Negresa
Postat de: andreea_nagy in PrajituriBlat: Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si un praf de sare, se adauga margarina (eu o topesc putin in cuptorul cu microunde), bicarbonatul stins, laptele si apoi faina amestecata cu cacaoa....Citeste continuarea
Negrese americane (Brownies)
Postat de: vio_dreams in PrajituriPunem untul impreuna cu ciocolata rupta cubulete intr-un vas la bain-marie (pe baie de aburi). Amestecam pana cand untul si ciocolata sunt complet topita si obtinem o compozitie omogena. Dam...Citeste continuarea
Ness cu lapte
Postat de: JulyCris in CafeaNess-ul si zaharul se amesteca energic cu o lingurita apa pana devine foarte cremos. Se adauga lapte cald putin cate putin,se amesteca pana se omigenizeaza bine,apoi se umple cescuta. Se...Citeste continuarea
Nectar "Bun"
Postat de: AndreaPiti in CocktailAm stors portocalele si lamaia, marul l-am dat pe razatoarea mica. Le-am amestecat , am adaugat lingurita de miere si deasupra am presarat scortisoara. Usor si bun !!! Citeste continuarea
Negresa rapida cu Oreo
Postat de: papabundetot in PrajituriCiocolata trebuie rasa pe razatoarea mare,sau daca aveti o puteti da prin blender,eu asa am facut pt a o marunti. Intr-o craticioara punem untul la topit si cand este topit complet,punem peste...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: Aly_M in PrajituriSe separa ouale, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si apoi se adauga pe rand: zaharul, galbenusurile, faina in ploaie, gemul, nuca si bicarbonatul stins, apa minerala si uleiul. Dupa...Citeste continuarea
Nuci umplute
Postat de: antici_gabytza in PrajituriAluatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam uleiul si mixam. Dupa adaugam amoniacul stins cu otet, esenta, coaja de portocala rasa, untura si faina cat cuprinde pana iese un aluat usor de modelat....Citeste continuarea
Negresa cu dulceata
Postat de: ianculubita in PrajituriIntr-un castron amestecam sifonul cu zahar pana se topeste,adaugam apoi uleiul cate putin amestecand continuu,arome apoi faina amestecata cu cacao,putina sare si bicarbonatul stins;dupa...Citeste continuarea
Negresa cu crema mascarpone
Postat de: miha in PrajituriCiocolata si untul se topesc la foc mic. Se omogenizeaza si se lasa la racit. Punem zaharul in crema de ciocolata si mixam pana se topeste. Adaugam ouale pe rand, unul cate unul, mixand bine dupa...Citeste continuarea
Negresa cu visinata si nuci
Postat de: andaoana in PrajituriCiocolata se rupe bucatele, se pune intr-o cratita impreuna cu untul si se topesc amestecand continuu ai avand grija sa nu se arda ( ciocolata se arde foarte repede). Cand este...Citeste continuarea
Napolitane cu crema de caramel si nuci
Postat de: merisor67 in PrajituriPregatim toate ingrediente, sa le avem la indemana. Trebuie sa lucram foarte rapid, daca avem un ajutor langa noi, reusita este mai sigura. Taiem intai nuca si o dam deoparte. Omogenizam...Citeste continuarea
Negresa cu caramel, nuca si bezea
Postat de: privatelaura in PrajituriUntul moale, semintele de vanilie si zaharul le mixam spuma foarte bine. Adaugam ciocolata topita, cacaoa. Adaugam cate un galbenus, amestecand in continuare. Laptele il turnam putin cate putin,...Citeste continuarea
Napolitana cu nuca
Postat de: ralu_ca in PrajituriIntr-o cratita am pus zaharul si l-am topit, apoi am adaugat margarina taiata bucati, pt a se topi mai usor, amestecand continuu. Dupa ce s-a format "lichidul" am adaugat nuca amestecand...Citeste continuarea
Negresa cu glazura de ciocolata alba
Postat de: rodicamaria in PrajituriIntr-o cratita antiaderanta punem la foc mic untul,zaharul,laptele,cacaoa si fierbem la foc mic cateva clocote,amestecand continuu.Lasam la racit dar mai amestecam din cand in cand in ea.Cand...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: georgiana04 in PrajituriIntr-o craticioara se pune zaharul, laptele si cacaoa si se pun pe foc pana ce zaharul se topeste.Se trage de pe foc si se adauga untul la temperatura camere si esentai.Se amesteca pana ce se...Citeste continuarea
Nuci umplute
Postat de: gurita_ta2005 in DulciuriPentru nuci: Ouale se amesteca cu zaharul pana cand acesta se topeste.Se adauga untul topit si se amesteca bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune treptat pana cand se...Citeste continuarea
Nuci umplute
Postat de: diaconta in DulciuriPentru cojile de nuci am mixat ouale cu zaharul,am adaugat apoi cate o lingura de lapte si de ulei,sarea,amoniacul stins cu zeama de lamâie,vanilia si faina. Am adaugat faina pâna...Citeste continuarea
