A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chiftelute cu sos si cartofi...

Postat de: xana in

Pentru chiftelute amestecam carnea cu un praf de sare si condimentele Delikat, apoi o dam la frigider pentru 30 de minute. Adaugam apoi oul si faina si amestecam bine. Formam 10 bilute potrivite...Citeste continuarea

Ciorba de dovlecel

Postat de: ancutsa in

  Se calesc ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mica si ardeiul gras taiat cubulete. Se adauga un castronel cu rosii (eu am avut rosii de la conserva), dovlecelul...Citeste continuarea

Carnati la gratar cu orez, legume...

Postat de: Satisfyyourcravings in

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Legumele se taie cuburi mari.  Intr-un borcan prevazut cu capac, se adauga uleiul, condimentele pentru gratar, oregano si chili. Se...Citeste continuarea

Chiftele marinate cu tagliatele

Postat de: Oana in

Se amesteca carnea tocata de vita cu pesto, pesmet, parmezan, condimentele de chiftele Delikat, sare si piper dupa gust si ou. Se framanta bine carnea si se formeaza chiftelutele. Se topeste...Citeste continuarea

Ciorba de legume a la Cleme, acrita...

Postat de: mirela0911 in Ciorbe

Se curata morcovul, patrunjelul si pastarnacul. Se dau pe razatoarea cu gauri mari. Intr-o oala de 5 litri se pune uleiul la incins. Se pun legumele si se lasa la calit. Intre timp se curata...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: trifadalia in Mancaruri de legume

Se pun cartofii in coaja la fiert. Ouale se pun si ele la fiert 10 mnute. Se curata ouale si cartofii. Se taie cuburi sau felii. Carnatul se taie cubulete, apoi se pune la prajit. Intr-o...Citeste continuarea

Ciolan cu fasole boabe rosie

Postat de: mihaelar63 in

Se pun la prajit in ulei bucatile de ciolan afumat. Carnea va fi condimentata cu condimentele pentru porc de la Delikat. Lasati sa se rumeneasca carnea si adaugati ceapa si...Citeste continuarea

Creveti, surimi, mazare si taitei...

Postat de: mihaelar63 in

 Rosiile se spala si se taie jumatati. Frunzele de busuioc se curata de pe tije. Tijele se maruntesc. Caciulia de usturoi se curata de primul strat de foi, se spala si...Citeste continuarea

Compot de visine

Postat de: RODIMUR in Conserve

Vișinele se curăță de frunze și de codițe, se spală de câteva ori, în apă rece și se lasă apoi să se scurgă. Se pune zahărul într-o oală încăpătoare și...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de: Corina33 in Supe/Ciorbe

Am făcut ciorba cu aripi de pui, pentru că mie îmi place să pun carne cu oase in ciorbă. Aripile de pui le-am tăiat în 2 pe la îmbinare și le-am pus la fiert in circa 3...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu loboda de gradina...

Postat de: mihaelar63 in

Tacamul de pui se curata bine, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Spalati bine planseta, cutitul, chiuveta si mainile dupa ce ati manipulat puiul. Curatati, spalati...Citeste continuarea

Ciorba de peste cu ierburi de gradina

Postat de: BakeUpArtist in

Am pus la fiert ceapa și usturoiul întregi, cu puțină sare. După ce au fiert, le-am scos din oală și am adăugat morcovii și dovleceii tăiați. Până s-au înmuiat puțin...Citeste continuarea

Ciorba de loboda cu ochi romanesc

Postat de: Ksenya in Ciorbe

Legumele le tocam grosier. Sotam in ulei mai intai ceapa, apoi adaugam si sotam morcovul, radacina de patrunjel, telina si cartofii. Lasam 5 minute la foc mic.    Rosiile...Citeste continuarea

Ciorba de rosii cu bacon afumat si...

Postat de: merisor67 in Ciorbe

  Curățăm ceapa și o tocăm solzișori, iar morcovul îl curățăm și îl dăm pe răzătoare. Baconul îl tăiem fie în cuburi mici, fie fideluță. Punem...Citeste continuarea

Cartofi cu boia si cotlet de porc

Postat de: cristina1985 in

Pentru cartofi: Se spala bine si se pun la fiert cu coaja, timp de 1 ora (cel mult 1 ora si 30 minute). Ii verificati cu furculita, iar cand sunt gata, se lasa la racit. Cotletele de porc sau...Citeste continuarea

Cotlete de miel cu sos de cirese...

