- 750 g costita afumata;
 
    - un morcov mare;
 
    - un ardei gogosar;
 
    - un ardei bulgaresc;
 
    - o ceapa;
 
    - o capatana de usturoi;
 
    - 3 rosii;
 
    - un pahar cu bere neagra;
 
    - sare;
 
    - piper;
 
    - patrunjel.
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 6
																												Timp de preparare: sub 120 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Costite afumate cu bere, la cuptor:
						
    - Legumele se spala, apoi se toaca: morcovii si ardeiul bulgaresc rondele, ceapa julienne, gogosarul bastonase, rosiile cubulete, iar usturoiul se curata si se zdrobeste cu lama unui cutit.
 
    - Costita se taie in bucati mai mici.
 
    - Intr-un vas termorezistent, se pun legumele si costita, se adauga sare, piper si un pahar de apa, apoi se baga la cuptor.
 
    - Dupa 35 min, se scoate si se adauga un pahar cu bere.
 
    - Se mai lasa 45 mine la cuptor.
 
    - La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.
 
    - Se serveste cu piure de cartofi.
 
    - Pofta buna!
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Costite afumate cu bere, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.