Ciorba radauteana, cu piept de pui
Postat de: RODIMUR in CiorbeCarnea se spală și se pune la fiert (cu tot cu os, dacă este cazul) cu 3 litri de apă rece. Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se taie în bucăți...Citeste continuarea
Cartofi cu pulpe de pui la cuptor
Postat de: cristina1985 in PuiSe unge o tava de 37 x 25 cm cu ulei. Se amesteca boiaua, curcuma, sare si piper cu 4 lg ulei. Se taie pulpele in doua, se pastreaza pielea (pentru a nu se usca prea tare carnea) ,se tin...Citeste continuarea
Ciorba rosie, ca pe timpuri
Postat de: marianbobosea in CiorbeSe curata si se spala ceapa, morcovul, ardeiul, telina. Toate legumele se dau prin blender. Ia o cratita de 4 l., pune 3 l. apa si pune-o pe foc potrivit. Cand apa clocoteste, pune...Citeste continuarea
Cheesecake cu ciocolata la...
Postat de: mitinita in MulticookingBiscutii se maruntesc si se amesteca impreuna cu untul topit. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava de 20 cm cu partea de jos detasabila. Ciocolata se rupe in bucatele si se pune...Citeste continuarea
Cobbler cu capsuni la Multicooker...
Postat de: miha in MulticookingIntr-un bol mare amestecam ingredientele uscate, in altul ingredientele umede. Amestecand cu telul se omogenizeaza bine cele doua compozitii. Intr-un vas de yena (16 cm diametru) bine uns cu...Citeste continuarea
Creme brulee cu scortisoara si...
Postat de: gaby_d in MulticookingAmestecati galbenusurile cu zaharul si aromele, pana la diluarea zaharului. Treptat, adaugati frisca. Amestecati usor cu un tel. Nu bateti, doar omogenizati. Pregatiti aparatul Crock Pot...Citeste continuarea
Ciorba de perisoare din pasare,...
Postat de: anuta in CiorbeCarnea de pasare se da prin masina de tocat, impreuna cu jumatate de ceapa, apoi se amesteca bine cu un praf de sare, mararul tocat fin, 2 oua si o lingura de orez prefiert (eu am dat in cateva...Citeste continuarea
Ciuperci umplute cu bulgur
Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de postCeapa verde o taiati rondele, morcovul decojit il dati pe razatoarea mare. Incingeti uleiul de rapita intr-o tigaie, adaugati ceapa si morcovul. Le sotati 1-2 minute, adaugati bulgurul spalat....Citeste continuarea
Cheesecake cu ricotta si caise la...
Postat de: divainbucatarie in MulticookingAm scurs foarte bine branza ricotta, apoi am pus-o in castron. Am adaugat smantana, sarea, zaharul vanilinat, zaharul pudra si extractul de vanilie. Am mixat putin, apoi am adaugat 1...Citeste continuarea
Cheesecake cu zmeura la...
Postat de: gaby_d in MulticookingPregateste o forma inelara cu diametrul de 18 cm. Mixeaza biscuitii si amesteca-i bine cu untul topit si racit. Toarna amestecul in forma rotunda si, cu ajutorul unei linguri sau cu mana,...Citeste continuarea
Crema de avocado cu banane
Postat de: AdrianUdrea in Vegan / Raw veganSe curata avocado de sambure si de coajă. Se taie avocado in doua, transversal, apoi se rasuceste una din parti si se separă de sambure. Se scoate samburele cu o lingura si tot cu lingura se...Citeste continuarea
Cheesecake cu ciocolata la Slow...
Postat de: AndreeaGiurgea14 in Slow CookerMarunteste biscuitii cat de mult se poate (ii poti face la robot) si amesteca-i cu untul topit Aseaza o foaie de copt in vasul slow cookerului Crock-Pot si pune amestecul de biscuiti...Citeste continuarea
Cartofi la cuptor cu branza sarata...
Postat de: ctlina in Mancaruri de legumeCuratati si spalati cartofii. Uscati-i cu un prosop din hartie. Intr-un vas pentru cuptor puneti cartofii taiati in 4 sau 6. Varsati deasupra uleiul, puneti sare, piper, boia de ardei ,...Citeste continuarea
Cheesecake cu ciocolata in trei...
Postat de: divainbucatarie in MulticookingAm inceput pregatirea acestui cheesecake cu blatul. Am pus biscuitii intr-un mixer (sau robot de bucatarie) si i-am macinat pana am obtinut o textura fina si omogena. Am topit untul si l-am turnat...Citeste continuarea
Chec cu branza de vaci, un desert...
Postat de: momo121 in DulciuriCum se prepara Chec cu branza de vaci, un desert delicios si rapid Pentru inceput mixam bine, bine ouale cu zaharul, sarea si zaharul vanilat pana se albesc si isi dubleaza volumul....Citeste continuarea
Ciorba de cartofi noi si mazare,...
Postat de: RODIMUR in CiorbeSe curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert cu 3 litri de apă rece. Când se ridică spumă deasupra, se culege și se aruncă....Citeste continuarea
Clafoutis cu fructe de padure la...