Postat de: Ksenya in

Cotletele le saram, le piperam, le stropim cu un pic de ulei, le acoperim si lasam la temperatura camerei 15 minute. Intr-o tigaie turnam uleiul, asteptam sa incazeasca uleiul si adaugam...Citeste continuarea

Creveti cu paste colorate

Postat de: Bunica in Fructe de mare

Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, lasandu-se pe foc 2-3 minute. Pune crevetii decorticati si amesteca usor timp de 5 minute. Adauga sucul de portocale si lasa pe foc 2-3 minute. Se...Citeste continuarea

Cartofi dulci spiralati cu sunca,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Cook and smile

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, impreuna cu tigaia (potrivita pentru cuptor) in care urmeaza sa fie gatiti cartofii. Intre timp, cartofii dulci si morcovul se curata de coaja...Citeste continuarea

Crutoane de paine

Postat de: Meea in

     Tăiem feliile de pâine sub forma unor cubulețe micuțe. Separat, amestecăm uleiul de măsline împreună cu usturoiul pisat. Punem apoi amestecul peste...Citeste continuarea

Capsuni cu smantana si mamaliguta

Postat de: CofetariiBucatari in Mancare copii

Pregatim mai intai mamaliga. Dupa ce am pregatit-o, vom face capsunele pasta cu un blender. Peste ele vom adauga zaharul si smantana. Amestecam bine iar desertul este gata.  Citeste continuarea

Chiftelute cu sos de ardei si rosii...

Postat de: simona72 in

Pentru chiftele: se amesteca carnea tocata cu celelalte ingrediente. Se lasa sa se odihneasca 15-20 minute. Se formeaza chiftele de marime potrivita si se prajesc la foc moderat in uleiul incins,...Citeste continuarea

Cartofi delicati la cuptor

Postat de: MotanLaOale in

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Intr-un castron se pun cartofii, toate ingredientele si se amesteca bine. Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se niveleaza. Se...Citeste continuarea

Ciorba ca la mosie

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Mai intai am pregatit legumele, am curatat cartofii si i-am taiat cubulete ( Mireluta a avut sectorul asta ), am adunat fasolea din gradina, am curatat-o si am rupt-o in bucatele mai mici (mama a...Citeste continuarea

Caracatita cu orez in stil portughez

Postat de: Ksenya in

Intr-o tigaie turnam 2 linguri ulei, asteptam sa se incalzeasca si adaugam caracatita, acoperim si o fierbem la foc mic 15-20 minute. Oprim flacara si o lasam sa raceasca putin....Citeste continuarea

Cartofi gratinati

Postat de: simona72 in

Cartofii se spala cu un burete abraziv. Avand in vedere ca sunt cartofi noi, eu nu i-am curatat cu cutitul. A fost suficient sa-i spal sub jet de apa si sa-i frec bine cu buretele. I-am taiat in...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor in vas de lut

Postat de: Pungasa_Rogue in

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cartofii se racaie cu un cutit pentru a indeparta coaja subtire, se spala si se pun intr-un castron. Se presara peste ei condimentele pentru cartofi...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor

Postat de: simona72 in

Pentru cartofi: se spala cartofii sub jet de apa cu un burete abraziv. Avand in vedere ca sunt cartofi noi, de vara, nu este necesar sa fie curatati de coaja cu cutitul. Se tamponeaza cu servetele...Citeste continuarea

Chiftele la cuptor cu cartofi

Postat de: cristina1985 in

Chiftele: Se toaca ceapa marunt, se caleste pana se inmoaie. Se amesteca carnea cu sare, piper, pesmet, ou, patrunjel tocat si ceapa calita. La sfarsit se pune si condimentul de chiftele Delikat,...Citeste continuarea

Ciuperci marinate

Postat de: xana in

Stergem ciupercile de eventualele impuritati si le asezam intr-o tava cu hartie de copt. Le stropim cu doua linguri din cantitatea de ulei de masline si putina sare, apoi le dam la cuptorul pre...Citeste continuarea

