Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: ione21 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Brânza se amestecă cu zahărul, sarea, vanilia, ouăle, bicarbonatul şi făina; Într-o tigaie adâncă se pune uleiul la încins; Se...Citeste continuarea
Rulada cu crema caramel, nuca si cafea
Postat de: andaoana in PrajituriBlatul : Pregatim o tava de dimensiunea (33x23) si cuptorul il pornim la 180 grade Intr-un bol separam ouale Albusurile il batem spuma tare cu zaharul...Citeste continuarea
Ruladă de spanac cu brânză
Postat de: CulinaryRainbow in Aperitive / GarnituriÎntr-un castron am mixat la viteză mare albușurile celor 3 ouă cu un praf de sare. În alt castron am mixat spanacul împreună cu gălbenușurile și făina. Când s-au...Citeste continuarea
Rulouri din piept de pui in sos de...
Postat de: Bunica in PuiPieptul de pui se subtiaza cu ajutorul cutitului, sa fie cat mai subtire. Saram, piperam si punem intr-un caston pentru marinat. Peste carne turnam vinul alb-150 ml. Dam la rece 1 ora. Se...Citeste continuarea
Rulada de albusuri cu gem de mure...
Postat de: rena in DulciuriBatem albusurile cu un praf de sare si treptat punem zaharul si vanilia,batem spuma pana devine groasa si lucioasa. Amestecam faina cu grisul si le adaugam usor in spuma amestecand cu o spatula...Citeste continuarea
Raffaello
Postat de: dena in DulciuriUntul moale se amesteca cu toate celelalte ingrediente: zaharul pudra, laptele praf, nuca de cocos si vanilia. Se formeaza bilute in mijlocul carora se introduce o aluna. Se tavalesc prin nuca...Citeste continuarea
Rulada cu cocos
Postat de: Renataedina in PrajituriPrima data macinam biscuitii, punem intr-un bol si adaugam toate ingredientele pentru aluat si amestecam. Amestecam si toate ingredientele pentru crema. Amestecul de biscuiti il intindem pe...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: miha in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Punem branza intr-un castron, adaugam restul ingredientelor si amestecam bine cu o furculita, pana se omogenizeaza compozitia. Trebuie sa obtinem o compozitie...Citeste continuarea
Rulouri de somon cu branza de capra...
Postat de: GretaRachita in Aperitive / GarnituriAm taiat marunt arpagicul. Am amestecat bine branza cu uleiul, sare, piper, suc de lime, frunzele verzi de arpagic. Am intins fileurile de somon si peste acestea am intins crema de branza. Am...Citeste continuarea
Reteta glazura Simpla din 2...
Postat de: Alina26 in DulciuriPreparare Reteta glazura Simpla din 2 ingrediente, pentru biscuiti, fursecuri sau prajituri Am pus apa la fiert. Intr-un bol am pus zaharul pudra cernut si am pus o lingura de apa...Citeste continuarea
Rulada Padurea Neagra
Postat de: JulyCris in PrajituriBlat Intr-un bol mai mare se bat ouale cu zaharul pana cand se obtine o crema groasa de culoare deschisa care isi tripleaza volumul. Se foloseste mixerul.Se adauga faina,amidonul,pudra de...Citeste continuarea
Ruladă aperitiv
Postat de: diaconta in Aperitive / GarnituriUleiul l-am pus într-o cratita si am calit putin cele 5 linguri de faina. Am pus apoi laptele amestecând cu un tel sa nu se faca cocoloase. Am lasat sa fiarba la foc mic...Citeste continuarea
Ridiche neagra cu sos de maioneza...
Postat de: Ina in Aperitive / GarnituriCuratam ridichile si morcovii si le tocam marunt ( eu le-am maruntit in robot ). Fiind tocate si nu date prin razatoare, radacinoasele nu-si vor lasa zeama si deci nu avem ce scurge. Mai...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: AlexandraOrdean in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Se separa albusurile de galbenusuri Intr-un bol se amesteca branza de vaci cu galbenusurile, zaharul vanilat, jumatate din zaharul tos si praful de copt...Citeste continuarea
Rulada cu dulceata de gutui si...
Postat de: Alina26 in Prajituri1.Am incins cuptorul la 170°.Am batut galbenusurile cu zahar,coaja de lamaie si zaharul vanilat,pana a devenit cremos. 2.Am adaugat faina si amidonul,cernut,in ploaie,continuand sa mestec....Citeste continuarea
Rulada din piept de pui pentru...
Postat de: Irina in PuiAm dezosat pieptul de pui si l-am taiat fasii subtiri, ca pentru snitele. Am asezat trei fasii de piept usor suprapuse si le-am batut. Acestea vor forma o rulada. Am rasnit putine condimente...Citeste continuarea
Rulada de cascaval
Postat de: andaoana in Aperitive / GarnituriIntr-un vas punem apa la fiert . Cand clocoteste oprim focul si punem in apa bucata de cascaval . Acoperim vasul cu un capac si lasam pana cand pregatim umplutura. Ouale fierte tari le...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: georgiana04 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Punem branza intr-un castron incapator. Adaugam ouale, zaharul, zaharul vanilat, esenta, coaja de portocala si bicarbonatul stins. Amestecam compozitia cu o...Citeste continuarea
Reteta de Supa crema de spanac, un...
