Nuci umplute
Postat de: momo121 in PrajituriPentru aluat: Untul il mixam impreuna cu zaharul pudra pana formam o crema, adaugam ouale pe rand unul cate unul pana le omogenizam si pe acestea, adaugam si sarea, iar la sfarsit amestecam...Citeste continuarea
Negrese cu ciocolata,capsuni si...
Postat de: margo in PrajituriCiocolata se pune la topit impreuna cu 150 ml lapte. Se ia de pe foc si se lasa la racit.Trebuie sa rezulte o compozitie cremoasa, nu sa se intareasca ca o glazura. Restul ingredientelor sa...Citeste continuarea
Nachos
Postat de: raluca95 in Aperitive / GarnituriIncep prin a face compozitia pentru nachos : punem ceapa toacata la calit in doua linguri de ulei de masline si o lasam sa se caleasca incet, dupa care adaugam carnea, o lasam sa se gateasca si...Citeste continuarea
Naut crocant
Postat de: MotanLaOale in Aperitive / GarnituriNautul se pune la hidratat in multa apa de seara pana dimineata. Se spala bine in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare 2 ore, pana se inmoaie bine. Se scurge si se lasa la racit...Citeste continuarea
Napolitana cu ciocolata si nuci
Postat de: ctlina in DulciuriPunem la incalzit laptele cu ciocolata si zaharul. Nu trebuie sa fiarba, il luam de pe foc cand ciocolata s-a topit si amestecam. Cand s-a racit un pic adaugam untul taiat bucatele si...Citeste continuarea
Nuggets Dukan
Postat de: Valclaudia in PuiSpalam pieptul de pui si il taiem fasii de marimea dorita. Amestecam taratele de ovaz cu sarea, piperul si praful de boia intr-un castron. Preincalzim cuptorul la 170 grade. Captusim o...Citeste continuarea
Nuci, prune, scoici si ciupercute...
Postat de: GeorgianaGrigorescu in PrajituriCele 3 cescute de zahar pudra se freaca cu ouale pana se topeste zaharul. Se adauga uleiul, coaja de lamaie si faina amestecata cu praful de copt. Coca nu trebuie sa fie foarte tare. Se...Citeste continuarea
Negresa pufoasa
Postat de: momo121 in PrajituriIntr-un ibric punem pe foc zaharul, laptele, cacaoa, untul pana da in clocot apoi il dam deoparte, adaugam esenta de rom si zaharul vanilat si il lasam sa se raceasca amestecand din cand in cand....Citeste continuarea
Nuci umplute
Postat de: andreea91 in DulciuriCojile : Se mixeaza ouale cu zaharul, apoi se adauga uleiul, esenta si faina amestecata cu praful de copt. Trebuie sa iasa un aluat moale, dar nelipicios. Lasam la odihnit pt 30...Citeste continuarea
Nuci umplute cu crema de zahar...
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriAluat: Se amesteca toate ingredientele intr-un castron pana cand se obtine o coca moale. Se pune faina pe masa de lucru si se framanta coca pana cand este suficient de tare cat sa se poata...Citeste continuarea
Nuci - varianta de post
Postat de: merisor67 in DulciuriPentru aluat, punem uleiul intr-un vas si adaugam peste el zaharul si sarea. Le mixam bine pana la diluarea zaharului, eventual rasnim zaharul sa reducem din timpul de lucru. Dizolvam...Citeste continuarea
Negresa cu mere (de post)
Postat de: mirela0911 in PrajituriApa, zahărul si zahărul vanilat se amestecă bine până ce acesta se topește. Se adaugă uleiul si merele razalite din borcan. Restul ingredientelor se amestecă împreună apoi se...Citeste continuarea
Negresa cu branza de vaci
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriBlatul: Rupem ciocolata bucatele, o punem intr-un ibric cu laptele, cacaoa, pana se topeste ciocolata. Luam ibricul de pe foc, lasam sa se raceasca. Untul il mixam spuma cu zaharul. Punem...Citeste continuarea
Naut crocant
Postat de: scortisoara in Mancaruri de postLinkul catre Rețeta video: https://youtu.be/Rgj8WQx0oao Punem la umflat năutul cu o seară inainte, in cele doua cani de apa. A doua zi, scurgem apa, iar cu ajutorul unui prosop...Citeste continuarea
Nems cu creveti(pachetele de...