Noire - de sarbatoare
Postat de: andaoana in PrajituriPregatim formele de briose sau alte forme pe care le aveti prin casa,daca sunt de silicon atunci trebuie numai sa fie curate , daca sunt de metal atunci puneti folie alimentara pe fund si partile...Citeste continuarea
Napolitana cu crema caramel si nuci
Postat de: gabrielacuisine in PrajituriSe caramelizeaza 200 gr zahar (o cana). Cand are culoarea chihlimbarie (aurie) , se adauga margarina taiata cubulete (toata o data) si se amesteca repede pana se omogenizeaza. Separat se...Citeste continuarea
Negresa cu branza de vaci si fructe
Postat de: eduard_09 in PrajituriBlat -intr-un bol amestecam ingredientele uscate si in alt bol cele umede, Adaugam treptat ingredientele lichide peste cele uscate si amestecam bine, Turnam compozitia in tava tapetata cu...Citeste continuarea
Negresa de post cu visine
Postat de: aalliinnaa07 in DulciuriIntr-o oala punem apa si zaharul si amestecam pana cand zaharul se topeste. Cand zaharul s-a topit luam oala de pe foc si punem apa cu zaharul topit intr-un bol mare, apoi adaugam uleiul, 3...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: pushaa in PrajituriSe amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, cacao. Apoi se pun cele 4 linguri de gem, uleiul si apa minerala. Amestecati bine pana se topeste zaharul. Turnati aluatul...Citeste continuarea
Negresa cu mere (de post)
Postat de: rhapsody in PrajituriCum procedam: 1. Preincalzim cuptorul la 190°. 2. Intr-un bol amestecam: faina cu cacaoa, praful de copt si scortisoara. Adaugam apoi ingredientele lichide, ulei, lapte de nuci,...Citeste continuarea
Negresa de post glazurata
Postat de: Isabel in PrajituriIntr-un vas se pune miezul de nuca, zaharul,apa si amestecam,adaugam praful de copt,esenta si uleiul(margarina topita)si amestecam,apoi faina amestecam bine sa nu ramana cocoloase si la final...Citeste continuarea
Nuci cu crema de mascarpone
Postat de: sufletista in DulciuriNucile -mixam ouale cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste, Adaugam treptat uleiul si laptele,mixand bine dupa fiecare,amonicaul stins in zeama de lamaie, Adaugam faina...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: Geanina87 in PrajituriIntr-un vas mai mare amestecam faina, zaharul, praful de copt si cacaoa, iar peste, punem apa, uleiul si esenta de rom. Amestecam cu un tel,astfel incat sa nu se formeze cocoloase, dupa care...Citeste continuarea
Negresa cu glazura si nuci...
Postat de: mon in PrajituriBatem ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam uleiul in fir subtire amestecand bine pana devine cremos. Adaugam gemul, amestecam apoi cu laptele si faina cernuta impreuna cu cacao...Citeste continuarea
Nudli
Postat de: maerean_alina_maria in DulciuriSe fierb cartofii in coaja. Se racesc si se curata de coaja. Se dau pe razatoarea mica. Peste cartofii rasi se adauga bicarbonatul, apa, esenta de vanilie si sare dupa gust si se amesteca. Se...Citeste continuarea
Negresa cu cocos, de post
Postat de: rhapsody in Prajituri1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Intr-un vas amestecam faina, cu cacaoa, apoi turnam restul ingredientelor si le incorporam cu telul. 3. Turnam compozitia intr-un vas...Citeste continuarea
Negresa cu gem
Postat de: susu in PrajituriHidratam stafidele in esenta de rom si vanilie. Puteti folosi orice fel de gem, de prune, gutuie, capsuni sau caise doar sa fie mai legat.Se cerne faina si se amesteca cu zaharul, nuca putin...Citeste continuarea
Negresa cu crema de capsuni si vanilie
Postat de: Creatsa in PrajituriMixeaza ouale cu zaharul alb si zaharul brun pana isi dubleaza volumul,se deschid la culoare si devin cremoase. Adauga apoi cacaua si mai mixeaza cateva secunde pana se incorporeaza. Topeste...Citeste continuarea
Nuci umplute
Postat de: eduard_09 in DulciuriCojile de nuci - Mixam ouale cu zaharul,adaugam treptat uleiul,mixand in continuare,adaugam cacao si faina treptat pana rezulta un aluat care nu se lipeste de maini, Invelim in folie...Citeste continuarea
Negresa - Philips multicooker
Postat de: Dya in PrajituriIntr-o craticioara, la foc potrivit, punem untul impreuna cu zaharul, laptele si cacaoa. Omogenizam compozitia si amestecam ocazional pentru a nu se arde. O lasam sa dea in clocot de cateva ori,...Citeste continuarea
Nuci umplute cu cremă de cacao și...
