Rosii umplute cu vinete pentru...
Postat de: violeta30 in Aperitive / GarnituriSe toaca vinetele, se taie ceapa cat mai fin, se sareaza si se amesteca cu ulei. Rosiile se spala si se decupeaza capacelul, se scoate miezul cu grija si se umplu cu salata de vinete....Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: CameliaComan in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Pentru inceput trebuie sa amestecam intr-un castron branza cu zaharul bourbon, scortisoara macinata, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt. Cu o...Citeste continuarea
Rosii uscate, conservate in ulei
Postat de: privatelaura in ConserveDaca doriti sa pregatiti mai multe kilograme, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. Eu am uscat aproximativ 1,5 kg. Din aceasta cantitate, au iesit 3 borcanele de 200 gr. Totul in aproximativ 2...Citeste continuarea
Rulou de somon cu hribi si sos de...
Postat de: CulinaryRainbow in Slow CookerPentru început am curățat carnea de somon îndepărtându-i pielița. Am tăiat-o pe mijloc astfel încât să obțin o bucată mai lunguiață. ...Citeste continuarea
Risotto cu gălbiori
Postat de: monicamarton in Mancaruri de legumeCurăţaţi, spălaţi şi tăiaţi gălbiorii. Alegeţi orezul (al meu a fost plin de neghină), îl spălaţi şi îl puneţi într-un bol cu apă. Curăţaţi ceapa,...Citeste continuarea
Rubarba cu ghimbir, portocala si...
Postat de: monicamarton in SalateSpălaţi tulpina de rubarbă, curăţaţi ghimbirul şi îl spălaţi, curăţaţi portocalele, apoi le tăiaţi pe toate felii şi le aşezaţi în boluri. Turnaţi siropul de agave...Citeste continuarea
Rulouri cu dovleac in caramel
Postat de: privatelaura in DulciuriCuratam dovleacul de coaja si de seminte. Il taiem bucati mai mici si il dam pe razatoarea mare. Prajim un pic nuca si apoi o tocam grosier. Pregatim o tigaie mare (eu am folosit wok-ul), punem...Citeste continuarea
Rulada de omleta cu crema de branza...
Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / GarnituriBatem ouale bine de tot cu sare si piper,ardeiul kapia il taiem rondele.Incingem putin ulei intr-o tigaie si punem ouale...Citeste continuarea
Rosii pasate pentru iarna
Postat de: violeta30 in BulionRosiile le spalam, apoi le scoatem cotoarele. Intr-un vas mai larg punem apa la fiert pana da in clocot si adaugam rosiile, doar cat sa le acopere cu apa. Lasam pana crapa coaja (in jur de...Citeste continuarea
Rulada din carne de porc cu omleta
Postat de: violeta30 in PorcSe bate carnea ca pentru snitele, se sareaza si se condimenteaza. Intre timp taiem ceapa cat mai fin, ardeiul cubulete, costita si rosia la fel. Punem la calit ceapa in 2 linguri de ulei,...Citeste continuarea
Rulada din carne tocata cu ciuperci...
Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / GarnituriCarnea tocata o punem intr-un castron,peste adaugam cele doua oua,sare,piper,usturoiul pisat,ardeiul si ceapa taiate...Citeste continuarea
Rotite cu nuca de cocos si glazura...
Postat de: Alepaty in PrajituriBLAT : 6 albusuri se bat spuma, se adauga treptat 200 g zahar, zaharul vanilat si se bate pana se obtine o bezea tare. Intr-un castron mai mic se pun galbenusurile, praful de copt si 4...Citeste continuarea
Rulada cu telemea si cascavea
Postat de: mirela0911 in Aperitive / GarnituriSe incalzeste usor 100 ml lapte, se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine apoi se lasa sa creasca. Faina se cerne intr-un bol, se amesteca cu sarea, se face in mijloc...Citeste continuarea
Rulouri cu branzeturi si crema de...
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriPentru inceput preparam aluatul astfel: -punem faina intr-un castron incapator, facem o groapa la mijloc in care punem sarea, zaharul si drojdia uscata din cele 2 pliculete; -peste drojdie...Citeste continuarea
Rulouri din piept de pui cu spanac...
Postat de: violeta30 in PuiSpalam pieptul de pui si il feliem in 6 bucati pe care le vom bata cu ciocanul de snitele. Le condimentam dupa preferinte si incepem sa le formam. Vom pune peste pieptul de pui cate o felie de...Citeste continuarea
Rosii umplute cu carne tocata si orez
Postat de: violeta30 in PorcCuratam ceapa si o tocam cubulete, iar apoi o calim in cele trei linguri de ulei. Intre timp se spala orezul si se adauga peste ceapa calita cu putina apa. Se adauga 2 lingurite de baza...Citeste continuarea
Rasol de vita cu legume la slow...
Postat de: miha in Slow CookerPornind de la reteta de Osso Bucco, am procedat cam asa: Am incins intr-o tigaie uleiul si bucata de unt, apoi am rumenit usor pe ambele parti bucatile de rasol. Le-am pus in vasul slow...Citeste continuarea
Rendang cu carne de vita la slow...
