A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de cartofi

Postat de: ancutsa in Ciorbe

Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei incins, intr-o oala incapatoare. Cand se face aurie, se adauga morcovul taiat rondele si cartofii taiati cubulete. Se calesc putin impreuna, se adauga...Citeste continuarea

Ciorba de fasole

Postat de: ancutsa in Ciorbe

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi, se pune fasolea la fiert. La 500 g fasole se adauga cam 3 litri de apa. Cand este aproape fiarta, se adauga o...Citeste continuarea

Chipsuri de casa cu condimente si...

Postat de: ancutsa in Mancare copii

  Se curata si se spala cartofii, se taie in jumatati, apoi se lasa cam o ora in apa rece ca sa iasa amidonul din ei. Li sa da o forma usor ondulata cu ajutorul unui cutit special sau a...Citeste continuarea

Chiftelute din piept de pui la cuptor

Postat de: momo121 in Pui

Pieptul de pui il spalam si il taiem bucati mici, iar ceapa si patrunjelul le tocam cu un cutit nu foarte marunt, pentru ca le trecem prin robot.  Intr-un bol punem carnea, ceapa,...Citeste continuarea

Cipsuri din dovlecel verde la cuptor

Postat de: momo121 in Mancaruri de legume

Spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri( ori cu razatoare speciala de feliat, ori cu un robot de bucatarie cu lama speciala de feliat). Feliile obtinute le saram usor si le lasam...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: ancutsa in Dulciuri

  Se pun 6 linguri cu zahar intr-o cratita mare, rotunda si se topesc pana se caramelizeaza si se roteste cratita astfel incat acest caramel sa acopere si peretii cratitei, insa manuiti...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde cu bacon...

Postat de: Adrian2016 in Supe/Ciorbe

       Salata verde se desface si se spala frunza cu frunza. Apoi se rupe in bucatele mici sau se toaca.Ceapa se taie in bucati potrivite.Separat intr-o oala punem...Citeste continuarea

Crap prajit in malai

Postat de: gurita_ta2005 in Crap / Caras

Pestele trebuie curatat si taiat in bucati potrivite. Se spala bine,se lasa la scurs si se condimenteaza. Bucatiile de peste se trec prin amestecul de malai cu faina si se pun la prajit in...Citeste continuarea

Cap de piept de porc, cu cartofi la...

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Bucata de carne o spalam si o stergem cu niste servetele de bucatarie. Intr-un bol punem rosiile decojite si tocate marunt, sare, piper, boia de ardei dulce, foaia de dafin rupta bucatele, sosul...Citeste continuarea

Cheesecake cu oreo (copt)

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Am macinat biscuitii oreo fara a indeparta crema. Am topit untul si l-am amestecat cu biscuitii macinati. Am pus acest amestec intr-un vas in care am pus hartie de copt.Am distribuit amestecul,...Citeste continuarea

Coaste - Ribs de Porc cu miere la...

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Amestecati mierea cu sosul de soia, uleiul, piperul si boia de ardei. Ungeti bine coastele de porc cu aceasta marinada. Presarati deasupra cimbru uscat. Puneti carnea pe o folie de...Citeste continuarea

Cozonaci cu nuca

Postat de: ancutsa in Dulciuri

Mai intai pregatim maiaua: se farama drojdia intr-un castronel si se amesteca cu putina apa calduta (cam 100 ml) + 1 lingurita de zahar + putina faina si se obtine o pasta care se lasa la crescut...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu spanac, invelit...

Postat de: medioto59 in Porc

Cotletul de porc il spalam, il lasam la scurs, il ungem cu ulei de masline (2 linguri) si apoi il condimentam cu  sare, piper macinat, boia si cimbru. Decongelam spanacul. Usturoiul...Citeste continuarea

Chec pufos cu nuca

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu sarea circa 5 min dupa care adaugam,in ploaie, zaharul.Mixam pana cand zaharul este complet  dizolvat. Separat,intr-un alt bol...Citeste continuarea

Cozonac fara framantare

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Cernem faina si o punem intr-un bol. Facem in mijlocul fainii o gropita ,sfaramam drojdia si o punem in mijlocul acesteia. Incalzim 3-4 linguri de lapte si il turnam peste drojdie. Acoperim bolul...Citeste continuarea

Ciorba de rata la ceaun

Postat de: eumimi in Ciorbe

Mai inati dam carnea de rata intr-un clocot la ceaun, dupa care schimbam apa. Adaugam si ceapa, morcvul si lasam la fiert 25-30 de minute. Adaugam ardeiul tocat marunt si rosiile date pe...Citeste continuarea

Creier pane de Bucovina

Postat de: Larisuu in Porc

În primul rând creierul trebuie spălat și pus la fiert cca. 20 de minute cu puțină sare și piper (sau alte condimente care le folosiți ).Cât timp fierbe creierul ,batem...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei cu orez