Postat de: AndreeaGiurgea14 in DulciuriMagia culinara incepe si se desfasoara astfel: Pune hartie de copt in vasul de ceramica de care slow cookerul Crock-Pot 4.7L dispune ( iata cum tai hartia de copt in forma perfect...Citeste continuarea
Chiftele din salau cu sos de rosii...
Postat de: simona72 in PestePestele se taie in bucati si se da prin masina de tocat carne sau se marunteste la robot. Se pune carnea intr-un castron, se adauga restul ingredientelor si se amesteca cu mana sau cu lingura....Citeste continuarea
Coltunasi cu carne
Postat de: RODIMUR in PorcMai întâi se pregătește umplutura. Carnea se spală, se curăță de vițe și pielițe nedorite și se toacă mărunt. Se curăță cepele și usturoiul, se spală, se taie fin...Citeste continuarea
Ciulama de hribi
Postat de: oanapl in Mancaruri de legumeIntr-o oala pui apa cu sare, o dai in clocot si pui la oparit hribii cu doi catei de usturoi si lasi la fiert 5 minute. (Cateii de usturoi se pun pentru a verifica daca sunt comestibile...Citeste continuarea
Calamari prajiti in ulei de masline...
Postat de: gurita_ta2005 in Fructe de mareCalamarii se spala bine, daca inelele sunt prea mari, se taie in bucati mai mici si se pun pe un servet de bucatarie pentru a se scurge de apa. Intr-un wok punem ulei de masline, un catel mare...Citeste continuarea
Cum sa prepari razalai de casa
Postat de: mihaelar63 in PastePrepararea aluatul acum este usurata de folosirea ,, ajutoarelor"' moderne . Eu m-am folosit pentru framantat de masina de paine . Ouale se sparg pe rand...Citeste continuarea
Chiftele in aluat cu bere
Postat de: Bucataras in Aperitive / GarnituriIncepe cu aluatul: framanta drojdia proaspata cu zaharul si dizolv-o in apa calduta. Pune si o lingura de faina si amesteca bine. Trebuie lasata cam 10 min la cald, pana se umfla frumos....Citeste continuarea
Ciorba cu pastai de fasole galbena...
Postat de: mihaelar63 in Supe/CiorbeFasolea se spala , se curata de capete si se taie sau rupe de marimea dorita . Bucatile de fasole trebuie sa intre in lingura , sa nu depaseasca marimea acesteia . Legumele se...Citeste continuarea
Chiftelute
Postat de: CretuValentina in PorcPunem pâinea în apă să se înmoaie, după ce s-a înmuiat, o stoarcem bine și o punem peste carne. Punem și usturoiul pisat, sare, piperul continentele, oul usturoiul...Citeste continuarea
Chifle cu leurda si masline
Postat de: sufletista in PiineFaina o cernem intr-un bol amestecam cu sare,facem o adancitura si adaugam drojdia dizolvata cu zaharul si 50 ml lapte caldut,adaugam oul batut si treptat lapte pana ce rezulta un aluat omogen....Citeste continuarea
Chiftele de vita marinate in sos de...
Postat de: mihaelar63 in VitaCarnea de vita se spala , se taie cuburi si se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie . Legumele se spala , se curata si se taie bucati . Cu ajutorul robotului...Citeste continuarea
Ciorba de vacuta cu rubarba
Postat de: panacris in Supe/CiorbeLegumele se curăță, se spală și se taie bucățele mici, apoi se pun la călit în ulei cu puțină apă și sare, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Carnea de vită se taie...Citeste continuarea
Chipsuri de radacinoase
Postat de: Bucataras in Mancaruri de legumeTaie capetele tuturor legumelor astfel incat sa fie drepte; Cu ajutorul unui cutit foarte ascutit taie fasii subtiri din fiecare leguma in parte; Pune-le intr-un castron...Citeste continuarea
Cartofi dulci in crusta de mustar...
Postat de: merisor67 in Mancaruri de postPornim cuptorul la 200 de grade C. Curățăm cartofii, îi spălăm și îi tăiem în bastonașe mai mari și mai grosiere decât pentru clasicii cartofi pai. Amestecăm cele...Citeste continuarea
Ciuperci umplute cu spanac si orez
Postat de: anuta in Mancaruri de legumeCuratam ciupercile, le spalam si le lasam sa se zvante, oprim palariile intregi, iar piciorusele le taiem marunt, la fel ceapa si ardeiul, curatate si spalate inante. Punem la fiert o...Citeste continuarea
Ciorba de cartofi noi, cu varza...
