Tiramisu reţetă originală cu...
Postat de: Criss in PrajituriTiramisu reţetă originală Mai intai se pregateste sosul pentru insiropat piscoturile. Capsunele congelate (puteti folosi desigur si capsuni proaspete) se pun intr-o cratita impreuza cu...Citeste continuarea
Tigaie cu pui,ciuperci si cartofi
Postat de: gurita_ta2005 in PuiAripiile de pui se pun separat intr-o craticioara la fiert pentru 15 minute. Ciuperciile felii se pun intr-o tigaie cu ulei de masline,pana se calesc putin,se adauga si cartofii taiati felii...Citeste continuarea
Tarta cu branza si spanac
Postat de: eumimi in Aperitive / GarnituriSe lasa aluatul de foietaj la dezghetat. Spanacul se dezgheata,se stoarce foarte bine de zeama si se pune intr-un bol. Adaugam branza rasa, 1 ou, pesmetul, sare si un praf de piper si amestecam...Citeste continuarea
Tochitura de legume
Postat de: carmen in Mancaruri de postSe taie sau se toaca ceapa dupa dorinta si se adauga in ulei de masline incins. Se lasa putin la inmuiat mestecand usor apoi se adauga ciupercile, dupa 2 - 3 minute se adauga si legumele direct...Citeste continuarea
Tort cu nuca
Postat de: sufletista in DulciuriBlat- mixam albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul,adaugam zaharul,zaharul vanila si mixam pana devine o spuma lucioasa ca la bezea,adaugam galbenusurile mixand dupa fiecare....Citeste continuarea
Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi
Postat de: Deny22 in Dulciuriuntul rece se incorporeaza cu faina se adauga apoi galbenusul, apa si sarea si amestecam se lasa aluatul la frigider apoi il intindem in tava si lasam iar la frigider aprox 20 min...Citeste continuarea
Turnulet cu mere si violete
Postat de: ianculubita in DulciuriIn primul rand se pregateste un ganache din ciocolata topita,se adauga frisca, se amesteca pana se omogenizeaza complet apoi se lasa la frigider 30min sa se raceasca,cu o folie alimentara pusa...Citeste continuarea
Tocana de vita in bere neagra
Postat de: katty in VitaIntr-o oala cu pereti grosi punem carnea la calit in uleiul incins. Amestecam ocazional pana isi schimba culoarea. Adaugam ceapa tocata fin, morcovul dat pe razatoarea mare si ardeiul gras tocat...Citeste continuarea
Tortul meu Napoleon
Postat de: simona72 in TorturiPentru foi: am ales modul cel mai simplu, la robotul de bucatarie. In bolul robotului am pus untul rece taiat cubulete si faina. Am mixat pana amestecul a devenit nisipos. Am amestecat celelalte...Citeste continuarea
Tort cu mousse de ciocolata
Postat de: miha in TorturiBlat de biscuit: Cernem faina intr-un castron, adaugam un praf de sare, zaharul pudra, apoi untul rece taiat cubulete si galbenusul de ou. Framantam repede cu varful degetelor pana toate...Citeste continuarea
Tocanita de miel pregatita cu...
Postat de: diaconta in OaieAm spalat si sters carnea cu un servet de hârtie. Am amestecat toate ingredientele pentru marinada. Am pus carnea în marinada obtinuta, am întors-o ca sa se îmbibe...Citeste continuarea
Tort Gabriela
Postat de: Constelatialeu in TorturiBlat : Albusurile cu un praf de sare le mixam bina, adaugam zaharul si continuam sa mixam bine, apoi adaugam nuca macinata si faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie, amestecam cu miscari...Citeste continuarea
Tort Happy cake pops
Postat de: simona72 in TorturiPentru negresa: agitam putin cutia cu lapte de cocos inatie de a o deschide. Turnam laptele intr-un castron, adaugam zaharul, uleiul de cocos si amestecam cu un tel. Amestecam faina cu praful de...Citeste continuarea
Tocana de miel cu cartofi si...
Postat de: merisor67 in OaiePreparam mai intai marinata. Amestecam otetul balsamic cu sosul de soia, adaugam condimentele si sarea si cu acest amestec masam bine carnea de pe oase, apoi punem oasele in caserola pentru...Citeste continuarea
Tort cu crema de lamaie si caramel
Postat de: diaconta in TorturiPentru blat am separat albusurile de galbenusurile oualor. Am amestecat faina cu grisul,cacaoa si praful de copt. Am mixat spuma albusurile. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul si am...Citeste continuarea
Toast cu spanac, oua si parmezan
Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie OliverSe prajeste felia de paine. Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei si se incalzeste la foc mediu. Se toaca spanacul si se adauga in tigaie. Se bat ouale cu furculita ca pentru omleta...Citeste continuarea
Tort cu crema de branza si jeleu...
