Budinca de dovlecel, cartofi si bacon

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2015 | 4835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3-4 rosii
  • 3 cartofi
  • 150 gr bacon
  • 50 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecel, cartofi si bacon:

Curatam dovlecelul si cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Baconul il taiem cubulete. Rosiile le taiem rondele. Ouale le batem si le amestecam cu smantana si condimentam. Punem cartofii la fiert in apa cu sare. Apoi scurgem cartofii de apa. Punem intr-o tigaie putin ulei si calim dovlecelul. Adaugam baconul si mai calim 3 minute. Scoatem din tigaie si le scurgem. Amestecam apoi dovlecelul cu baconul si cartofii. Le amestecam apoi cu ouale. Condimentam. Ungem o tava cu unt. Asezam rondelele de rosii. Punem apoi legumele amestecate cu oua. Peste presaram cascavalul ras. Dam la cuptor la 180 grade C, pana se rumeneste frumos. Sper sa va placa!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecel, cartofi si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume cu mustar