Postat de: RODIMUR in CiorbeSe curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul și țelina) se spală, se mărunțesc și se pun la fiert, cu 3 litri de apă. Când se ridică spumă deasupra, se culege și se...Citeste continuarea
Ciorba de gulioare
Postat de: dantes in CiorbeCarnea de pui se portioneaza, se pune la fiert in apa cu sare. Cand este pe trei sferturi fiarta, se adauga guliile si morcovii dati pe razatoare si faina dizolvata in putin lapte. La sfarsit se...Citeste continuarea
Cus-cus cu sos de ciuperci si smantana
Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legumeSe curăță ciupercile de pielițe, filamente și de baza piciorușelor, se spală în câteva ape și se taie, dar nu foarte mărunt. Se curăță cepele și usturoiul, se spală,...Citeste continuarea
Ciorba cu pastai
Postat de: ella87 in CiorbeTaiem legumele dupa preferinte, eu le tai mai mic. Taiem coasta, sunca ce doriti afumata sa fie sa dea gust ciorbei. Le calim putin in ulei cat sa se inmoaie usor. Adaugam apa sare si piper si...Citeste continuarea
Coaste afumate la slow cooker...
Postat de: MotanLaOale in Slow CookerCoastele se portioneaza si se pun in vasul aparatului slow cooker Crock-Pot . Se toarna apa si uleiul si se pune capacul. Se pune aparatul pe functia high pentru 5 ore. Se scot coastele...Citeste continuarea
Ciorba radauteana cu muschi de porc
Postat de: anuta in CiorbeCarnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare; se lasa sa dea in 2-3 clocote, dupa care scurgem apa in care a fiert si se...Citeste continuarea
Cotlete de porc umplute cu fasole...
Postat de: anuta in PorcCotletele se spala si se zvanta, apoi se face cu un cutit ascutit, in partea superioara, cate o taietura, pe mijlocul laturii cu carne, fara a taia lateralele cotletelor, taietura dusa cu grija...Citeste continuarea
Ciorba primavaratica de fasole boabe
Postat de: MotanLaOale in Mancaruri de postFasolea se pune la inmuiat de seara. Se curata ceapa, ceapa verde, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt. Eu am pus la fiert fasolea cu putina sare in oala sub presiune, cam o...Citeste continuarea
Ciorba de ardei umpluti cu carne de...
Postat de: mihaelar63 in CiorbeLegumele se curata si se spala. Tocati ceapa marunt. Taiati radacinoasele dupa preferinta. Taiati foarte aproape de codita ardeii si curatati de seminte. Spalati si ii lasati...Citeste continuarea
Ciorba de rasol de vita, acrita cu...
Postat de: RODIMUR in CiorbeRasolul se curăță de pielițe, se spală bine, ca să nu mai rămână așchii de oase și se pune la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se ridică spumă deasupra, se adună și...Citeste continuarea
Cartofi noi la cuptor, cu...
Postat de: vasimur in PorcPasul 1. Curățăm cartofii, ceapa, morcovul și pătrunjelul și le spălăm bine. Eu am folosit o legătură de ceapă verde, atât pentru chifteluțe cât și pentru salată. Ceapa...Citeste continuarea
Cuiburi din paste cu legume aromate
Postat de: anuta in PastePunem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si, cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura speciala pentru paste (pentru a ramane pastele in forma de...Citeste continuarea
Cartofi rantaliti -Cartofi cu ceapa...
Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de postCartofii se fierb cu coaja in apa cu sare. Dupa fierbere cartofii se curatesc si se taie felii. Intre timp se spala ceapa si patrunjelul. Tocati marunt ceapa verde si...Citeste continuarea
Costita de vacuta cu cartofi
Postat de: mihaelar63 in VitaCostitele de vacuta se spala si se portioneaza in bucati de marimea unei jumatati de palma [ de a mea, mai mica ;d ] Dupa ce s-au zvantat usor, se sareaza si se pipereaza....Citeste continuarea
Carne de porc cu legume verzi
Postat de: Meea in PorcCarnea de porc: fierbem cotletul de porc în apă cu sare. După ce a fiert, îl desfacem fășii cu furculița. Punem ceapa la călit. Oricât de mult te-ai grăbi, ceapa trebuie...Citeste continuarea
Ciorba de cartofi noi cu loboda de...
Postat de: mihaelar63 in Supe/CiorbeLegumele se curata si se spala. Osul afumat se spala si se pune la fiert in apa fierbinte. Taiati marunt morcovu, ceapa l si ardeiul rosu. Usturoiul verde se feliaza....Citeste continuarea
Chiftele de pui si cartofi noi in...
Postat de: merisor67 in PuiSpălăm bine cartofii cu buretele de vase, pentru a îndepărta frumos coaja subțire de pe ei. Îi lăsăm la scurs. Pentru chiftele, tocăm carnea de pui amestecată cu șunculița...Citeste continuarea
Creveti cu taitei
Postat de: dantes in Fructe de mareTaiem in felii subtiri ardeiul iute si cateii de usturoi. Crevetii ii dezghetam daca este cazul si ii curatam. Intr-o tigaie topim untul si calim putin ardeiul iute si usturoiul, apoi...Citeste continuarea
Cartofi cu rozmarin si pulpe de pui
Postat de: marianbobosea in PuiCartofii curatati, spalati si taiati in patru se pun intr-o tava unsa cu ulei. Ii pudram cu sare, piper si rozmarin, apoi ii amestecam astfel incat fiecare cartof sa fie uns cu ulei si...Citeste continuarea