A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tiramisu reţetă originală cu...

Postat de: Criss in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Mai intai se pregateste sosul pentru insiropat piscoturile. Capsunele congelate (puteti folosi desigur si capsuni proaspete) se pun intr-o cratita impreuza cu...Citeste continuarea

Tigaie cu pui,ciuperci si cartofi

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Aripiile de pui se pun separat intr-o craticioara la fiert pentru 15 minute. Ciuperciile felii se pun intr-o tigaie cu ulei de masline,pana se calesc putin,se adauga si cartofii taiati felii...Citeste continuarea

Tarta cu branza si spanac

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Se lasa aluatul de foietaj la dezghetat. Spanacul se dezgheata,se stoarce foarte bine de zeama si se pune intr-un bol. Adaugam branza rasa, 1 ou, pesmetul, sare si un praf de piper si amestecam...Citeste continuarea

Tochitura de legume

Postat de: carmen in Mancaruri de post

Se taie sau se toaca ceapa dupa dorinta si se adauga in ulei de masline incins. Se lasa putin la inmuiat mestecand usor apoi se adauga ciupercile, dupa 2 - 3 minute se adauga si legumele direct...Citeste continuarea

Tort cu nuca

Postat de: sufletista in Dulciuri

Blat- mixam albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul,adaugam zaharul,zaharul vanila si mixam pana devine o spuma lucioasa ca la bezea,adaugam galbenusurile mixand dupa fiecare....Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi

Postat de: Deny22 in Dulciuri

untul rece se incorporeaza cu faina se adauga apoi galbenusul, apa si sarea si amestecam se lasa aluatul la frigider apoi il intindem in tava si lasam iar la frigider aprox 20 min...Citeste continuarea

Turnulet cu mere si violete

Postat de: ianculubita in Dulciuri

In primul rand se pregateste un ganache din ciocolata topita,se adauga frisca, se amesteca pana se omogenizeaza complet apoi se lasa la frigider 30min sa se raceasca,cu o folie alimentara pusa...Citeste continuarea

Tocana de vita in bere neagra

Postat de: katty in Vita

Intr-o oala cu pereti grosi punem carnea la calit in uleiul incins. Amestecam ocazional pana isi schimba culoarea. Adaugam ceapa tocata fin, morcovul dat pe razatoarea mare si ardeiul gras tocat...Citeste continuarea

Tortul meu Napoleon

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru foi: am ales modul cel mai simplu, la robotul de bucatarie. In bolul robotului am pus untul rece taiat cubulete si faina. Am mixat pana amestecul a devenit nisipos. Am amestecat celelalte...Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata

Postat de: miha in Torturi

Blat de biscuit: Cernem faina intr-un castron, adaugam un praf de sare, zaharul pudra, apoi untul rece taiat cubulete si galbenusul de ou. Framantam repede cu varful degetelor pana toate...Citeste continuarea

Tocanita de miel pregatita cu...

Postat de: diaconta in Oaie

Am spalat si sters carnea cu un servet de hârtie. Am amestecat toate ingredientele pentru marinada. Am pus carnea în marinada obtinuta, am întors-o ca sa se îmbibe...Citeste continuarea

Tort Gabriela

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat : Albusurile cu un praf de sare le mixam bina, adaugam zaharul si continuam sa mixam bine, apoi adaugam nuca macinata si faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie, amestecam cu miscari...Citeste continuarea

Tort Happy cake pops

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru negresa: agitam putin cutia cu lapte de cocos inatie de a o deschide. Turnam laptele intr-un castron, adaugam zaharul, uleiul de cocos si amestecam cu un tel. Amestecam faina cu praful de...Citeste continuarea

Tocana de miel cu cartofi si...

Postat de: merisor67 in Oaie

Preparam mai intai marinata. Amestecam otetul balsamic cu sosul de soia, adaugam condimentele si sarea si cu acest amestec masam bine carnea de pe oase, apoi punem oasele in caserola pentru...Citeste continuarea

Tort cu crema de lamaie si caramel

Postat de: diaconta in Torturi

Pentru blat am separat albusurile de galbenusurile oualor. Am amestecat faina cu grisul,cacaoa si praful de copt. Am mixat spuma albusurile. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul si am...Citeste continuarea

Toast cu spanac, oua si parmezan

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se prajeste felia de paine.  Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei si se incalzeste la foc mediu. Se toaca spanacul si se adauga in tigaie. Se bat ouale cu furculita ca pentru omleta...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza si jeleu...

