Rulada de carne tocata

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2013 | 4490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700-800 gr.carne tocata de porc
  • 4 oua fierte
  • ceapa verde, 2 fire
  • 1/2 buc. dovlecel taiat cubulete
  • condimente dupa gust (sare, piper)
  • susan, mac si boia iute pentru ornat rulada
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata:

Condimentam carnea tocata dupa gust, o intindem pe hartie de copt si asezam pe intreaga suprafata bucatelele de dovlecel si ceapa tocata. Decojim ouale fierte, le asezam la marginea de unde dorim sa rulam, la distanta unele de altele si cu ajutorul hartiei rulam carnea, formand rulada.

Asezam rulada in tava de cozonac, o decoram cu susan, mac si boia iute.

Incalzim cuptorul si dam tava la copt, la foc moderat pana prinde crusta (eu am tinut-o cca 1 ora la 170 grade).

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate servi atat calda, cat si rece, a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

10.05.2013, 21:56

Buna si potrivita pentru o masa festiva

laura_n 1

10.05.2013, 22:25

foarte interesanta

diana_k 1

11.05.2013, 20:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu ardei copti si oua