Postat de: bettyC in Aperitive / GarnituriSe pune fideaua de orez intr-un bol cu apa la inmuiat. Se curata si se spala salata,apoi se taie mai marunt.Morcovul se curata si se spala apoi se rade pe razatoarea mare. Crevetii se fierb...Citeste continuarea
Negresa cu crema de branza
Postat de: geoline in PrajituriUntul se freaca spuma cu zaharul si se adauga pe rand cele 4 oua. Se cerne faina, cacaoa si praful de copt si se adauga in amestec, la sfarsit adaugam sarea si ciocolata topita. Crema de...Citeste continuarea
Napolitane
Postat de: margo in PrajituriIntr-o craticioara se pune pe foc rahatul cu apa.Se amesteca intr-una in el pana se topeste complet.Se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se ia de pe foc si se adauga...Citeste continuarea
Nuci
Postat de: andaoana in DulciuriFacem in primul rand aluatul de coji . Zaharul (eu l-am macinat ca sa se dizolve mai repede) il frecam cu uleiul pana se topeste . Adaugam cacao, ouale , bicarbonatul stins cu putina zeama de...Citeste continuarea
Negresa cu branza de vaci
Postat de: gaby_d in PrajituriMixeaza spuma untul impreuna cu zaharul pudra. Ciocolata topeste-o impreuna cu laptele si cacaua intr-un ibric, apoi raceste-o bine si adaug-o peste unt. Mixeaza doua minute apoi adauga...Citeste continuarea
Napolitana de post
Postat de: katty in PrajituriPunem apa si zaharul la foc si le lasam pana zaharul se topeste si dau 2-3 clocote. Adaugam biscuitii macinati fin, cacaua si amestecam energic pana omogeizam bine. Stingem focul, adaugam...Citeste continuarea
Noodles cu busuioc si chili
Postat de: mitinita in PasteTaiteii se fierb in apa clocotita cu sare, apoi se clatesc cu apa rece. Se lasa sa se scurga bine. Se pun intr-un bol si se amesteca impreuna cu sosul. Se poate servi rece sau cald....Citeste continuarea
Negresa marmorata
Postat de: katty in PrajituriTocam fin 150 gr ciocolata, iar restul grosier. Punem ciocolata tocata fin intr-un bol si o topim la bain-marie sau in cuptorul cu microunde si o lasam sa se raceasca putin. Punem untul si zaharul...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: andreea91 in DulciuriIntr-un vas batem ouale cu zaharul pana ce acesta se dubleaza, adaugam uleiul si continuom sa batem bine cu mixerul la viteza mica, adaugam laptele, si apoi faina treptat....Citeste continuarea
New York Cheesecake
Postat de: madi_marin in PrajituriSe prepară întâi compoziţia din biscuiţi care trebuie să stea la rece : se zdrobesc biscuiţii într-o pungă sau se mărunţesc cu ajutorul robotului, apoi se amestecă cu...Citeste continuarea
Nuci
Postat de: andaoana in DulciuriCoji: Ingredientele trebuie sa fie la temperature camerei pentru a ne fi mai usor de lucrat cu ele. Margarina impreuna cu untura le mixam impreuna adaugand zaharul, smantana sau...Citeste continuarea
Noodles cu vita
Postat de: Irina in VitaPentru inceput am taiat carnea fasii si le-am pus la marinat cam 1 ora, intr-un sos format din: sosul de soia, vin, zeama de lamaie, sare, piper. Am pus taiteii la fiert in apa...Citeste continuarea
Negresa cu ciocolata, cafea si alune
Postat de: timea in PrajituriIntr-un bol mixam untul la temperatura camerei cu un varf de sare si cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare. Separat intr-un bol amestecam faina, cacaua, cafeaua, praful de...Citeste continuarea
Negresa insiropata
Postat de: cristeena20 in PrajituriPregatim forma pe care o ungem cu unt si o imbracam cu hartie de copt. Amestecam ingredientele uscate: faina cu cacaoa si praful de copt.Batem ouale cu zaharul si turnam jumate din lapte,...Citeste continuarea
Nuci umplute
Postat de: gicuta69 in DulciuriAluat: Mixam ouale cu zaharul si sarea, adaugam untura, amoniacul stins in otet, esentele si coaja de lamaie. Omogenizam bine, apoi punem faina treptat pana obtinem un aluat usor de modelat. Din...Citeste continuarea
Naut cu ciuperci,broccoli si pui la...