Postat de: diaconta in Torturi

Pentru blat am mixat ouale cu un praf de sare si zaharul pâna ce si-au triplat volumul . Am adaugat faina în doua reprize, amestecând usor cu un tel. Am pus compozitia...Citeste continuarea

Tort cu crema de capsuni si ciocolata

Postat de: Adele in Torturi

Se incepe prin pregatirea blatului, ouale la temperatura camerei se separa in doua vase ,se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care se mixeaza galbenusurile cu zaharul, esenta si...Citeste continuarea

Tort mimoza

Postat de: jolygina in Dulciuri

Pregatim pandispanul batand albusurile spuma, adaugam zaharul treptat apoi galbenusurile, uleiul iar la sfarsit faina cu praful de copt . Il coacem la 180-200de grade timp de 30 -45 min. Il...Citeste continuarea

Tofu rece cu sos de soia

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se amesteca sosul de soia diluat cu 1 lingura apa cu wasabi si uleiul de susan.  Se taie tofu felii si se toarna sosul deasupra.  Se serveste imediat.  Citeste continuarea

Tarta fara coacere cu fructe

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Blatul: Biscuitii ii zdrobim bine, apoi peste ei adaugam untul topit si amestecam bine. Punem biscuitii intr-o tava rotunda detasabila si o punem la frigider timp de 20 de minute. Intre timp se...Citeste continuarea

Tocana de iepure

Postat de: simona72 in Iepure

Am transat iepurele in bucati, iar pentru tocana am folosit doar pulpele. Din muschiuleti am facut ceva sofisticat, iar din restul o ciorbita… Am pus toate bucatile de iepure intr-un...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa cu aripioare de...

Postat de: Monica1997 in Pui

Pasul1: Spalam aripioarele si le punem intr-o tigaie cu 4 linguri de ulei e floarea soarelui. Pasul2: Dupa ce acestea s-au rumenit,adaugam ceapa tocata marunt. Pasul3: Morcovii ii spalam si...Citeste continuarea

Tort Fluture

Postat de: AndrutzaP in Torturi

Blat Incalziti cuptorul la 150 grade si tapetati forma de tort cu hartie de copt.  Untul, la temperatura camerei, se bate impreuna cu zaharul pudra pana ajunge cremos. Apoi, unul cate...Citeste continuarea

Tocana de miel pregatita cu...

Postat de: gaby_d in Oaie

Portioneaza carnea in bucati mai mari sau mai mici, cum iti e pe plac :) Spal-o apoi usuc-o cu-n servet. Intr-un bol amesteca vinul cu boiaua, rozmarin (nu pune prea mult), sare si piper....Citeste continuarea

Taglierini bolognese cu ciuperci

Postat de: RuxyRux in Paste

Se toaca ceapa,ciupercile, morcovul si telina se dau pe razatoare ( daca doriti puteti face asta si cu ceapa). Se incinge uleiul in tigaia adanca, se pune ceapa, morcovul si telina, se soteaza...Citeste continuarea

Tocanita de fasole galbena

Postat de: licurici_lra in Mancaruri de post

Am pus o cratita cu apa pe foc si intre timp, am curatat si tocat legumele. Cartofii i-am taiat in sferturi, ceapa marunt, ardeiul cubulete, iar usturoiul l-am pisat. Am...Citeste continuarea

Tarta de post

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Se amesteca apa fierbinte si uleiul intr-un vas mai mare. Intr-o farfurie se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga faina peste apa cu ulei si se amesteca bine cu o lingura de...Citeste continuarea

Tort Ecler

Postat de: deyutzky in Torturi

Crema: Intr-un vas amestecam galbenusurile cu zaharul pana cand acesta din urma se topeste. Adaugam treptat amidonul si putin lapte si amestecam bine pana la incorporare. Adaugam restul de...Citeste continuarea

Tarta cu kiwi

Postat de: eumimi in Prajituri

Mai intai pregatim aluatul pentru tarta. Amestecam untul moale cu zaharul, adaugam apoi oul si faina si framantam un aluat moale, dar nelipicios. Intindem o foaie rotunda, o punem in tava de...Citeste continuarea

Tort cu doua creme ganache si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Torturi

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea....Citeste continuarea

Tamago kake gohan (Orez cu ou crud...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se amesteca orezul cu Furikake si se imparte intre doua boluri. Se sparg cate 2 oua in fiecare bol si se adauga cate 1/2 lingura sos de soia in fiecare.  Se serveste ca atare sau se toarna...Citeste continuarea

Tamagoyaki (Omleta asiatica)

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale impreuna cu sarea si laptele. Se strecoara printr-o sita fina, apoi se amesteca cu restul ingredientelor. Se unge o tigaie antiaderenta cu foarte putin ulei si se incalzeste la foc...Citeste continuarea

