A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tarta cu urzici

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas amestecam faina cu sarea,piperul,praful de copt si facem o gaura in mijloc,adaugam untura la temperatura camerei,ouale batute si incepe sa framantam un aluat omogen(daca este nevoie...Citeste continuarea

Tocana olteneasca din maruntaie de...

Postat de: merisor67 in Pui

Măruntaiele de pui folosite de mine, au fost de la niște pui crescuți la curte și au fost împănate cu grăsime, de aceea nu vedeți în lista de ingrediente și grăsime, le-am...Citeste continuarea

Tortilla de patatas

Postat de: Camy_gby in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja, se taie fasii subtiri sau cubulete si se pun la prajit impreuna cu ceapa tocata, intr-o tigaie pe care se aseaza un capac. Ouale se sareaza, se pipereaza si se bat...Citeste continuarea

Tort Floarea Soarelui cu crema de...

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Incepem cu crema: Punem apa cu zaharul intr-o oala la fiert, iar cand atinge punctul de fierbere adaugam grisul in ploaie si amestecam continuu pana cand compozitia se leaga si devine ca o...Citeste continuarea

Taco cu somon si iaurt mentolat

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se presara bucatile de somon cu mixul de condimente, evitand pielea si se ung cu ulei, sare si piper.  Se prajesc intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu, cu pielea in jos, 8-9 minute,...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa...

Postat de: merisor67 in Mancaruri de post

Pentru aluat, punem într-un vas pasta de roșii cu uleiul și apa minerală, adăugăm un praf sare, praful de copt și bicarbonatul și  le amestecăm energic, pentru a se desface...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: eumimi in Torturi

Se curata merele si se taie felii. Se unge tava cu 2 linguri de ulei, se asaza merele, se presara 5 linguri de zahar si se baga la cuptor 15 – 20 de min. Cand sunt gata se presara...Citeste continuarea

Tarta cu ficatei de pui

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat  amestecam toate ingredientele framantand cu mana.Aluatul nu trebuie sa fie foarte tare.Introducem aluatul la frigider pana pregatim umplutura. Spalam bine ficateii si ii...Citeste continuarea

Tortellini de casa cu spanac si sos...

Postat de: AndrutzaP in Mancaruri de post

   Faina se amesteca cu un praf de sare si se intinde pe o suprafata de lemn (este important sa nu fie rece). Se face o gropita in mijocul fainii si se puna jumatate din cantitatea de...Citeste continuarea

Tort de biscuiti

Postat de: caroline in Dulciuri

Punem intr-un bol untul, adus la temperatura camerei si il frecam bine cu zaharul pudra pana devine o crema.   Separat biscuitii ii rupem bucati potrivite ca marime si ii punem intr-un...Citeste continuarea

Tocana de legume cu orez si ciuperci

Postat de: susu in Mancaruri de post

Ciupercile nu se curata de pielita doar se spala de pamant dupa care se toaca marunt. O parte din ceapa se toaca marunt si cealalta se macina la masina de tocat. Ardeii se curata de seminte si...Citeste continuarea

Tarta cu spanac si branza

Postat de: momo121 in Aperitive / Garnituri

Spanacul proaspat il spalam bine cu apa rece, eu am luat frunzulita cu frunzulita pentru fi sigura ca nu mai are pamant, apoi il oparim catva minute in apa cu sare. Intr-o tigaie calim ceapa...Citeste continuarea

Tigaie calda de ciuperci si mamaliguta

Postat de: privatelaura in Mancaruri de post

Spalam bine ciupercile, apoi le lasam in strecuratoare, la scurs. Punem la incalzit un vas cu apa, un strop de sare grunjoasa si lasam sa fiarba. Cand atinge punctul de fierbere, adaugam...Citeste continuarea

Tarta din cartofi cu legume si...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja pana patrunde usor furculita in ei. Dam drumul cuptorului la 180 grade. Curatam cartofii de coaja, ii taiem rondele si ii aszam in tava rotunda...Citeste continuarea

Tort aniversar 2 ani de bucataras

Postat de: Adele in Dulciuri

Pentru inceput se pregateste blatul, se separa ouale, galbenusurile si albusurile in doua vase, dupa care se mixeaza cu praf de sare albusurile pana devin spuma, se mixeaza si galbenusurile cu...Citeste continuarea

Tarta tatin

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Masa: Intr-un bol punem faina, construim un "vulcan", iar in mijloc adaugam untul in bucati (untul sa fie la temperatura camerei), oul, apa si sarea. Amestecam ingredientele pana cand...Citeste continuarea

Tort aniversar I <3 T ~ 9 ANI

Postat de: TAB1TA in Torturi

Am preincalzit cuptorul la 180° (foc mediu). Am tapetat o forma de tort cu unt si faina. Am batut ouale cu un praf de sare, am adaugat galbenusurile si am amestecat usor. Am frecat...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci de post

Postat de: Monica1997 in Mancaruri de post

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit intr-o tigaie, dupa ce aceasta devine "sticloasa", se adauga ardeii si morcovii tocati si ei cubulete impreuna cu utina apa si se lasa la fiert....Citeste continuarea

Tortulet din foi de placinta cu...

