Negresa

de ryta in Prajituri, 27 Apr 2014 | 9818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri cacao
  • 2 linguri gem de prune
  • putina sare
  • 20 linguri lapte sau apa calduta
  • 20 linguri faina
  • o lingurita rasa de bicarbonat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se bate oul cu zaharul pana se face spuma, dupa care se adauga uleiul si se freaca pana devine ca o maioneza. Se adauga cacao si se bate bine, se adauga gemul si sarea, laptele si se bat in continuare. Se adauga faina amestecata cu bicarbonatul si se amesteca pana se incorporeaza. Se toarna in tava mica de la aragaz . Se da la cuptor cca 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brownie cu ciocolata