Tort Trei Ciocolate

Postat de: AndrutzaP in Torturi

Blat.  Separam oualele. Galbenusurile se freaca bine cu uleiul, pana ajung cremoase. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Apoi adaugam galbenusurile si mai mixam putin. Faina,...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: Adi75 in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Gălbenușurile se mixeaza cu mascarponele si jumătate din cantitatea de zahar (60 gr ), albușurile se bat spuma cu praful de sare si cealaltă jumătate de zahar...Citeste continuarea

Tigara comestibila si ceasca de cafea

Postat de: epurasha2bb in Dulciuri

Mai intai topim untul de cacao care are timp de topire foarte mic, se pune borcanelul intr-un vas cu apa fierbinte si se lichefiaza rapid.Sau se razuieste si se topeste in craticioara la bain...Citeste continuarea

Tarta cu pere "Bourdaloue"

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se prepară perele:  se curata de coaja, se taie în jumătati si se curata de cotor. Le punem intr-o cratita,se adaugă zahărul și vanilia si se acoperă cu apă. Se aduce la...Citeste continuarea

Tort Boston

Postat de: aliliana in Dulciuri

Untul se aduce la temperatura camerei. Cand este suficient de moale, se taie cuburi si se pune intr-un bol. Cu mixerul se aereaza putin, dupa care incepem sa adaugam zaharul lingura cu lingura,...Citeste continuarea

Tort cu crema de lapte

Postat de: Meea in Torturi

   Lista de ingrediente corespunde unui singur tortulet. Pentru  blat ,mixam albusurile spuma tare apoi adaugam zaharul si mixam in continuare pana cand se formeaza o bezea tare...Citeste continuarea

Tocanita italiana cu carne de porc,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius.  Se curata ceapa si se taie in 8. Se spala prazul si se taie rondele, impreuna cu usturoiul. Se incalzeste o oala potrivita si pentru...Citeste continuarea

Tarta cu spanac, branza si rosii...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Pentru blat am pus intr-un vas oul, untul, malaiul si am framantat adaugand treptat apa si faina pana am obtinut un aluat nu foarte tare.Introducem aluatul la rece pana pregatim umplutura....Citeste continuarea

Tarte cu ton si oua

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Foietajul il lasam la dezghetat, dar in frigider, pentru ca se lucreaza mai usor daca este rece. Mozzarella o taiem cubulete. Tonul il scurgem de sucul propriu si il facem bucatele cu...Citeste continuarea

Tarta spiralata cu legume...de post

Postat de: Angelica in Mancaruri de post

1.Ungem cu ulei o tava rotunda sau ovala, inclusiv pe pereti. 2.Decongelam aluatul foietaj, il taiem in forma ovala mai mare cu vreo 3-4 cm. decat tava si il asezam in tava. 3.Tapetam si...Citeste continuarea

Trandafiri din foietaj cu bacon si...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

 Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat subțire de muștar clasic, apoi se așează feliile de bacon, peste ele feliile de...Citeste continuarea

Taitei cu piept de rata in sos...

Postat de: Satisfyyourcravings in Rata

Se amesteca carnea de rata cu sosul Teriyaki si se lasa la marintat minim 30 de minute. Se incalzeste un wok la foc mare. Se adauga uleiul de  susan  si cel de floarea soarelui, apoi...Citeste continuarea

Toast picant cu ciuperci, Kale,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se indeparteaza piciorusele ciupercilor si se pastreaza pentru alta ocazie.  Se adauga palariile ciupercilor intr-un bol, impreuna cu rosia/rosiile taite logitudinal in jumtatati, 1...Citeste continuarea

Tortul meu Snickers

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Torturi

Pentru blat mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Amestecam faina cu nuca macinata si praful de copt. Peste albusurile spuma adaugam putin cate putin din amestecul de...Citeste continuarea

Tocana taraneasca din muschiulet de...

Postat de: simona72 in Porc

Muschiuletul se spala, se tamponeaza cu servetele de bucatarie si se taie in bucati. Pulpa de porc sau baconul, se taie in feliute si se caleste in 2-3 linguri ulei de masline la foc iute pana se...Citeste continuarea

Taitei orientali cu carne de porc

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se acopera carnea cu piperul Szechuan. Se hidrateaza ciupercile in apa fierbinte cateva minute, se scurg si se toaca. Se incalzeste un wok la foc mare. Se adauga uleiul de susan si cel de...Citeste continuarea

Tort "Camasa"

Postat de: Geanina87 in Torturi

Blat : Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile si un praf de sare se bat spuma, apoi punem si zaharul putin cate putin, mixand in continuare pana devine o spuma lucioasa. Mixam putin si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]