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Orezul il fierbem in 3 cani apa si sare, se masoara cu aceiasi cana . Il lasam sa se raceasca . Dovlecei ii razuim pe razatoarea mare si presaram putina sare pe ei . Dupa 10 minute ii stoarcem...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde

Postat de: mirela0911 in Ciorbe

Salata se spala bine si se pune in apa clocotita cu putina sare pentru 2-3 minute. Se scurge bine, se taie mai marunt si se pune intr-o  oala  cu 4 litri de apa sa fiarba, impreuna cu...Citeste continuarea

Calamari picanti cu paste

Postat de: Ksenya in Fructe de mare

Punem uleiul intr-o oala .Ceapa o tocam,la fel si usturoiul si adaugam in oala,calim cateva minute pana obtinem o nuanta aramie,adaugam inele de calamari .Lasam  2-3 minute si adaugam...Citeste continuarea

Ciorba de naut cu carne de pui

Postat de: eumimi in Ciorbe

Lasam nautul de seara pana dimineata la inmuiat. Se pune ceapa taiata marunt si morcovul dat pe razatoare la fiert impreuna cu nautul. Se lasa 30-40 de minute si se adauga si carnea  de...Citeste continuarea

Chec cu iaurt si floare surpriza in...

Postat de: ctlina in Dulciuri

Incalziti cuptorul la 200°C. Topiti la microunde untul si  Nutella- 1 minut la 800 W. Adaugati 90 gr de zahar, 40 gr de faina si treptat 3 oua. Amestecati bine si varsati...Citeste continuarea

Cheesecake cu brânză Ricotta

Postat de: Zamfira in Dulciuri

Batem frişca naturală şi o lăsăm la rece în frigider.  Omogenizăm ricotta cu zahărul pudră, iaurtul de fructe. Spălăm şi scurgem de apă căşunile.Mărunţim jumătate...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu salam si cascaval

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Ciupercile se spala, iar coditele se toaca. Salamul se taie cubulete. Ceapa, coditele de...Citeste continuarea

Carne de porc in sos dulce acrisor...

Postat de: gurita_ta2005 in Slow Cooker

Carnea se taie in bucati potrivite,se condimenteaza,se stropeste cu ulei de masline si se lasa la marinat cateva ore la rece. Se scoate din frigider si se pune in vasul de slow cooker Crock-Pot...Citeste continuarea

Cartofi la tigaie cu dovlecei si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se amesteca cu usturoiul tocat, sare si piper si se soteaza intr-o tigaie cu ulei de masline, la foc mediu spre mare, pana devin aurii pe toate...Citeste continuarea

Ciorba de pastai cu afumatura

Postat de: Adrian2016 in Supe/Ciorbe

      Pentru inceput am spalat legumele bine. Fasolea am rupt-o in bucati potrivite, nu imi place sa fie pastaia mare. Ceapa, ardeiul si morcovul le-am taiat cubulete....Citeste continuarea

Chec cu mac si visine

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza impreuna cu zaharul, pana se intaresc precum o...Citeste continuarea

Chiftele de porc la cuptor

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea de porc se toaca in masina de tocat,la fel si ceapa, usturoiul si painea. Se pun toate intr-un castron, adaugam condimentele, oul si mararul tocat marunt. Cu mainiile umede formam...Citeste continuarea

Ciorba de fasole

Postat de: ancutsa in Ciorbe

Se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. Dimineata, se pune fasolea la fiert. La 500 g fasole se adauga cam 3 litri de apa. Cand este aproape fiarta,...Citeste continuarea

Crumble cu capsuni, rubarba si...

Postat de: simona72 in Prajituri

In primul rand va spun ca eu am folosit de data asta Green Sugar in loc de zahar, care este un inlocuitor natural, cu zero calorii si zero indice glicemic. Nu este nici o problema daca nu-l aveti,...Citeste continuarea

Chiftele aplatizate din dovlecei cu...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Dovleceii se curăță de cojă și semințe, apoi se rad pe răzătoarea fină ;) Bineînțeles, m-am ajutat de noul membru din familia Zmeilor, răzătoarea de la Delimano ;) (Culmea n-am...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecel cu cartofi...

Postat de: andaoana in Mancaruri de legume

Legumele le spalam si le curatam de coaja . Dam pe razatoarea mica dovlecelul si il punem deoparte sa stea putin. Il stoarcem si il punem in bol.  Dam si restul legumelor pe razatoarea...Citeste continuarea

Cozonac pufos cu rahat

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Am zdrobit drojdia intr-un castron incapator, am adaugat sarea si zaharul, ouale, untul la temperatura camerei si coaja rasa de lamaie. Am amestecat aceste ingrediete, apoi am adaugat laptele...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecel in sos de rosii

Postat de: AdrianUdrea in Aperitive / Garnituri

Preparam mai intai chiftelutele. Se curata dovleceii, se dau pe razatoare si se presara sare peste ei, se lasa la odihnit 5-6 minute, apoi se scurg usor de surplusul de lichid. Se toaca...Citeste continuarea

Cotlet de porc in sos de rosii cu...