Postat de: simona72 in Torturi

Foile de placinta le-am lasat sa se dezghete la temperatura camerei. Le-am desfacut si cu varful unui cutit bine ascutit am decupat dupa o forma rotunda de tort foile de placinta. Am luat cate 2...Citeste continuarea

Tort cu cirese si nuci

Postat de: TAB1TA in Torturi

Mai intai am scos samburii de la cirese, iar apoi am presarat faina peste ele. Am separat albusurile de galbenusuri. Am batut albusurile cu un praf de sare pana s-au intarit, apoi am adaugat...Citeste continuarea

Tortellini cu spanac si sos de rosii

Postat de: eumimi in Mancaruri de post

Se fierb tortellini pentru 10 minute, conform instructiunilor de pe punga. Se caleste o ceapa taiata cat mai marunt impreuna cu rosiile taiate cubulete mici in ulei incins. Se adauga sare...Citeste continuarea

Tocanita cu ghebe si ciuperci la...

Postat de: rocsi_1612 in Slow Cooker

Ghebele le spalam bine si le lasam in apa rece la desarat. Schimbam apa, cam o data la jumatate de ora. Dupa ce s-au desarat, le tocam, dar nu foarte marunt. Ciupercile le scurgem de zeama, le...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata

Postat de: Meea in Torturi

Blatul: Cuptorul meu nu coace prea bine asa ca eu  a trebuit sa fac blaturile pe rand (in numar de 3). Asadar pentru primul blat mixam spuma tare albusurile. Separat,mixam galbenusurile cu...Citeste continuarea

Tort de mere umplute cu gem de...

Postat de: merisor67 in Slow Cooker

Decojim merele, le scoatem cu grijă cotoarele și le așezăm în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot , tapetat cu hârtie de copt. În interiorul merelor, punem mai...Citeste continuarea

Tocanita de legume cu carne de iepure

Postat de: Pungasa_Rogue in Iepure

Iepurele se portioneaza in 6 bucati, iar rinichii se taie pe jumatate de-a lungul. Se spala carnea, se da cu sare si se presara cu boiaua de ardei, apoi se pune intr-o tigaie incapatoare si se...Citeste continuarea

Tort Bunica

Postat de: Ela68 in Torturi

1. Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, apoi se adauga nucile macinate, cacaoa si pesmetul. Separat se bat albusurile cu zaharul si cand s-a format bezeaua, omogenizam...Citeste continuarea

Tarta cu fructe de padure

Postat de: Dya in Dulciuri

Se cerne făină, se adaugă ouăle, zahărul şi untul. Se presară bicarbonatul şi drojdia. Se toarnă apa şi se frământă un aluat elastic, nelipicios. Se ţine la rece...Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si ceapa rosie

Postat de: epurasha2bb in Aperitive / Garnituri

Prima data se pregateste aluatul amestecand toate ingredientele intr-un castron. Aluatul trebuie sa iasa de consistenta moala si modelabila a unei plastiline, iar culoarea este un galbui placut ca...Citeste continuarea

Tort Tiramisu reţetă

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Mod de preparare blat: Mixam ouale cu zaharul pana se deschid la culoare si isi tripleaza volumul. Amestecam faina cu cacaoa iar apoi o cernem. Punem cate 1-2...Citeste continuarea

Tort Mady

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru blat, se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul si zeama de lamaie si se mixeaza la treapta maxima, pana cand se obtine o bezea ferma. Se scoate...Citeste continuarea

Tort cremes

Postat de: amalia01 in Torturi

Separi galbenusurile de albus.  Amesteci galbenusurile cu 200 g zahar si 4 plicuri de zahar vanilat, pana cand devin spumoase.  Adaugi amidonul si laptele, alternativ, ...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carne de iepure

Postat de: Pungasa_Rogue in Iepure

Iepurele se transeaza in  5 bucati, apoi se spala, se da cu sare si se presara cu boia si se pune la fiert in 300 ml apa, cu boabele de piper, busuiocul, rozmarinul si uleiul. Mai tarziu, se...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ton si masline

Postat de: eumimi in Paste

Se pun tagliatellele sa fiarba pentru cateva minute (10-15 minute), cand sunt fierte se ridica la suprafata apei. Conserva de ton se scurge de ulei si se faramiteaza tonul cu o fuculita. Se...Citeste continuarea

Tocanita portugheza de peste cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius.  Se taie ceapa, cartofii, rosiile si ardeii in fasii foarte subtiri. Se caleste ceapa intr-o tigaie la foc mediu, cu putin ulei de...Citeste continuarea

Taitei chinezesti picanti cu oua...