Postat de: CulinaryRainbow in Mancaruri de postCum se prepara Reteta de Supa crema de spanac, un deliciu aromat si plin de vitamine: Ceapa și usturoiul de călesc puțin, apoi se adaugă cam 250 ml de apă caldă și puțină sare. Se...Citeste continuarea
Rulouri de curcan pe pat de ciuperci
Postat de: nadea68 in CurcanPieptul de curcan il intindem pe masa de lucru.Daca nu-i destul de subtire il batem un pic. Pe o margine scurta a carnii asezam sunca si cascavalul taiate bastonase.Adaugam patrunjelul....Citeste continuarea
Rulada cu fructe confiate
Postat de: andaoana in Aperitive / GarnituriPieptul de pui il feliem astfel incat sa obtinem bucati cat mai mari Cu batatorul de snitele batem bucatile de pui si le condimentam cu sare , piper si stropim cu putin ulei (...Citeste continuarea
Rame cu untura
Postat de: Sorinnaa in PrajituriSe freaca intr-un castron ouale, zaharul si un praf de sare. Se adauga zaharul vanilat si coaja de portocala. Faina se framanta cu untura. Se pune bicarbonatul de sodiu stins cu otet. Se amesteca...Citeste continuarea
Reteta Harissa (reteta video)
Postat de: bucatarie_marocana in SosuriIntai indepartati cotoarele ardeilor gras si ardeilor iuti,apoi ii puneti intr-o sita impreuna cu usturoiul pentru a-i gati la abur timp de 15 minute. Intr-un mixer,puneti ardei iute ,ardei...Citeste continuarea
Rigatoni cu piept de pui
Postat de: caroline in PastePieptul de pui ii spalam si il taiem fasii . Ardeiul il spalam,il curatam de seminte si il taiem cuburi mari. Jumatatea de ceapa curatata,spalata o tocam cat mai marunt. Punem o tigaie la...Citeste continuarea
Rulouri
Postat de: AndreaPiti in PrajituriCoca: se dizolva zaharul in apa , se adauga uleiul. Se pune oul , coaja de lamaie , amoniacul stins in otet si faina. Se face o coca elastica . Se intinde si se ruleaza pe formele de rulouri. Se...Citeste continuarea
Rulada cu mere si gem de prune
Postat de: medioto59 in DulciuriPunem faina intr-un vas si o amestecam cu sarea. Drojdia o amestecam separat cu zaharul . Facem o gaura in mijlocul fainii si apoi punem drojdia pe care am amestecat-o cu...Citeste continuarea
Rulada cu mascarpone si coacaze rosii
Postat de: andaoana in PrajituriPentru blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma impreuna cu un varf de sare, adaugam zaharul si mixam totul foarte bine. Cand am obtinut o...Citeste continuarea
Rulada cu ceva fin cremos si gem de...
Postat de: Constelatialeu in PrajituriMai intai tapetam tava de la aragaz cu hartie de copt, apoi incalzim glazura si ne jucam un pic cu glazura pe hartia de copt. Lasam sa se raceasca. Albusurile le batem bine cu un praf de sare,...Citeste continuarea
Risotto cu portocala
Postat de: GretaRachita in Aperitive / GarnituriSpalam bine portocalele, le uscam si le radem doar partea portocalie a coajei (folosesc pentru asta dispozitivul special pentru curatat cartofi). Taiem coaja in fasii subtiri. Stoarcem portocalele...Citeste continuarea
Rulada aperitiv cu crema de branza...
Postat de: simona72 in Aperitive / GarnituriPt blat: eu am avut 2 albusuri ramase de la o prajitura asa ca le-am folosit pe astea impreuna cu alte 2 oua pt blat. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare. Separat amestecati galbenusurile...Citeste continuarea
Rulada de carne
Postat de: andaoana in Aperitive / GarnituriCarnea o taiem in felii lungi si cat mai mari O batem cu ciocanul de snitele astfel incat sa fie cat mai mari si nu foarte subtiri. Asezonam cu sare si piper si stropim cu zeama...Citeste continuarea
Rulada de carne, cu legume si cascaval
Postat de: Ina in Aperitive / GarnituriTaiem muschiul circular, in strat subtire , pentru a desface bucati cat de mari putem, pentru a putea fi umplute si rulate . Eu am obtinut 3 fasii de carne, pe care le-am batut usor cu ciocanul de...Citeste continuarea
Reteta delicioasa de aperitiv -...