Postat de: Satisfyyourcravings in Slow CookerCu ajutorul unui robot de bucatarie se amesteca si toaca usturoiul, salotele, chili, coriandrul, sare, ghimbirul si turmericul pana se obtine o pasta omogena. Se prajesc bucatile de carne in...Citeste continuarea
Rasol de pui cu legume
Postat de: Dya in PuiSpalam bine carnea si o punem la fiert. Adunam spuma formata ori de cate ori este necesar. Curatam legumele, le spalam si daca este nevoie le taiem in bucati. Le adaugam la fiert impreuna...Citeste continuarea
Rulada cu biscuiti,fineti si cocos
Postat de: GeorgianaGrigorescu in PrajituriSfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaoa. Adaugam si cele 3 linguri de crema de ciocolata, amestecand bine. Inpartim compozitia in 2 parti. Intindem...Citeste continuarea
Rulada de porc cu omleta si legume
Postat de: GeorgianaGrigorescu in PorcAm taiat muschiuletul de porc astfel incat sa obtin o fasie mai subtire si intreaga. Am batut putin fasia de carne pe ambele parti si am presarat putina vegeta. Am facut o omleta din cele...Citeste continuarea
Rulada aperitiv cu carne
Postat de: Mokuska in Aperitive / GarnituriTapetam o tava de cozonac cu hartie de copt. Foile se ung separat cu unt, se presara cu piper si sare, se aseaza una peste alta, dupa care se pun in tava tapetata, lasand o parte mai...Citeste continuarea
Rosinenschnecke de la Corina
Postat de: Mokuska in PrajituriFierbem budinca cu mai putin lapte decat sc rie pe punga (eu in loc de 1 l cat scria am pus doar 700 ml lapte) si cu zaharul. Acoperim cu o folie de plastic si lasam sa se raceasca. Dupa...Citeste continuarea
Rulada de cacao cu branza dulce
Postat de: gicuta69 in DulciuriUmplutura: Intr-un bol se mixeaza branza cu oul, sarea, zaharul, zaharul vanilat si smantana. La sfarsit se adauga stafidele pe care le-am inmuiat in rom 20-30 de minute. Blat: Se separa...Citeste continuarea
Rulada cu crema de branza si portocala
Postat de: daniastefania in PrajituriPrima data vom face blatul. Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam cu zaharul, pana se deschid la culoare. Adaugam peste galbenusuri, albusurile,...Citeste continuarea
Rosii pizzaiola
Postat de: caroline in Aperitive / GarnituriRosiile se spala si la fiecare se taie un capacel. Cu ajutorul unei lingurite scobim interiorul rosiilor (NU il aruncati, puteti face un sos cu el) . Presaram sare in interior si punem rosiile cu...Citeste continuarea
ROȘII CHERRY PENTRU IARNĂ
Postat de: panacris in ConserveRoșii cherry sănătoase fără crăpături, se spală și apoi se așează în borcane steriliztate. Se adaugă cățeii de usturoi, mărunțiți, cca. 1 cățel /borcan.și 4 frunze...Citeste continuarea
Rulouri din vinete
Postat de: Bunica in Mancaruri cu carneVânata și dovlecelul se spală și se taie pe lungime în felii subțiri Într-o cratiță pune la fiert apa cu sare. Când apa clocotește adaugă feliile de dovlecel...Citeste continuarea
Risotto cu mix de ciuperci si...
Postat de: raluca95 in Mancaruri cu carnePrima dată facem costita crocanta: tăiem bucatele mici mici costita si o prajim fara adaos de grăsimi in tigaie până pierde grasimea si devine crocanta (eu am avut o costita mai grasă,...Citeste continuarea
Rulouri de butterfish, cu crochete...
Postat de: AlexTeacher in PesteIntindeti feliile de peste afumat pe un tocator; Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele...Citeste continuarea
Rosii decojite in suc propriu
Postat de: Pungasa_Rogue in ConserveSe pune o oala cu apa la fiert. Se iau coditele de la rosii, apoi se spala si se baga in apa clocotita timp de 2-3 minute. Cu ajutorul unei palete se iau rosiile din oala, se scurg, se lasa sa...Citeste continuarea
Rasturnata cu visine si crema de lime
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriBlatul: Batem galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Adaugam uleiul si amestecam, iaurtul, praful de copt si esenta. Faina o incorporam treptat. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare,...Citeste continuarea
Rosii prajite cu ardei copt si...
