Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2016 | 4195 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, dacă se anunță musafiri în ultima clipă ;) P.S. Mereu am un aluat de foietaj în congelator, pentru musafiri surpriză ;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj,
  • Felii subțiri de bacon,
  • Muștar clasic,
  • Cașcaval felii,
  • Ou 1 bucată pentru uns,
  • Semințe de in, susan, dovleac, floarea soarelui.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval:

 Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat subțire de muștar clasic, apoi se așează feliile de bacon, peste ele feliile de cașcaval, se taie aluatul în fâșii cât să cuprindă ingredientele, apoi se rulează în diagonală, că să se obțină efectul de trandafir și se pun în forme termorezistente de brioșe. Se ung cu ou bătut, apoi se presară semințele și se dau la copt, în cuptorul preincins cca 20 de minute la 200 grade. Se servesc calde dar și reci. Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte englezesti cu umplutura picanta