Postat de: diaconta in TorturiPentru blat am mixat ouale cu un praf de sare si zaharul pâna ce si-au triplat volumul . Am adaugat faina în doua reprize, amestecând usor cu un tel. Am pus compozitia...Citeste continuarea
Tort cu crema de capsuni si ciocolata
Postat de: Adele in TorturiSe incepe prin pregatirea blatului, ouale la temperatura camerei se separa in doua vase ,se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care se mixeaza galbenusurile cu zaharul, esenta si...Citeste continuarea
Tort mimoza
Postat de: jolygina in DulciuriPregatim pandispanul batand albusurile spuma, adaugam zaharul treptat apoi galbenusurile, uleiul iar la sfarsit faina cu praful de copt . Il coacem la 180-200de grade timp de 30 -45 min. Il...Citeste continuarea
Tofu rece cu sos de soia
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriSe amesteca sosul de soia diluat cu 1 lingura apa cu wasabi si uleiul de susan. Se taie tofu felii si se toarna sosul deasupra. Se serveste imediat. Citeste continuarea
Tarta fara coacere cu fructe
Postat de: aalliinnaa07 in DulciuriBlatul: Biscuitii ii zdrobim bine, apoi peste ei adaugam untul topit si amestecam bine. Punem biscuitii intr-o tava rotunda detasabila si o punem la frigider timp de 20 de minute. Intre timp se...Citeste continuarea
Tocana de iepure
Postat de: simona72 in IepureAm transat iepurele in bucati, iar pentru tocana am folosit doar pulpele. Din muschiuleti am facut ceva sofisticat, iar din restul o ciorbita… Am pus toate bucatile de iepure intr-un...Citeste continuarea
Tocanita de ceapa cu aripioare de...
Postat de: Monica1997 in PuiPasul1: Spalam aripioarele si le punem intr-o tigaie cu 4 linguri de ulei e floarea soarelui. Pasul2: Dupa ce acestea s-au rumenit,adaugam ceapa tocata marunt. Pasul3: Morcovii ii spalam si...Citeste continuarea
Tort Fluture
Postat de: AndrutzaP in TorturiBlat Incalziti cuptorul la 150 grade si tapetati forma de tort cu hartie de copt. Untul, la temperatura camerei, se bate impreuna cu zaharul pudra pana ajunge cremos. Apoi, unul cate...Citeste continuarea
Tocana de miel pregatita cu...
Postat de: gaby_d in OaiePortioneaza carnea in bucati mai mari sau mai mici, cum iti e pe plac :) Spal-o apoi usuc-o cu-n servet. Intr-un bol amesteca vinul cu boiaua, rozmarin (nu pune prea mult), sare si piper....Citeste continuarea
Taglierini bolognese cu ciuperci
Postat de: RuxyRux in PasteSe toaca ceapa,ciupercile, morcovul si telina se dau pe razatoare ( daca doriti puteti face asta si cu ceapa). Se incinge uleiul in tigaia adanca, se pune ceapa, morcovul si telina, se soteaza...Citeste continuarea
Tocanita de fasole galbena
Postat de: licurici_lra in Mancaruri de postAm pus o cratita cu apa pe foc si intre timp, am curatat si tocat legumele. Cartofii i-am taiat in sferturi, ceapa marunt, ardeiul cubulete, iar usturoiul l-am pisat. Am...Citeste continuarea
Tarta de post
Postat de: Moni_alex in DulciuriSe amesteca apa fierbinte si uleiul intr-un vas mai mare. Intr-o farfurie se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga faina peste apa cu ulei si se amesteca bine cu o lingura de...Citeste continuarea
Tort Ecler
Postat de: deyutzky in TorturiCrema: Intr-un vas amestecam galbenusurile cu zaharul pana cand acesta din urma se topeste. Adaugam treptat amidonul si putin lapte si amestecam bine pana la incorporare. Adaugam restul de...Citeste continuarea
Tarta cu kiwi
Postat de: eumimi in PrajituriMai intai pregatim aluatul pentru tarta. Amestecam untul moale cu zaharul, adaugam apoi oul si faina si framantam un aluat moale, dar nelipicios. Intindem o foaie rotunda, o punem in tava de...Citeste continuarea
Tort cu doua creme ganache si...
Postat de: Pungasa_Rogue in TorturiBlat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea....Citeste continuarea
Tamago kake gohan (Orez cu ou crud...
