Rondele de cartofi cu miez de lapte, cascaval si ceapa verde

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2013 | 4431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 24 bucatele miez de lapte natur
  • 4 cartofi mari
  • cascaval ras
  • codite de ceapa verde
  • patrunjel uscat
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de cartofi cu miez de lapte, cascaval si ceapa verde:

Spalam bine cartofii si ii taiem in felii groase de aproximativ 1 cm.

Ii asezam intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si putin ulei, ii condimentam cu sare, piper, patrunjel uscat si boia dulce.

Dam tava la cuptor, la 200 grade C pentru 25-30 de minute.

Bucatelele de miez de lapte le punem intr-un bol si le sfaramitam  cu o furculita.

Scoatem catofii din cuptor, ii intoarcem pe cealalta parte, ii condimetam iar cu sare si patrunjel uscat, asezam miezul de lapte deasupra, presaram codite de ceapa verde tocate marunt, cascaval si ii mai dam la cuptor pana se topeste cascavalul.

Se servesc calzi cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de cartofi cu miez de lapte, cascaval si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv floricele cu cașcaval