Tarta cu branza si spanac

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2016 | 3684 vizualizari

 

O tarta gustoasa si satioasa care se face usor. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/tarta-cu-spanac-si-branza-de-vaci/

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • spanac 400-500 g
  • 2 oua
  • 250 g branza de vaci
  • 1 lingura de pesmet
  • sare, piper
  • seminte de mac
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si spanac:

Se lasa aluatul de foietaj la dezghetat.

Spanacul se dezgheata,se stoarce foarte bine de zeama si se pune intr-un bol. Adaugam branza rasa, 1 ou, pesmetul, sare si un praf de piper si amestecam bine.

Punem o parte din aluat in tava pentru tarta si oprim o parte pentru facut grilajul de deasupra tartei.

Punem peste luat si compozitia de spanac si o presam bine cu lingura. Marginile aluatului le indoim si facem grilajul.

Ungem tarta cu 1 ou batut, presaram mac si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.

TIPS-URI

1

Puteti presara dasupra seminte de susan sau oregano.

2

Eu am folosit o branza de vaci sarata.

3

Puteti folosi spanac praoaspat oparit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (15)

marcela1979 1

24.04.2016, 11:04

Gherca Daniela 1

25.04.2016, 17:57

CameliaR 1

12.05.2016, 11:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]