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriSe amesteca orezul cu Furikake si se imparte intre doua boluri. Se sparg cate 2 oua in fiecare bol si se adauga cate 1/2 lingura sos de soia in fiecare. Se serveste ca atare sau se toarna...Citeste continuarea
Tamagoyaki (Omleta asiatica)
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriSe bat ouale impreuna cu sarea si laptele. Se strecoara printr-o sita fina, apoi se amesteca cu restul ingredientelor. Se unge o tigaie antiaderenta cu foarte putin ulei si se incalzeste la foc...Citeste continuarea
Tort Trei Ciocolate
Postat de: AndrutzaP in TorturiBlat. Separam oualele. Galbenusurile se freaca bine cu uleiul, pana ajung cremoase. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Apoi adaugam galbenusurile si mai mixam putin. Faina,...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: Adi75 in DulciuriTiramisu reţetă originală Gălbenușurile se mixeaza cu mascarponele si jumătate din cantitatea de zahar (60 gr ), albușurile se bat spuma cu praful de sare si cealaltă jumătate de zahar...Citeste continuarea
Tigara comestibila si ceasca de cafea
Postat de: epurasha2bb in DulciuriMai intai topim untul de cacao care are timp de topire foarte mic, se pune borcanelul intr-un vas cu apa fierbinte si se lichefiaza rapid.Sau se razuieste si se topeste in craticioara la bain...Citeste continuarea
Tarta cu pere "Bourdaloue"
Postat de: ctlina in DulciuriSe prepară perele: se curata de coaja, se taie în jumătati si se curata de cotor. Le punem intr-o cratita,se adaugă zahărul și vanilia si se acoperă cu apă. Se aduce la...Citeste continuarea
Tort Boston
Postat de: aliliana in DulciuriUntul se aduce la temperatura camerei. Cand este suficient de moale, se taie cuburi si se pune intr-un bol. Cu mixerul se aereaza putin, dupa care incepem sa adaugam zaharul lingura cu lingura,...Citeste continuarea
Tort cu crema de lapte
Postat de: Meea in TorturiLista de ingrediente corespunde unui singur tortulet. Pentru blat ,mixam albusurile spuma tare apoi adaugam zaharul si mixam in continuare pana cand se formeaza o bezea tare...Citeste continuarea
Tocanita italiana cu carne de porc,...
Postat de: Satisfyyourcravings in PorcSe incalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Se curata ceapa si se taie in 8. Se spala prazul si se taie rondele, impreuna cu usturoiul. Se incalzeste o oala potrivita si pentru...Citeste continuarea
Tarta cu spanac, branza si rosii...
Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / GarnituriPentru blat am pus intr-un vas oul, untul, malaiul si am framantat adaugand treptat apa si faina pana am obtinut un aluat nu foarte tare.Introducem aluatul la rece pana pregatim umplutura....Citeste continuarea
Tarte cu ton si oua
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriFoietajul il lasam la dezghetat, dar in frigider, pentru ca se lucreaza mai usor daca este rece. Mozzarella o taiem cubulete. Tonul il scurgem de sucul propriu si il facem bucatele cu...Citeste continuarea
Tarta spiralata cu legume...de post
Postat de: Angelica in Mancaruri de post1.Ungem cu ulei o tava rotunda sau ovala, inclusiv pe pereti. 2.Decongelam aluatul foietaj, il taiem in forma ovala mai mare cu vreo 3-4 cm. decat tava si il asezam in tava. 3.Tapetam si...Citeste continuarea
Trandafiri din foietaj cu bacon si...
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriAluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat subțire de muștar clasic, apoi se așează feliile de bacon, peste ele feliile de...Citeste continuarea
Taitei cu piept de rata in sos...
Postat de: Satisfyyourcravings in RataSe amesteca carnea de rata cu sosul Teriyaki si se lasa la marintat minim 30 de minute. Se incalzeste un wok la foc mare. Se adauga uleiul de susan si cel de floarea soarelui, apoi...Citeste continuarea
Toast picant cu ciuperci, Kale,...
Postat de: Satisfyyourcravings in SandvisuriSe indeparteaza piciorusele ciupercilor si se pastreaza pentru alta ocazie. Se adauga palariile ciupercilor intr-un bol, impreuna cu rosia/rosiile taite logitudinal in jumtatati, 1...Citeste continuarea
Tortul meu Snickers
Postat de: GeorgianaGrigorescu in TorturiPentru blat mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Amestecam faina cu nuca macinata si praful de copt. Peste albusurile spuma adaugam putin cate putin din amestecul de...Citeste continuarea
Tocana taraneasca din muschiulet de...
Postat de: simona72 in PorcMuschiuletul se spala, se tamponeaza cu servetele de bucatarie si se taie in bucati. Pulpa de porc sau baconul, se taie in feliute si se caleste in 2-3 linguri ulei de masline la foc iute pana se...Citeste continuarea
Taitei orientali cu carne de porc
Postat de: Satisfyyourcravings in PorcSe acopera carnea cu piperul Szechuan. Se hidrateaza ciupercile in apa fierbinte cateva minute, se scurg si se toaca. Se incalzeste un wok la foc mare. Se adauga uleiul de susan si cel de...Citeste continuarea
Tort "Camasa"
Postat de: Geanina87 in TorturiBlat : Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile si un praf de sare se bat spuma, apoi punem si zaharul putin cate putin, mixand in continuare pana devine o spuma lucioasa. Mixam putin si...Citeste continuarea