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Intr-o tigaie punem cotletul de porc condimentat pe ambele parti cu vegeta si piper,punem ulei de masline,lasam cateva minute sa se prajeasca pe ambele parti. Punem apa cat sa acopere si lasam...Citeste continuarea

Cheesecake cu lămâie (fără...

Postat de: AndrutzaP in Dulciuri

   Asezati pe fundul si pe peretii vasului in care veti monta prajitura folie alimentara sau folie de aluminiu.    Pregatiti blatul. Biscuitii maruntiti bine se amesteca cu...Citeste continuarea

Cheesecake cu piersici (fără...

Postat de: AndrutzaP in Prajituri

   Deoarece este o reteta ce nu necesita coacere, este foarte buna pentru vara.     Pregatitit tava/vasul in care veti monta prajitura. Asezati pe fundul si pe peretii...Citeste continuarea

Coaste de miel cu legume la slow...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Legumele se curăță și se taie în bucăți mari. Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așează într-un vas ceramic, intercalându-se cu...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde cu dovlecel...

Postat de: merisor67 in Ciorbe

Porționăm scărița, o clătim bine cu apă caldă și o punem la fiert, în apă cât să o acopere. Într-un alt vas, punem uleiul la încins și înăbușim ceapa...Citeste continuarea

Cheesecake marmorat

Postat de: BucatariaRamonei in Dulciuri

Pentru inceput pregatim baza cheesecake-ului. Topim untul in cuptorul cu microunde sau pe aragaz la foc mic si il lasam sa se racesca. Maruntim biscuiti cu ajutorul unui robot de bucatarie, apoi...Citeste continuarea

Cakepops

Postat de: Meea in Dulciuri

Pregătim întâi blatul pentru cakepops-uri: mixăm ouăle împreună cu zahărul până acesta s-a topit. Adăugăm laptele și uleiul și continuăm mixarea. Separat,...Citeste continuarea

Castraveti fara conservanti pentru...

Postat de: reisnaor_2006 in Muraturi

      Castraveti se spala in mai multe ape si se taie la capete. Ceapa si morcovii dupa ce sunt curatate se taie rondele, hreanul se taie feliute sau fasii subtiri,...Citeste continuarea

Clatite cu ciocolata si banane

Postat de: maria_ilie in Dulciuri

Intr-un bol se bat cu telul ouale cu zaharul, se adauga apoi laptele si faina si se obtine o compozitie nici prea consistenta (in acest caz se mai adauga putin lapte) nici prea fluida (se mai...Citeste continuarea

Ciorba acra din gaturi de curcan cu...

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Gaturiile de curcan se taie in bucati mai mici si se pun in oala de ciorba la fiert pentru circa 30 minute. Ceapa o tocam marunt,morcovul il taiem rondele,ardeiul kapia si pastarnacul...Citeste continuarea

Cheesecake cu visine si ciocolata

Postat de: privatelaura in Dulciuri

 Se pregăteste o formă de copt rotundă sau pătrată. Se tapetează cu folie alimentară. O parte din vișine și cireșele se tăvălesc prin puțin zahăr cu aromă de rom. Astfel vor...Citeste continuarea

Crumble cu fructe de padure si...

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Se pregateste o forma de copt, in care se va aseza crumble-ul. (eu am folosit doua vase mici, cu diametrul de 12 cm). Untul se topeste. Cu ajutorul unui robot, se macina migdalele, fulgii de ovaz....Citeste continuarea

Cornuri cu branza sarata in aluat

Postat de: momo121 in Aperitive / Garnituri

       Intr-un bol punem faina si sarea, amestecam putin cu un tel si facem o gropita in mijloc unde adaugam drojdia pe care am dizolvat-o inainte in zahar si putin lapte,...Citeste continuarea

Cartofi natur

Postat de: stefy_a in Aperitive / Garnituri

- se curata cartofii, se spala, se taie cuburi mai mari sau mai mici dupa cum doriti si se pun la fiert in apa cu sare - cand au fiert se scot din apa si se aseaza pe o farfurie si peste ei se...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu legume

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Mai intai, spalam tacamurile de pui si le punem la fiert, cu un pic de sare, intr-o oala cu cca. 6 l apa. Avem grija sa spumam din cand in cand. Cat timp fierbe carnea de pui, ne apucam de legume,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]