Reteta glazura Simpla din 2 ingrediente, pentru biscuiti, fursecuri sau prajituri

de Alina26 in Dulciuri, 13 Ian 2014 | 19125 vizualizari

 

Reteta glazura Simpla din 2 ingrediente, pentru biscuiti, fursecuri sau prajituri, lucioasa, care se realizeaza cu zahar pudra dizolvat cu apa. E folosita in patiserie pentru decorarea biscuitilor, fursecurilor, torturilor sau cupcake.Sper sa va fie de folos!

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta glazura Simpla din 2 ingrediente, pentru biscuiti, fursecuri sau prajituri

  • 100 g zahar pudra
  • 2 lg apa fierbinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta glazura Simpla din 2 ingrediente, pentru biscuiti, fursecuri sau prajituri:

Preparare Reteta glazura Simpla din 2 ingrediente, pentru biscuiti, fursecuri sau prajituri

Am pus apa la fiert.

Intr-un bol am pus zaharul pudra cernut si am pus o lingura de apa fierbinte,am mestecat energic,apoi am adaugat si cealalta lingura de apa.Trebuie sa iasa o glazura lucioasa.

Daca o vreti colorata puteti pune putin colorant,mestecand energic.

Daca doriti puteti incerca si o glazura de cacao , iar daca preferati crocant, poate incercati reteta de fondant

Sper ca si   Reteta de crema de lamaie pentru torturi si prajituri  va este de folos.

TIPS-URI

1

Daca e prea lichida mai puneti zahar pudra.

2

O puteti pasta in frigider pentru 2-3 zile,acoperit cu o pelicula,apoi cand aveti nevoie o puteti inmuia cu putina apa calda sau la bain-mari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta glazura Simpla din 2 ingrediente, pentru biscuiti, fursecuri sau prajituri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca vulcan