Rosinenschnecke de la Corina

de MOKUSKA in Prajituri, 28 Aug 2015 | 4235 vizualizari

 

Se prepara repede si costa foarte putin. Este o reteta delicioasa, multumesc Corinuta!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc foietaj
  • 100 g stafide
  • 2 pungi de pudinca de vanilie
  • 5 lg zahar
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie
  • lapte pentru budinca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosinenschnecke de la Corina:

Fierbem budinca cu mai putin lapte decat scrie pe punga (eu in loc de 1 l cat scria am pus doar 700 ml lapte) si cu zaharul. Acoperim cu o folie de plastic si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit amestecam cu stafidele, coaja de lamaie si vanilia si impartim pe cele 2 foi, lasand marginile goale. Incepem sa rulam  din partile opuse simultan pana se intalnesc la mijloc.

Cu un cutit ascutin taiem felii de 1 deget aprox.  Le asezam cu grija in tava tapetata si lasam sa se rumeneasca la cuptorul fierbinte 20 minute. Dupa ce s-au racit se presara cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosinenschnecke de la Corina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert budinca din resturi de cozonac