Negresa (MULTICOOKER)
Postat de: GABRIELACALI in PrajituriAlbusurile se bat spuma tare cu 3 linguri de zahar din cantitatea totala. Restul de zahar se amesteca cu galbenusurile, cacao, lapte, ulei si arome. Acestea se mixeaza bine si li se...Citeste continuarea
Negresa de post cu glazura
Postat de: Adele in PrajituriIntr-un vas se pune uleiuiul,apa si zaharul si se amestea cu un tel ,treptat se adauga faina,praful de copt si cacaoa si se amesteca pana se omogenizeaza bine.Dupa care se pune si nuca...Citeste continuarea
Negresa cu glazura de mere...
Postat de: andreea91 in PrajituriAm batut cele doua oua cu cana de zahar pana ce aproape s-a topt zaharul, am adaugat cele doua cani de fanta , si am continuat sa amestec cu mixerul, am adaugat faina in...Citeste continuarea
Negresa cu gem de prune ( de post )
Postat de: caroline in PrajituriPunem intr-un bol apa impreuna cu zaharul si mixam la treapta cea mai mica a mixerului pana ce zaharul s-a topit . Adaugam uleiul si mixam usor in continuare. Punem faina cernuta...Citeste continuarea
Negresa cu bezea, ciocolata si...
Postat de: merisor67 in PrajituriPentru blat, untul trebuie sa fie la temperatura camerei, la fel si ouale. Mixam untul cu zaharul, pe care il rasnim sa fie pudra, pana devine spumos. Adaugam putina sare si incepem sa punem...Citeste continuarea
Negresa cu nuci si glazura de...
Postat de: andresita in PrajituriCele 7 linguri de apa se pun intr-o craticioara la foc mic impreuna cu zaharul si cacaua. Se lasa sa dea 2-3 clocote si se adauga margarina taiata bucatele, amestecand incontinuu pana se...Citeste continuarea
Nectar de fructe
Postat de: andra001 in BauturiSe spala fructele, apoi se curata de coaja. Se taie bucati, apoi se pun amestecate in Delimano Chopper (aparat de maruntit). Se conecteaza aparatul la priza, apoi se foloseste conform...Citeste continuarea
Negresa cu mascarpone si glazura de...
Postat de: mickyapostu in PrajituriIncepem prin a pregati blatul. Topim untul la microunde sau pe baie de aburi. Adaugam in untul topit (si usor racit, sa nu fie fierbinte) zaharul si cacaua si amestecam bine. Incorporam...Citeste continuarea
Nuci umplute(varianta I )
Postat de: merisor67 in PrajituriPentru aluat, mixam ouale cu cele 4 linguri de zahar si putina sare pana devin spumoase, apoi adaugam pe rand, uleiul, laptele, esenta, praful de copt si bicarbonatul, stinse in otet si incepem sa...Citeste continuarea
Negresa de post cu glazura de cacao
Postat de: robert_badica in PrajituriNegresa:Toate ingredentele se amesteca intr-un bol incapator,pana ce se omogenizeaza totul.Compozitia se toarna intr-o tava cu diametrul 24x24.Se coace la foc potrivit 30 de minute. Glazura...Citeste continuarea
Negresă cu cremă de brânză (urdă)
Postat de: diaconta in PrajituriUntul, ciocolata rupta bucati si laptele le-am pus într-o cratita, la foc mic pâna când ciocolata s-a topit si am obtinut un amestec omogen. Am lasat sa se raceasca. Ouale...Citeste continuarea
Napolitana cu ciocolata de casa
Postat de: Creatsa in PrajituriAm pus intr-o craticioara apa cu zaharul pana a ajuns la punctul de fierbere. Din momentul cand a inceput sa fiarba am mai lasat siropul pe foc aprox 3-4 minute. Am adaugat untul si am...Citeste continuarea
Negresa cu ciocolata si piersici
Postat de: aliliana in PrajituriUntul se pune la topit impreuna cu cicolata. Cand s-au topit adaugam zaharul vanilat,un praf de sare, zaharul si mixam bine. Punem compozitia la racit si cand a indeplinit aceasta conditie...Citeste continuarea
Nectar din mix de fructe
Postat de: panacris in BauturiFructele se spală cu multă apă rece. Se rade coaja citricelor, se curața pielița albă. Caisele se rup în două li se scoate sâmburele (sâmburii se păstrează, se va folsi...Citeste continuarea
Negresa a la Deyutzky
Postat de: panacris in PrajituriFăina, praful de copt, pudra de cacao, zahărul tos și zahărul vanilinat se amesetecă într-un vas încăpător. Apoi se adaugă treptat laptele călduț și uleiul și se amestecă...Citeste continuarea
Noodles cu pui
Postat de: adellyna in PasteTaiem pieptul de pui bucatele mici si il punem la marinat in putin sos de soia, lamaie, ulei de susan, sare si piper. Aproximativ 10 minute Fierbem taiteii, ii strecuram si ii lasam in sita...Citeste continuarea
Noodles cu vita
Postat de: adellyna in PasteTaiem carnea bucatele mici si o punem la marinat in putin sos de soia, ulei de susan, zeama de la lamaie, sare si piper. Aproximativ o ora. Fierbem taitei, ii scurgem si ii lasam in sita...Citeste continuarea
Nuci caramelizate
Postat de: adellyna in DulciuriMaruntim nucile si alunele. Punem zaharul si cele 2 linguri de apa intr-o cratita pe foc. Amestecam pana se caramelizeaza si adaugam nucile. Luam de pe foc si turnam...Citeste continuarea
Negresa ( II ) cu dulceata de caise...