Postat de: caroline in VitaArdeii eu i-am avut deja copti . Daca aveti ardei proaspeti , coaceti-i la flacara aragazului pana ce se coc bine pe toate partile . Puneti ardeii intr-un vas cu apa si lasati acoperiti pentru 30...Citeste continuarea
Raffaello
Postat de: daniastefania in PrajituriSe pune frisca sa fiarba. Cand incepe sa fiarba, se ia de pe foc si se adauga ciocolata bucatele. Se amesteca bine, sa se topeasca ciocolata. Apoi se adauga 100 g cocos. Se amesteca bine si se da...Citeste continuarea
Ruladă cu mac și cremă de lămâie
Postat de: panacris in DulciuriAlbușurile se mixează energic cu un praf de sare și oțetul de căpșuni. Apoi se adaugă zahărul tos și zahărul vanilinat, amestecându-se energic până ce se obține o bezea...Citeste continuarea
Rulada cu crema de ciocolata
Postat de: Geanina87 in DulciuriSe separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare adaugandu-se treptat cate o lingura de zahar si zaharul vanilat. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul pe care il turnam putin cate...Citeste continuarea
Rulouri din dovlecei, vinete si cas
Postat de: mirela0911 in Aperitive / GarnituriSe curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierti se iau de pe foc si se scurg de apa. Kaizerul se taie fasiute subtiri, la fel si ardeiul...Citeste continuarea
Rulouri rapide de pui cu bacon
Postat de: GeorgianaGrigorescu in PuiAm taiat pieptul de pui in felii cat mai subtiri pe lungime.Am batut putin fiecare felie.Unele au iesit mai mari, altele mai mici.Le condimentam cu sare,piper si boia dulce. Asezam pe...Citeste continuarea
Rulouri de vinete cu pui
Postat de: licurici_lra in PuiVanata am taiat-o pe lung, am presarat sare, apoi am gatit fasiile de vinete pe grill, cate 1 min pe fiecare parte. Pieptul de pui si rosiile le-am taiat cubulete, cascavalul l-am...Citeste continuarea
Ruladă şi minitarte cu cremă de...
Postat de: diaconta in DulciuriPentru început am pregatit rulada. Am mixat ouale cu zaharul pâna s-au deschis la culoare si si-au dublat volumul. Am adaugat faina amestecata cu praful de copt si sarea. Am...Citeste continuarea
Rulada cu dulceata si crema de branza
Postat de: kamely in DulciuriPentru foi separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Apoi adaugam zaharul cate o lingura si batem in continuare pana devine o bezea tare si lucioasa....Citeste continuarea
Rulada cu cafea si crema de mure
Postat de: andaoana in PrajituriBlatul: Pregatim o tava dreptunghiulara de 20x30 cm , pe care o tapetam cu hartie si pornim cuptorul la 180 grade sa se incalzeasca. Intr-un castron spargem ouale si le batem impreuna cu...Citeste continuarea
Rubarba in sirop de capsuni
Postat de: sufletista in Sirop / CompotIntr-o cratita adaugam siropul de capsuni,zaharul si lamia taiat felii. Punem pe foc pana se dizolva zaharul. Intre timp spalam si curatam rubarba,o taiem bucati de cca 2-3 cm,...Citeste continuarea
Rulada de ceafa de porc cu carne...
Postat de: AlexTeacher in Slow CookerIntroduceti carnea tocata intr-un bol; Dati ceapa pe razatoare si amestecati-o in carne; Tocati mararul si patrunjelul marunt si...Citeste continuarea
Rotolo cu dovleac si spanac by...
Postat de: Satisfyyourcravings in PasteSe incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se coace dovleacul pentru o ora jumatate. Intre timp, se incalzeste putin ulei intr-o tigaie, la foc mediu spre mic si se adauga ceapa,...Citeste continuarea
Rulouri cu sunca si cascaval
Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / GarnituriLasam aluatul sa se decongeleze.Intre timp dam pe razatoare sunca si cascavalul, apoi le amestecam cu un ou.Intindem aceasta compozitie peste foaia de aluat si rulam.Taiem bucati de...Citeste continuarea
Rulade din foi de lasagna cu...
Postat de: mirela0911 in FicatRuladele: Ficatul se pune in apa rece si se lasa cca 1/2 ora. Se taie cubulete, se spala si se lasa la scurs. Ardeiul se spala si se taie felii subtiri. Rosia se opareste pt cateva secunde apoi...Citeste continuarea
Reteta delicioasa de pilaf de orez,...
Postat de: Moni_alex in Mancaruri cu carnePreparare Reteta delicioasa de pilaf de orez, pregatit cu gaina de tara Carnea de gaina se spala bine si se pune la fiert cu apa si sare timp de o ora si jumatate la foc potrivit. Dupa ce...Citeste continuarea
Rulouri cu crema de vanilie
Postat de: licurici_lra in DulciuriPentru crema de vanilie am pus laptele la fiert cu zaharul, miezul de la pastaia de vanilie si faina. Am amestecat continuu cu un tel sa nu se faca cocoloase si l-am lasat pe foc...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: GeorgianaGrigorescu in PrajituriReteta de preparare a papanasilor Am batut oul cu zaharul si zaharul vanilat.Am adaugat urda,grisul si faina amestecata cu praful de copt, apoi coaja rasa de lamaie.Am modelat papanasii si i-am...Citeste continuarea