Coaste picante

de claudiaO in Porc, 26 Sep 2016 | 4656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg coaste de porc impanate
  • 6 linguri ketchup picante
  • Condimente Kamis gratar
  • Condimente Gyros
  • Share
  • Piper
  • 1pahar must intepat
  • Cativa catei de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste picante:

Spalam coastele,le stergem bine cu in server. Amestecam kerchup-ul cu condimentele si aplicam pe coaste cu o pensula,apoi presaram si putins sare. Asezam coastele condimentate intro tava si turnam paharul cu must. Acoperim cu folie de aluminiu si dam LA cuptor pt o CCA 3 ore. LA jumatatea timpului intoarcem coastele. Cu o jumatate de ora inainte de final indepartam folia ca sa se rumeneasca frumos. Pofta buna!

Noi am servit cu salata de cartofi cu out si maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci picante