Napolitane

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 2 Ian 2015 | 7000 vizualizari

 

Napolitanele sunt nelipsite de sarbatori la noi deoarece sunt bune, usor de facut si usor de transportat. Am avut 10 foi de napolitane si le-am impartit pe jumatate.

 

INGREDIENTE

  • un pachet cu 10 foi de napolitane;
  • 500g zahar;
  • 250g margarina;
  • 250g nuca macinata;
  • 4 oua.
Portii: 56
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane:

Se pun 250g de zahar intr-un vas, la foc mic, iar dupa ce s-a caramelizat se adauga margarina. Dupa ce s-au fiert, se adauga nucile, amestecand continuu pana ce se mai ingroasa putin.

Zaharul ramas se bate cu ouale si se pun peste compozitia din vas, amestecandu-se continuu pana se ingroasa.

Crema obinuta se pune apoi peste foi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]