Negresa de post glazurata

de rena in Prajituri, 6 Dec 2014 | 6206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana (de ceai)ulei
  • 1,1/2 cana de zahar
  • 3 linguri de gem (de care preferati)
  • o cana de nuci macinate
  • 2 cani de suc cu acid
  • o lingura de bicarbonat
  • 3 linguri de cacao
  • 4 cani de faina

pt glazura:

  • 200 de gr.margarina
  • 200 de gr.zahar
  • 100 ml.apa
  • 4 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post glazurata:

Intr-un lighean punem toate ingredientele de mai sus si amestecam cu telul.

Luam o tava si o tapetam cu hartie,rasturnam compozitia si bagam la cuptor pana se rumeneste incercand ca la chec cu scobitoarea.

O scoatem si o lasam sa se raceasca,si intre timp facem glazura.

Pt. glazura:

Intr-o tigaita punem margarina sa se topeasca,adaugam cacaoa si zaharul amestecam bine si turnam si apa lasam sa fiarba pana se ingroasa putin .

Portionam prajitura dupa plac si apoi punem glazura pe toata suprafata lasam sa se raceasca si servim.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post glazurata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura neagra cu visine si crema de unt cu bezea elvetiana