Tocanita de fasole galbena

de -Licurici- in Mancaruri de post, 6 Apr 2016 | 6796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole congelata;
  • 2 cartofi;
  • o ceapa mare;
  • 1 ardei;
  • 6-7 catei de usturoi;
  • 5 linguri rosii cubulete in suc;
  • patrunjel;
  • sare;
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole galbena:

  1. Am pus o cratita cu apa pe foc si intre timp, am curatat si tocat legumele.
  2. Cartofii i-am taiat in sferturi, ceapa marunt, ardeiul cubulete, iar usturoiul l-am pisat.
  3. Am adaugat fasolea si cartofii in apa fiarta. 
  4. Separat, am calit ceapa si ardeiul, in putin ulei, am adaugat rosiile, un pahar cu apa si am lasat sa fiarba cateva minute, pana a scazut.
  5. Cand au fiert cartofii, am pus ceapa, ardeiul si rosiile in cratita, peste fasole si cartofi.
  6. Am adaugat usturoiul pisat, patrunjelul tocat si am potrivit gustul cu sare si piper.
  7. Am lasat sa fiarba cateva minute, apoi am oprit focul si am servit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume