A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rulouri de sunca umplute

Postat de: Bianca_Sacuiu in Aperitive / Garnituri

Se toaca varza foarte marunt, morcovul se da pe razatoarea mica, apoi adaugam maioneza, sare si piper. Le amestecam bine, dupa care umplem fiecare felie de sunca cu aceasta compozitie, o rulam si...Citeste continuarea

Rulada de pateu

Postat de: antici_gabytza in Aperitive / Garnituri

Cascavalul il dam prin razatoarea mare.Adaugam untul topit si sarea dupa gust.Amestecam bine compozitia si adaugam miezul de lapte tocat impreuna cu patrunjelul spalat si taiat. Pregatim o...Citeste continuarea

Rulada de porc umpluta cu ciuperci

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea se curata de pielite,se spala bine,se usuca pe un prosop de hartie .Se taie,fara a se separa in bucati,se inveleste in folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele.Punem condimentele...Citeste continuarea

Rulouri de leurda

Postat de: rhapsody in Aperitive / Garnituri

1. Taiem crevetii, capsunele cubulete si 1/2 frunza de leurda fasii subtiri si le amestecam cu branza, iaurtul si praful de sare. 2. Frunzelor de leurda spalate si uscate le taiem codita. 3....Citeste continuarea

Rulada din piept de pui cu spanac...

Postat de: gabrielacuisine in Pui

Spalam carnea  si o tamponam cu un servet de hartie ca sa absoarba apa. Taiem pieptii si fiecare bucata o acoperim cu folie alimentara si o batem bine pana se subtiaza. Dupa ce am batut...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: palpabil in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Faina se cerne. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se clatesc sub jet de apa rece. Branza de vaci se amesteca cu faina, ou, zahar, bicarbonat, razatoare...Citeste continuarea

Rondele de cartofi cu miez de...

Postat de: Elena_Daria in Aperitive / Garnituri

Spalam bine cartofii si ii taiem in felii groase de aproximativ 1 cm. Ii asezam intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si putin ulei, ii condimentam cu sare, piper, patrunjel uscat si boia...Citeste continuarea

Rulada cu ciuperci

Postat de: Elena_Daria in Aperitive / Garnituri

Prima data pregatim clatitele. Curatam apoi cepele, le  spalam si le tocam marunt. Ciupercutele se pun la scurs, apoi se paseaza cu blenderul sau se toaca marunt. Intr-o tigaie punem...Citeste continuarea

Rulada din omleta cu miez de lapte

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Spargem ouale intr-un bol, le batem bine cu sare, adaugam laptele si grisul si lasam putin la odihnit pentru a se umfla putin grisul, cateva minute.feliem subtire sunculita Tocam ceapa...Citeste continuarea

Rulada cu ciocolata

Postat de: elenita in Dulciuri

Separam ouale, albusul il vom bate spuma cu un praf de sare iar galbenusul il vom bate bine cu zaharul,vom incorpora albusul cu galbenusul adaugam faina si mirodeniile amestecam sa se incorporeze...Citeste continuarea

Rulada de carne tocata

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Condimentam carnea tocata dupa gust, o intindem pe hartie de copt si asezam pe intreaga suprafata bucatelele de dovlecel si ceapa tocata. Decojim ouale fierte, le asezam la marginea de unde dorim...Citeste continuarea

Risotto cu sparanghel verde si...

Postat de: Alina26 in Mancaruri de legume

Punem o tigaie la incins cu putin ulei.Taiem prosciutto (sunca) cubulete si le punem la prajit.Tocam si ceapa marunt si o adaugam in tigaie.Lasam sa se caleasca la foc potrivit. Sparanghelul il...Citeste continuarea

Risotto de Quinoa

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Quinoa se clătește de mai multe ori sub jet de apă rece.  Într-o tigaie, se încălzește uleiul și se adaugă usturoiul și ceapa. Se gătesc 1-2 minute, se adaugă sare...Citeste continuarea

Rulada Dukan

Postat de: LadyCrs in Prajituri

Vom separa albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma. Galbenusurile le frecam cu indulcitorul pana se albesc dupa care adaugam amidonul, esenta,cacaoa si praful de copt. Vom...Citeste continuarea

Rulada cu foi de...

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Crema: Am pus biscuitii in robot si i-am sfaramat bine, am adaugat 2 linguri de zahar farin, branza mascarpone si dulceata si le-am mixat bine, pana a devenit o crema omogena. Glazura:...Citeste continuarea

Rulada de biscuiti in foi de...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Intr-un bol am sfaramat biscuitii. Stafidele le-am pus in putina apa la hidratat. Rahatul a fost deja in bucati micute si multicolor, inclusiv din cel cu cacao, asa ca l-am pus direct peste...Citeste continuarea

Rulada cu kiwi

Postat de: mon in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri , albusurile se bat spuma tare. Separat frecam galbenusurile cu zaharul si faina pana obtinem un amestec cremos,omogen. Amestecam cele doua compozitii prin...Citeste continuarea

Raza de soare cu migdale

Postat de: simona72 in Torturi

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam treptat si zaharul, iar cind acestea sunt batute bine de tot, devin lucioase si se tin pe tel. Adaugam migdalele macinate, amestecam cu un tel...Citeste continuarea

Rulouri de piept de pui umplut cu...

Postat de: Alina26 in Pui

Spalam dovleceii, ii taiem circa 2-3 mm si ii punem la prajit intr-o tigaie antiaderenta incinsa bine (fara ulei). Saram fiecare felie de dovlecel. Spalam pieptul de pui si taiem ca pentru...Citeste continuarea

Rulada cu branza

Postat de: antici_gabytza in Aperitive / Garnituri

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile, mixand dupa fiecare, iaurtul, pasta de ardei, uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia...Citeste continuarea

Rulouri de piept de pui

Postat de: antici_gabytza in Pui

Pieptul de pui il taiem felii ca pentru snitel, dupa care vom bate cu ciocanul feliile (puse intr-o folie alimentara ca sa nu se sfarame) Le condimentam cu sare si piper dupa care vom aseza...Citeste continuarea

Rulouri de pui cu bacon

Postat de: diaconta in Pui

Pieptul de pui l-am tocat si l-am condimentat. L-am înfasurat în felii subtiri de bacon,l-am pus în tava cu hârtie de copt si l-am lasat la cuptor cam 30 de minute....Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: gabrielacuisine in Mancare copii

Reteta de preparare a papanasilor Batem bine cele 3 oua cu praful de sare apoi le adaugam peste branza si amestecam bine cu mixerul. Adaugam si vanilia, coaja de lamaie, grisul si faina si...Citeste continuarea

Rulada din carne de porc umpluta cu...

Postat de: Viorelinho in Porc

1.  Punem 3 oua la fiert pana pregatim masa de lucru 2.  Luam carnea de porc, o spalam bine si o taiem intr-o forma in asa fel incat la final sa obtinem o rulada. 3.  Intr-un...Citeste continuarea

Rulada aperitiv

Postat de: antici_gabytza in Aperitive / Garnituri

Blat -topim untul la foc mic, dupa care adaugam faina si omogenizam. Adaugam laptele amestecand mereu ,lasam sa fiarba pana se ingroasa. Adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare, sare...Citeste continuarea

Retete de smoothie pentru zile...

Postat de: camelia75 in Bauturi

Modul de preparare este acelasi pentru toate retetele. Se pun ingredientele in blender si le mixam pana obtinem un smoothies fin si cremos. Eu personal cred ca daca adaugam la ingrediente...Citeste continuarea

Risotto cu peste

Postat de: cristeena20 in Peste

- Fierbem pestele in apa cu saresi tinem apa in care a fiert. Il rupem bucati mici si punem deoparte. - Ceapa se toaca marunt si se caleste cu ulei de malsine. Adaugam orezul (atentie, nu se...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol amestecam faina cu gris,sare,zahar,aromele,oul batut,branza si bicarbonatul stins; Omogenizam bine totul iar dupa ce s-a odihnit 10min rupem din...Citeste continuarea

Ruladă aperitiv

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Se prepara întâi umplutura : se taie carnea cubuleţe, se pune la tocat. Se toacă ceapa şi usturoiul. Morcovul se dă pe răzătoarea mică. Se pun împreună la călit...Citeste continuarea

Rosii cu branza la cuptor

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Feliem branza, la fel si rosiile cherry. Se pot folosi si rosii normale, la fel cum putem schimba si felul de branza. Totul e permis. ) Intr-un vas termorezistent punem un strat de felii...Citeste continuarea

Rosii umplute cu Ciuperci Champignons

Postat de: Alina26 in Mancaruri de post

Pregatim umplutura: curatati ciupercile si le taiati felii subtiri.Puneti o tigaie la incins cu ulei de masline si puneti ciupercile.Cand sunt gata le scoateti si in aceiasi tigaie caliti ceapa...Citeste continuarea

Rulada cu carne tocata

Postat de: eya in Mancaruri cu carne

Carnea tocata se amesteca intr-un bol cu sare,piper,vegeta,patrunjelul tocat si ceapa tocata marunt si cu cele 2 oua. Se imparte in doua,o jumatate se intinde pe masa pe feliile de sunca...Citeste continuarea

Rasol de vita cu hrean

Postat de: privatelaura in Vita

Intr-o oala mai mare, punem cam 3 l de apa si punem la fiert. Carnea o spalam si o punem la fiert in apa cam o ora Luam spuma formata din cand in cand.  Curatam si spalam legumele si le...Citeste continuarea

Rulouri cu peste

Postat de: ianculubita in Peste

Fileurile de peste taiate in bucati late de 2degete,condimentat,stropit cu zeama de lamaie,il amestecam si-l lasam la frigider 1h dupa care-l prelucram; Aluatul intins,taiat patrate de...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: COSTEO in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Branza de vaci se amesteca cu galbenusurile,50 g smantana, faina,1/2 lingurita sare si albusurile batute spuma.Se amesteca bine compozitia pana la...Citeste continuarea

Rulada aperitiv cu branza albastra...

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Separam albusurile de galbenusuri. Pentru preparea aluatului se bat spumă albuşurile cu sare,cu mixerul. Gălbenusurile se amestecă cu smântâna şi cu piperul. Se adaugă...Citeste continuarea

Rulada cu morcovi si crema de branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Se mixeaza( sau cu telul), morcovii tocati la blender in prealabil cu ouale, iaurtul, uleiul, laptele, faina, praful de copt si sarea. Se tapeteaza tava de cuptor cu foaie de copt si se pune...Citeste continuarea

Rondele de ardei - aperitiv-

Postat de: diamond in Aperitive / Garnituri

-ardeii:se spala, se curata de cotoare si seminte si se pun la scurs pe un prosop de bucatarie... -sunca se taie cubulete, ardeiul gras si el... ceapa si usturoiul se toaca marunt... apoi...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Punem la fiert intr-o craticioara apa cu sare.Separat intr-o tigaie calim pesmetul cu untul pana acesta devine auriu apoi adaugam zaharul si oprim focul....Citeste continuarea

Rulada de porc cu carnat, si...

Postat de: Sim0naWorld in Porc

Bucata de piept am condimentat-o, apoi am presarat putin cascaval ras, iar deasupra am pus carnatul afumat. Am rulat si am legat cu ata rulada, am uns-o cu ulei, am presarat cu boia iute si am...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: marianascarlat in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Se pune intr-un vas branza de vaci se sparge oul peste se pune un praf de sare si se adauga bicarbonatul stins cu otet sau  zeama de lamaie....Citeste continuarea

Rulada aperitiv cu crema de branza...

Postat de: vio_dreams in Aperitive / Garnituri

Punem crema de branza intr-un bol. adaugam patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate marunt. Adaugam untul moale, sarea si piperul si omogenizam. Se topesc 150 gr margarina intr-o...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: gatiticuspor in Dulciuri

 Reteta de preparare a papanasilor  Amestecati branza proaspata cu ouale, zaharul, sarea si bicarbonatul pana obtineti o pasta moale. Adaugati faina putin cate putin, eu a trebuit sa...Citeste continuarea

Rosii cu Miez de lapte

Postat de: ionela2682 in Aperitive / Garnituri

Radem telemeaua ,adaugam mararul,ardeiul rosu tocat marunt,adaugam smantana cat sa lege compozitia,piperam si adaugam putina boia dulce,aomgenizam bine -scobim cu o lingura rosiile ,umplem cu...Citeste continuarea

Rulouri din pulpa de porc cu cabanos

Postat de: marianascarlat in Porc

De cu seara am feliat bucata de pulpa in 4 bucati. Le-am batut cu ciocanul de snitele si le-am facut potrivite pentru a putea infasura in ele bucatile de cabanos. Intr-un castronel am pregatit...Citeste continuarea

Rulouri de dovlecei cu usturoi si...

Postat de: loredanaaa in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul se taie in felii subtiri pe lungime Se ung cu ulei si se sareaza dupa gust Se pun intr-o tava cu foaie de copt sau pe grill Cand s-au inmuiat si s-au copt, se scot, se ung cu...Citeste continuarea

Rasol de pui (de tara)

Postat de: Dya in Pui

Dupa ce portionam puiul, il punem la fiert in 3-4 l de apa (fiind de tara, are nevoie de un timp mai mare de fierbere). Se spumuieste ori de cate ori este necesar. Adaugam cartofii si morcovii...Citeste continuarea

Rulada verde

Postat de: Heracleea in Aperitive / Garnituri

Se pun la fiert buchetelele de brocoli in apa cu putina sare. Cand s-au inmuiat se scurg bine si se paseaza. Piureul de brocoli se amesteca cu ulei si sare. Separat se bat albusurile spuma...Citeste continuarea

Reteta de ciorba de stevie dreasa...

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Ciorbe

Preparare Reteta de ciorba de stevie dreasa cu bors si leustean Punem 1 l de apa sa fiarba. Intre timp, curatam frunzele de strevie (lasam doar frunza, fara nervuri). Le spalam si le...Citeste continuarea

Rulada cu cacao

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

 Preparare blat -peste albusurile batute spuma adaugam zaharul ,mixam pana devine bezea -incorporam in bezea galbenusurile amestecate cu uleiul -adaugam faina ,cacaoa si omogenizam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]