Postat de: pushaa in PrajituriSe amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, esenta de rom si cacao. Apoi adaugam dulceata uleiul si apa mineral. Amestecam bine. Daca mai e nevoie mai punem putina apa. La...Citeste continuarea
Negresa cu cafea
Postat de: RuxyRux in PrajituriIntr-un vas larg topim untul complet la foc foarte mic si in el vom topi ciocolata. Lasam putin la racit, adaugam zaharul vanilia, praful de sare si mixam bine. Punem vasul intr-un vas cu apa rece...Citeste continuarea
Negresa cu ciocolata si popcorn
Postat de: miha in PrajituriBlat: Ciocolata rupta bucatele si untul taiat cubulete le topim la foc mic sau la microunde. Nu infierbantam prea tare, doar atat cat sa putem omogeniza. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si...Citeste continuarea
Negresa cu ricotta si strugurei rosii
Postat de: Valclaudia in PrajituriTopim la foc mic intr-o craticioara untul cu ciocolata. Intr-un castron de plastic turnam amesteculobtinut, adaugam ouale, pudra de cacao, zaharul si mixam la viteza medie pana se topeste...Citeste continuarea
Negresa Dukan cu cirese
Postat de: carla27carla in PrajituriSe separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare.Galbenusurile se freaca cu xilitolul,pana se face ca si o crema,se adauga iaurtul si se amesteca bine.Se adauga...Citeste continuarea
Negresa cu branza de vaci
Postat de: sufletista in PrajituriUntul topit partial il mixam pana se intareste din nou, adaugam zaharul si mixam pana obtinem o crema pufoasa Adaugam ciocolata topita cu putin lapte si racita, adaugam pe rand ouale mixand...Citeste continuarea
Nugat glacee cu nuci
Postat de: claudiaO in DulciuriPunctul de inspiratie a venit de aici : http://www.bucataras.ro/retete/nugat-glace-by-radu-popovici-49942.html Am batut frisca si am lasat-o la rece. Pentru crant, pregatim un caramel brun...Citeste continuarea
Negresa cu glazura de nuci...
Postat de: merisor67 in PrajituriMai intai separam albusurile de galbenusuri. Untul, tinut la temperatura camerei, il mixam impreuna cu o lingura de zahar, apoi adaugam galbenusurile, uleiul, esenta si omogenizam compozitia...Citeste continuarea
Negresa cu menta
Postat de: simona72 in PrajituriSeparam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, pana se deschid la culoare, cresc in volum si devin o crema consistenta. Se...Citeste continuarea
Negresa cu busuioc
Postat de: rhapsody in Prajituri1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Intr-un vas mixeaza spuma ouale cu zaharul pana cand acesta se dizolva. 3. Cerne faina impreuna cu cacaoa si cu praful de copt in...Citeste continuarea
Negresa cu crema de lamaie
Postat de: rhapsody in PrajituriBlat 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Intr-un vas mixeaza spuma ouale cu zaharul pana cand acesta se dizolva. 3. Cerne faina impreuna cu cacaoa si cu...Citeste continuarea
Negresa cu crema de branza
Postat de: andaoana in PrajituriCiocolata se rupe bucatele, se pune intr-o cratita impreuna cu untul si se topesc impreuna la bain-marie, amestecand in continuu. Dupa ce s-au topit, rezultand o crema lucioasa, se lasa sa se...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: andreea91 in PrajituriIntr-un vas punem zaharul, sucul de piersici si uleiul si batem cu mixerul pana ce se topesc granulele de zahar sa fim siguri ca e topit, in alt vas punem faina ,cacaoa si praful...Citeste continuarea
New York Cheesecake
Postat de: andaoana in PrajituriBlatul : biscuitii ii zdobim intr-un robot si ii turnam intr-un castron . Topim untul pe foc mic si il turnam peste biscuiti. Framantam pana cand obtinem un aluat omogen . Punem aluatul intr-o...Citeste continuarea
Negri in camasi albe
Postat de: RalukaToprak in PrajituriBlat: Din ingredientele ptr blat se face un aluat subtire care se coace la foc potrivit in tava unsa si tapetata cu hartie de copt.Se coace pe jumatate,se scoate din cuptor si peste blat se...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: ryta in PrajituriSe bate oul cu zaharul pana se face spuma, dupa care se adauga uleiul si se freaca pana devine ca o maioneza. Se adauga cacao si se bate bine, se adauga gemul si sarea, laptele si se bat in...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: Luana in PrajituriSe amesteca marul cu zaharul si se freaca putin apoi adaugam faina, nuca, bicarbonatul si cacaoa. Compozitia se pune intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt . Se lasa la foc mediu...Citeste continuarea