Postat de: pushaa in Aperitive / GarnituriPreparare Reteta delicioasa de aperitiv - Chiftelute de cartofi si cascaval Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se sfarama (ai mei se cam racisera si i-am dat pe razatoare). Peste...Citeste continuarea
Rulada cu nuca de cocos
Postat de: Luana in PrajituriBiscutii il pisam fin . Intr-o craticioara punem la foc mic zaharul, vinul, cacaoa, apa si untul pana se leaga totul si se da la rece. Dupa ce s-a racit adaugam peste biscuiti si amestecam...Citeste continuarea
Reteta autentica de turta de casa...
Postat de: raluka93 in PiineCum se prepara Reteta autentica de turta de casa cu malai Malaiul, faina, zaharul, praful de copt si sarea se amesteca impreuna. Se adauga treptat apa si se amesteca sa nu se faca cocoloase....Citeste continuarea
Rulada de carne cu ardei copti si oua
Postat de: Zamfira in Aperitive / GarnituriAmestecam carnea tocata cu doua oua crude, doi carofi curatati, spalati, razuiti si storsi foarte bine de zeama, ardeii copti scursi si tocati marunt, ceapa si usturoiul tocat marunt, sare si...Citeste continuarea
Rulouri de bacon afumat cu crema de...
Postat de: Ina in Aperitive / GarnituriBranza topita si fagarasul se mixeaza, apoi adaugam marar tocat si putin piper. Desfacem cu grija feliile de bacon afumat. Cu posh-ul sau cu o lingurita ungem cu...Citeste continuarea
Rulada cu ganache de ciocolata
Postat de: caroline in PrajituriMai intai separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un varf de sare.Apoi adaugam zaharul si mixam bine in continuare pana obtinem o compozitie tare si lucioasa....Citeste continuarea
Rasol de porc cu cartofi
Postat de: OtiliaB in PorcSe spala rasolul de porc afumat si se cresteaza pana la os de cateva ori, in crestaturi se introduce bucati de usturoi, apoi se introduce la cuptor intr-o oala yena suficient de mare incat sa...Citeste continuarea
Ruladă din piept de pui cu bacon...
Postat de: diaconta in PuiPieptul de pui l-am taiat si l-am batut ca sa-l întind ca pe un snitel. L-am condimentat. Baconul l-am prajit cu putin ulei,dupa care l-am amestecat cu legumele,cascavalul razuit...Citeste continuarea
Red velvet cupcakes
Postat de: papabundetot in PrajituriAlbusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare.Separat am batut bine si galbenusurile cu zaharul pana si-au triplat volumul,apoi am amestecat albusurile cu...Citeste continuarea
Rondele de somn cu chimen si salata
Postat de: mihaelar63 in PestePestele se pudreaza cu condimente si chimen . Somnul se da prin faina alba si se prajeste in ulei incins . Salata+spanacul se spala se sareaza, se acreste cu putina zeama de lamaie ....Citeste continuarea
Rulouri din pulpe de pui cu sos de...
Postat de: simona72 in PuiBucatile de carne le condimentam cu o lingurita boia de ardei iute, sare si piper dupa gust. Amestecam bine carnea cu condimentele. Luam cate o bucata de carne, punem in fiecare bucata cate o...Citeste continuarea
Rulada cu mac - baigli
Postat de: gurita_ta2005 in DulciuriUntul trebuie sa fie la temperatura camerei, se taie cuburi si se pune intr-un vas inalt, adaugam zaharul si galbenusurile si amestecam cu mixerul. Adaugam smantana, laptele, faina si drojdia si...Citeste continuarea
Reteta de ciorbă de afumătură...
Postat de: madi_marin in CiorbePreparare Reteta de ciorbă de afumătură dreasa cu zeamă de varză si leustean Cepele tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul rase pe răzătoarea cu ochiuri mari se călesc...Citeste continuarea
Rondele picante, din foietaj cu...
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriDezghetam aluatul de foietaj, dar nu definitiv(eu l-am pus langa calorifer si in 10 minute a fost gata de preparat). Intindem foile de aluat(atat cat se intind ele, nu fortam). Ungem fiecare...Citeste continuarea
Red velvet cupcakes
Postat de: Criss in PrajituriPunem intr-un bol toate ingredientele , le batem cu mixerul pana rezulta o compozitie cremoasa si lucioasa. In tava de briose punem cosulete de hartie si in fiecare punem cam 2 linguri din...Citeste continuarea
Rosii cherry umplute cu branza si nuci
Postat de: Bucataras in Aperitive / GarnituriPentru ca mi-a mai ramas putina branza de la tartinele de dimineata mi-a venit ideea de a mai face ceva gustos. Am mai adaugat doar cateva bucatele de nuca in crema de branza si am amestecat....Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: eduard_09 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Intr-un bol amestecam branza de vaci cu urda,zaharul si amestcam bine,adaugam ouale amestecand bine dupa fiecare. Adaugam faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: Monica1997 in PrajituriReteta de preparare a papanasilor Se amesteca brinza cu sarea , zaharul , praful de copt , coaja de lamiie , oualele , faina. Se obtine un aluat din care se fac bile un pic marute ce vor fi...Citeste continuarea





















