Tocana de vita in bere neagra

de katty in Vita, 19 Apr 2016 | 7899 vizualizari

 

Astazi este ziua de bere neagra. Sper sa nu e imbatam. Oricum merita.
 

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cuburi carne de vita
  • 300 ml bere neagra
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 crengute cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • 200 ml sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vita in bere neagra:

Intr-o oala cu pereti grosi punem carnea la calit in uleiul incins. Amestecam ocazional pana isi schimba culoarea. Adaugam ceapa tocata fin, morcovul dat pe razatoarea mare si ardeiul gras tocat cubulete. Amestecam pana legumele incep sa se inmoaie, apoi adaugam apa calda cat sa acopere amestecul si sa treaca cu 2-3 degete, berea, sare, piper, cimbru,rozmarin, foile de dafin. Fierbem pana carnea se inmoaie bine. Daca este nevoie mai completam cu apa. Cu 10 minute inainte de a fi gata adaugam sosul de rosii si mai lasam sa fiarba pana sosul scade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vita in bere neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marcela1979 1

19.04.2016, 20:03

foarte buna

Rocsi 1

19.04.2016, 21:11

Ce faina ti-a iesit!

CameliaR 1

12.05.2016, 11:41

Wooow, ce fain arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]