Postat de: panacris in DulciuriOuăle se mixează cu unnpraf de sare și zahărul tos, până ce se topește zahărul. Apoi se adaugă uleiul, laptele șia moniacul stins, rând pe rând. Făina se adaugă...Citeste continuarea
Negresa cu glazura de cafea si...
Postat de: aliliana in PrajituriNucile le-am prajit si le-am pisat bine. Stafidele de pun la inmuiat. Untul, cicolata si laptele se pun pe foc la baie de aburi. Cand se topesc se dau de-o parte. Se adauga...Citeste continuarea
Negresa la Multicooker
Postat de: merisor67 in PrajituriPentru blat: am pus intr-un vas, ciocolata maruntita, untul si uleiul si am pus vasul pe aragaz la foc mic. Am mestecat continuu cu o spatula de lemn pana cand s-au diluat si s-au omogenizat...Citeste continuarea
Nuci umplute
Postat de: Creatsa in DulciuriMixeaza ouale cu un praf de sare si zaharul pana se dizolva zaharul. Adauga lingura cu lingura uleiul,laptele si amoniacul stins. Adauga faina si incepe sa framanti aluatul pana nu se mai...Citeste continuarea
Negresa American Brownie
Postat de: gab_s19 in PrajituriUntul se topeste intr-o craticioara la foc mic, amestecand continuu. Dupa ce acesta s-a topit, se adauga zaharul si se amesteca cu o spatula pana cand compozitia devine cremoasa, dupa care se...Citeste continuarea
Negresa cu ness si cocos
Postat de: ianculubita in PrajituriFacem o crema fina din unt moale la temperatura camerei si zahar,adaugam pe rand ouale amestecand energic dupa fiecare apoi nessul si la urma faina amestecata cu praful de copt si cernuta....Citeste continuarea
Nuci
Postat de: madi_marin in DulciuriSe bate oul într-un vas cu uleiul, apoi se adaugă zahărul, coaja de lămâie şi esenţa, apoi se pune praful de copt şi se amestecă totul bine. Se pune făină cernută, puţină...Citeste continuarea
Nuci umplute
Postat de: sufletista in DulciuriIntr-un bol adaugam zaharul,zaharul vanilat,praful de copt,coaja de lamaie data prin razataorea mica,amestecam dupa care adaugam uleiul si amestecam pana se topeste zaharul. Adaugam faina...Citeste continuarea
Negresa raw vegan
Postat de: bianca92 in Vegan / Raw veganSe scot samburii din curmale si se lasa la inmuiat in apa timp de o ora, apoi se scurg de zeama si se paseaza cu blenderul. Pasta rezultata se amesteca cu nuca macinata, mierea, scortisoara is...Citeste continuarea
Napolitane cu nuca si caramel
Postat de: Creatsa in PrajituriIntr-o craticioara pune zaharul la caramelizat pana ajunge la culoarea chihilimbarului. Stinge zaharul cu apa(atentie la aburi) si lasa-l pe foc pana se topeste zaharul. Lasa siropul obtinut...Citeste continuarea
Negresa glazurata
Postat de: Isabel in PrajituriAluatul: Se separa galbenusul de albus. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul pudra si se bat usor sa nu se lase spuma, apoi adaugam galbenusurile si batem usor. Punem in continuare...Citeste continuarea
Naut facaluit
Postat de: simona72 in Mancaruri cu carneNautul se pune in apa de seara pana dimineata. A doua zi se spala in mai multe ape si se pune la fiert. Cand bobul este fiert, se pune nautul in robotul de bucatarie si se paseaza bine boabele de...Citeste continuarea
Novac prajit, cu mamaliguta si sos...
Postat de: privatelaura in PestePestele se curata, se spala si se taie in felii groase cam de 3 cm. Intr-un castron, punem malaiul, adaugam o lingura condimente peste si rajnim putina sare cu ierburi. Amestecam bine si...Citeste continuarea
Negresa cu prune si ciocolata
Postat de: mirela0911 in PrajituriPrunele se spala, se curata de sambure si se taie in bucatele mai mici. Se lasa deoparte. Intr-un bol se amesteca laptele, sarea si zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga uleiul, coaja de...Citeste continuarea
Negresa cu ciocolata
Postat de: caroline in PrajituriPunem intr-un bol : faina,zaharul,praful de copt ,ciocolata rasa si cacaua.Amestecam totul bine. Separat in alt bol mixam ouale cu uleiul apoi adaugam laptele si mixam. Adaugam ingredientele...Citeste continuarea
Nectar de piersici
Postat de: Elena_Daria in BauturiAlegem piersicile care sunt coapte bine. Le spalam, le curatam de pielita si le scoatem samburii. Cu ajutorul unui blender transformam fructele intr-un piure fin. Le punem intr-o cratita,...Citeste continuarea
Nuci
Postat de: Giana in PrajituriSe framanta ingredientele pentru aluat si se lasa la frigider pentru jumatate de ora. Punem forma pe foc si o incingem pe ambele parti, o ungem cu putin ulei doar pt primele nuci, dupa aia nu...Citeste continuarea