Postat de: gurita_ta2005 in PuiCeapa o tocam marunt,iar morcovul il taiem rondele,punem si pieptul de pui taiat cuburi si condimentat cu boia dulce si piper(eu am fiert pieptul de pui pentru supa)le punem in vasul de la...Citeste continuarea
Nuci umplute
Postat de: sufletista in PrajituriCoji - intr-un bol mixam untul, untura cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se topeste. Adaugam oul, iaurtul amestecat cu amoniacul, amestecam bine pana ce omogenizam,...Citeste continuarea
Negresa cu spuma si smochine
Postat de: babi5 in PrajituriSeparam albusurile de galbenusuri, apoi mixam bine galbenusurile cu 300 gr zahar pana devin cremoase. Adaugam untura si mixam bine in continuare. Adaugam cacaoa si bicarbonatul stins cu putin...Citeste continuarea
New York Cheesecake
Postat de: mitinita in DulciuriPreincalzim cuptorul. Pentru crusta, macinam biscuitii si ii amestecam cu unt. Ii presam pe fundul formei de copt, apasam bine si dam la cuptor cam 10 minute. Scoatem si lasam sa se raceasca....Citeste continuarea
Napolitane
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriSe pun 250g de zahar intr-un vas, la foc mic, iar dupa ce s-a caramelizat se adauga margarina. Dupa ce s-au fiert, se adauga nucile, amestecand continuu pana ce se mai ingroasa putin. Zaharul...Citeste continuarea
Nuci
Postat de: mitinita in DulciuriOuale se mixeaza cu zaharul, pana acesta se topeste. Adaugam alternativ uleiul si laptele, cate o lingura din fiecare si amoniacul stins cu otet sau suc de lamaie. Adaguam faina si framantam un...Citeste continuarea
Negresa ciocolatoasa
Postat de: Dya in DulciuriPunem laptele la fiert, adaugand zaharul, cacaoa si margarina. Dupa ce a dat in clocot de cateva ori, omogenizam compozitia (daca mai este necesar) si o lasam sa se raceasca...Citeste continuarea
Negresa de post 2
Postat de: robert_badica in PrajituriFaina se pune intr-un bol impreuna,cu zaharul,praful de sare,bicarbonatul de sodiu si cacaoa.Se amesteca bine,pana ce sunt perfect omogenizate.Peste acestea se adauga apa,uleiul,otetul si esenta...Citeste continuarea
Negresa cu crema de ness si nuca
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriNegresa: Intr-un bol amestecam apa minerala, cu zaharul si uleiul. Cernem faina, cacao, le incorporam treptat. La final adaugam praful de copt, esenta de rom. Tapetam cu hartie de copt o...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: Alina26 in PrajituriSe pune la foc mic laptele cu margarina si zaharul pana se topeste. Se pune si cacaua si amestecand ca sa nu se facă cocoloașe. Se da la racit. Intr-un bol batem albusurile cu putina...Citeste continuarea
Negrese cu arahide si caramel
Postat de: adellyna in PrajituriTopim ciocolata impreuna cu untul Batem ouale cu zaharul, adaugam ciocolata topita, vanilia si faina in care am pus praful de copt si sarea Tapetam cu hartie o tava de 25 cm si turnam...Citeste continuarea
Nuci umplute cu crema de ciocolata
Postat de: merisor67 in PrajituriIntr-un bol, mixam untura cu margarina, zaharul si putina sare, pana la topirea zaharului. Eu rasnesc zaharul inainte, pentru a scurta din timp. Adaugam oul, iaurtul in care am dizolvat bine...Citeste continuarea
Negresa de post glazurata
Postat de: rena in PrajituriIntr-un lighean punem toate ingredientele de mai sus si amestecam cu telul. Luam o tava si o tapetam cu hartie,rasturnam compozitia si bagam la cuptor pana se rumeneste incercand ca la chec cu...Citeste continuarea
Negresa rapida de post
Postat de: momo121 in PrajituriIntr-un bol punem ingredientele uscate ( faina cu bicarbonatul de sodiu, zaharul si zaharul vanilat, nuca macinata ( eu am maruntit-o cu facaletul pe o folie de copt), cacaoa si praful de sare,...Citeste continuarea
Negresa de post cu gem
Postat de: mihasara in Mancaruri de postPunem apa minerala intr-un vas si adaugam zaharul. Amestecam pana se topeste zaharul. Adaugam pe rand si celelalte ingrediente si se amesteca foarte bine dupa fiecare in parte....Citeste continuarea
Negresa cu caise (reteta Multicooker)
Postat de: privatelaura in DulciuriPastram ingredientele minim o ora la temperatura camerei. Intr-un castron, punem untul, un praf de sare si zaharul. Mixam bine pana devine pufos, apoi adaugam cate un ou, mixand bine dupa...Citeste continuarea
Naut cu sos de rosii si chiftele
Postat de: katty in OaieAmestecam carnea tocata cu ouale , sare , piper , usturoiul pisat, patrunjel verde tocat si cimbru . Modelam chiftelute rotunde , mici , pe care le prajim in uleiul incins .Scoatem...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: JulyCris in DulciuriIntr-un castron,amestecam faina,zaharul,praful de copt,cacaoa,un praf de sare. Adaugam apoi uleiul si apa minerala si omogenizam. La final,adaugam dulceata. Punem compozitia intr-o tava(35/24 cm)...Citeste continuarea
Negresa cu ciocolata
Postat de: gaby_d in DulciuriMixeaza untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul. Nu te opri pana ce zaharul nu e diluat complet si ai obtinut un amestec spumos. Separa albusurile de galbenusuri. Adauga...Citeste continuarea
Naut frecat cu ciuperci in sos de...
Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de postCuratam ceapa, o tocam marunt. Nautul il scurgem de zeama, dar nu toata. Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Intr-o tigaie incingem 3 linguri de ulei, punem jumatate din ceapa...Citeste continuarea
Negresă cu dulceață de piersici...
Postat de: panacris in DulciuriSe separă gălbenușurile de albușuri și se pun în vase difertie, albușurile lăsându-se la rece până se vor bate pentru bezea. Se mixează gălbenușurile cu zahărul...Citeste continuarea