Nutella Cheesecake
Postat de: Urlike_Mary993 in PrajituriSe macina biscuiti si se framanta cu untul si 25 gr din nuci sau migdale.Se preseaza intr.o forma rotunda. Intre timp se bate cu mixerul nutella si branza impreuna cu zaharul.Se pune crema...Citeste continuarea
Napolitane cu trei tipuri de crema
Postat de: zena18 in PrajituriSe pune zaharul intr-o oala la caramelizat.Dupa ce se topeste si prinde culoarea specifica ,se pune apa cu atentie si se amesteca pana se topeste.Se pun biscuitii si se omogenizeaza.Compozitia...Citeste continuarea
Negresa cu gem de prune si nuca
Postat de: aliliana in PrajituriFaina cu zaharul, cacaoa, praful de copt, un praf de sare si nuca macinata se amesteca intr-un castron. Peste acestea se adauga apa mineral si uleiul, se omogenizeaza bine. La sfarsit se...Citeste continuarea
Naan (pâine indiană)
Postat de: Satisfyyourcravings in PiineÎntr-un vas, se dizolvă zahărul în apa călduță. Se adaugă drojdia și se lasă 10 minute, până devine spumoasă. Se amestecă făina cu praful de copt și...Citeste continuarea
Negresă de post (2)
Postat de: panacris in PrajituriSe amestecă toate ingredientele până la omogenizare, cu mixerul la viteză medie. Se răstoarnă compoziția obținută într-o tavă tapetată cu foaie de pergament și se dă la...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: sis in Mancaruri de postAm pus apa, uleiul si zaharul si le-am mixat pana s-a dizolvat zaharul. Am amestecat praful de copt cu faina si cacaoa si am adaugat-o mixturii facute anterioare. Amestecam bine cu un tel sau...Citeste continuarea
Năsturaşi dulci (reţetă de post)
Postat de: simonacallas in DulciuriMargarina se mixează cu zahărul tos şi zahărul vanilinat până când se obţine o cremă. Se adaugă sucul de lămâie, apoi făina în ploaie cernută cu paraful de copt...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: Valyvalentyna in PrajituriTurnam faina intr un bol incapator,iar peste faina punem zaharul, cacaoa si bicarbonatul si sare si cu un tel amestecam bine ingrendientele uscate. Turnam apa sau cafeaua, uleiul, punem si...Citeste continuarea
Negresa cu cafea
Postat de: adriana65 in PrajituriSe încălzeşte cuptorul la 180 de grade C. In vasul mixerului, la viteză maximă, se bat ouăle întregi cu zahărul până devin spumoase. Se coboară viteza mixerului la...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: Julie_Snow in PrajituriSe pune pe foc intr-un vas laptele, margarina, cacaoa si jumatate din zahar. Se amesteca din cand in cand si se iau de pe foc dupa ce s-au omogenizat bine si s-a topit zaharul. Din aceasta...Citeste continuarea
Năut cu curry
Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de postPrazul se curăță și se taie rondele fine. Ghimbirul se curăță și se dă pe răzătoarea cu găuri mici. Usturoiul se curăță și se toacă mărunt. Călim prazul cu ghimbir și usturoi...Citeste continuarea
Negresa cu gem si nuca de post
Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de postIntr-un bol punem faina, pe care mai intai o cernem, zaharul, cacaoa, nuca macinata, praful de sare si le amestecam. Adaugam apa, uleiul, gemul de capsuni si le incorporam bine. Stingem...Citeste continuarea
Nougat glacé cu sos caramel
Postat de: Lia1 in TorturiCRANTZ 1. Intinzi pe suprafata de lucru o bucata de folie metalica, circa 25 x 35 cm. 2. Toci alunele cu un cutit. Aici eu n-am bagat de seama, pt. ca informatia nu era sistematizata...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: AlexandraOrdean in Mancaruri de postAmestecati intr-un bol apa cu zaharul, esenta de rom, uleiul pana se topeste zaharul. Adaugati treptat faina, nucsoara, amidonul si ulterior celelalte ingrediente. Omogenizati, dupa...Citeste continuarea
Napolitane cu gem, nuca si biscuiti
Postat de: diana_k in PrajituriApa, zaharul si margarina se pune la fiert la foc mic. Se amesteca ocazional pana se topeste tot zaharul si margarina. Se opreste focul si se adauga nuca, biscuitii macinati, cacaoa si esenta de...Citeste continuarea