Rulada de cascaval

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2014 | 12262 vizualizari

 

Un aperitiv pentru orice ocazie

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata Ementaler 220 gr
  • 100g pastrama din piept de pui
  • 2 gogosari din borcan
  • 2 oua fierte tari
  • 100g branza de vaca
  • 100g unt moale
  • o ceapa mica
  • patrunjel verde
  • Marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

Intr-un vas punem apa la fiert . Cand clocoteste oprim focul si punem in apa bucata de cascaval . Acoperim vasul cu un capac si lasam pana cand pregatim umplutura.

 Ouale fierte tari le taiem cubulete mici, la fel procedam si cu gogosari si cu pastrami de pui.

 Punem totul intr-un bol , razuim ceapa , punem mustar , branza , patrunjel verde si marar (eu am avut din congelator) si amestecam bine .

 Gustati si daca mai trebuie adaugati sare si piper .

 Pe masa punem o bucata mai lunga de folie alimentara si scoatem cascavalul . Cu sucitorul intindem o foaie dreptunghiulara cam de 0.3-0.5 cm .

 Punem deasupra umplutura si o intindem uniform  si rulam cu ajutorul foliei .

 Trebuie sa punem la frigider pentru cel putin cateva ore .

 

TIPS-URI

1

in loc de ementaler se poate folosi cascaval trapist, cu alt fel de cascaval nu am incercat

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

- Andreea - 1

10.01.2014, 22:02

Buna

diaconta 1

10.01.2014, 22:53

foarte aratoasa

danakarin 1

11.01.2014, 07:24

Super! Si eu fac deseori, e de efect!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive pentru masa de Revelion