se omogenizeze foarte amestecul.

Preincalzim cuptorul la 175 grade, pornim functia de coacere cu ventilatie.

Asezam hartiute in formele de briose, le umplem de 3/4 cu aluat, dam apoi tava la cuptor pana trec briosele testul cu scobitoarea.

Le scoatem din cuptor si din formele de silicon pe un gratar sa se racoreasca, le pudram cu zahar farin si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post cu fructe, seminte si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cacao