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Ghimbirul si usturoiul se dau pe razatoarea fina si se amesteca cu sosul de soia, otetul, ulei de susan si piper. Se taie varza fasii si se fierbe impreuna cu broccoli, desfacut in bucati, si...Citeste continuarea

Tarta cu fructe si crema de vanilie

Postat de: Adrian2016 in Prajituri

      Blat: Am separat albusurile de galbenusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le-am mixat pana s-a topit zaharul,apoi am...Citeste continuarea

Tort cu crema de frisca si ciocolata

Postat de: eumimi in Dulciuri

Incepem prin pregatirea blatului. Se mixeaza albusurile spuma. Adaugam treptat zaharul si mixam pana cand bezeaua se intareste. Adaugam galbenusurile si le incorporam usor cu o lingura de...Citeste continuarea

Tarta cu brocoli si busuioc

Postat de: Ksenya in Aperitive / Garnituri

Pornim cuptorul  la 180 grade. Broccoli  il fierbem timp de 3 minute in apa cu sare,apoi il lasam la scurs.Intr-o tigaie topim untul si sotam brocoli pana se evapora apa si il...Citeste continuarea

Trandafiri din aluat de clatite

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Am amestecat ouale cu sarea si zaharul valinilat, apoi am adaugat faina si am subtiat cu lapte, Am obtinut un aluat cu o consistenta mai mare decat cea a clatitelor, apoi am adaugat ciocolata...Citeste continuarea

Tort de clatite

Postat de: robert_badica in Dulciuri

Clatite: Intr-un bol spargem ouale, si adaugam zaharul. Amestecam bine, apoi punem untul topit si uleiul. Treptat adaugam putin lapte, apoi putina faina, pana terminam cantitatile. Vom obtine o...Citeste continuarea

Tarta Godina

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Din ouă, făină și lapte se prepară un sos béchamel ce se asezonează de sare și piper. În acest sos se adaugă ceapa, usturoiul și ardeiul kapia curățate și tocate...Citeste continuarea

Trufe cu seminte de canepa si quinoa

Postat de: andaoana in Dulciuri

In vasul blenderului punem toate ingredientele si pornim la inceput pe viteza mica apoi mai mare pana se fac ca si o pasta densa . De acolo luam cate putin si formam bilute pe care le dam prin...Citeste continuarea

Tarta cu blat de sticksuri...

Postat de: anuta in Aperitive / Garnituri

1.Se strivesc sticksurile cu un sucitor sau se dau la robot, pana devin fine ca pesmetul. Se pune acest pesmet intr-un castron si se amesteca cu untul topit amestecat cu smantana si oul, pana...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie si pepene...

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se mixeaza ouale impreuna cu sarea, zaharul, esenta de vanilie si uleiul. Se adauga laptele, faina si praful de copt si se omogenizeaza....Citeste continuarea

Tortulet cu mere, crema de vanilie...

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru blat, sfaramam biscuitii intr-un bol si adaugam peste ei, untul topit, in laptele de cocos usor incalzit. Ii amestecam bine si tapetam cu ei, baza unei forme de copt. Eu am ales o...Citeste continuarea

Tortul Martisor

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Untul (la temperatura camerei) se mixeaza cu zaharul cateva minute, dupa care adaugam ouale si esenta de vanilie. Se pune faina si zaharul, smantana si bicarbonatul stins in otet. Eu am pus...Citeste continuarea

Tort Godina

Postat de: EUSORINA in Torturi

BLAT: Batem albuşurile cu zahărul, până devin spumă, apoi adăugaţi gălbenuşurile treptat, urmate de nuci şi făină, apoi turnam aluatul într-o formă de tort tapetată...Citeste continuarea

Tochitura munteneasca

Postat de: Monica1997 in Porc

Carnea se taie cubulete, iar carnatii ii taiem rondele. In uleiul incins adaugam ceapa taiata solzisori,dupa ce devine sticloasa punem cubuletele de carne si lasam sa se inabuse,apoi adaugam...Citeste continuarea

Taitei de casa cu galbenus

Postat de: vasy16 in Spaghete

Se amesteca cu furculita galbenusurile cu sarea si se incorporeaza faina cernuta in ploaie,putin cate putin. Cand incepe sa se intareasca se framanata cu mana pana iese o coca...Citeste continuarea

Tortilla de cartofi si broccoli

Postat de: vasy16 in Mancaruri de legume

Se curata cartoful,ceapa si se spala broccoli. Cartofii se feliaza subtiri neregulat, ceapa se taie julien iar brocoli se desface in buchetele mici.Intre timp punem uleiul la incalzit....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]