Conopida cu maioneza si usturoi

Postat de: trifadalia in Salate

Se rup frunzele de la conopida, taiem buchetelele de conopida si le spalam bine. Intre timp pregatim o oala in care punem apa, sare si 2 linguri de lapte, apa in care punem conopida sa fiarba...Citeste continuarea

Conopida pane

Postat de: trifadalia in Mancaruri de legume

Se taie conopida in buchetele, se curata codita fiecarui buchetel de partea fibroasa, tragand coaja de la taietura spre floare. Se va elimina doar partea lemnoasa, nu si coaja care este frageda....Citeste continuarea

Chiftele din carne de porc

Postat de: merisor67 in

Trecem prin mașina de tocat carnea, ceapa și usturoiul. Morcovul și cartofii îi dăm pe răzătoare și îi scurgem de sucul pe care îl lasă. Pătrunjelul verde îl...Citeste continuarea

Crochete din cartofi cu soia

Postat de: Valclaudia in

Am fiert cartofii, i-am curatat de coaja si i-am lasat la racit. Granulele de soia le-am pus la fiert pentru 5 minute in apa cu 1/4 plic condiment pentru preparate din cartofi. Dupa ce au...Citeste continuarea

Ciulama picanta de ciuperci

Postat de: Valclaudia in

Spalam ciupercile si le taiem feliute. Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se pun la sotat pentru cinci minute in 3 linguri de ulei impreuna cu boabele de mustar. Punem ciupercile...Citeste continuarea

Ciorba de fasole pestrita cu cimbrisor

Postat de: Valclaudia in

Fasolea se pune de seara la hidratat in apa calda. Dimineata scurgem apa si o clatim boabele de fasole. Punem fasolea la fiert in apa cu sare, o lasam sa clocoteasca 15 minute. Scurgem...Citeste continuarea

Costite aromate cu visine si...

Postat de: amalia01 in

Pentru inceput speli bine costitele si le tai bucata cu bucata, apoi le freci bine cu sare. Pui uleiul in wok si, cand este bine incins, arunci acolo costitele si le coci bine, cate 3-4 minute...Citeste continuarea

Cartofi noi cu cimbrisor la cuptor

Postat de: Valclaudia in

Cartofii noi se curata de coaja si se spala in mai multe ape. Se taie bucati groase, apoi se toarna deasupra uleiul, se presara continutul plicului de condimente pentru cartofi de la Delikat,...Citeste continuarea

Chiftele delicate

Postat de: MotanLaOale in

Painea se imoaie in apa si se stoarce bine, bine. Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie.  Intr-un castron se amesteca carnea, painea cu cele 2 oua....Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: AdrianUdrea in Ciorbe

Mai intai punem osul de vita la fiert in apa cu putina sare si inlaturam spuma care se formeaza. Adaugam si foile de dafin si boabe de piper. Cat fierbe osul, tocam ceapa si o calim in ulei,...Citeste continuarea

Castraveti in otet

Postat de: ancutsa in

  Se spală bine borcanele. Se spală castraveţii şi se aşază în borcane. Se presară printre castraveţi rondele de ceapă, boabe de piper negru, boabe de muştar, boabe de...Citeste continuarea

Chiftele cu sos de rosii

Postat de: dantes in

Mai intai pregatim chiftelele, tocam carnea si o amestecam cu pesmet, ou si condimente pentru chiftele de la Delikat dupa gust. Formam chiftelele in marimea pe care o dorim si le prajim in ulei...Citeste continuarea

Cartofi noi cu spata de porc

Postat de: dantes in

Carnea se condimenteaza cu Delikat condimente pentru porc si se lasa circa 15 minute sa se patrunda bine. Curatam cartofii si, daca sunt prea mari, ii taiem in patru, apoi ii punem intr-un vas...Citeste continuarea

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de legume

Spalati ciupercile, le stergeti cu un servetel si le taiati bucatele. Ceapa verde o taiati rondele. Incingeti o tigaie, puneti baconul, il rumeniti usor. Adaugati ciupercile, ceapa verde,...Citeste continuarea

Chipsuri de cartofi

Postat de: cristinutanicolita in

Cartofii se curăță de coaja si se spală. Se taie rondele cât mai subtiri si se lasa in apa cca 30 min., pentru a ieși amidonul.  După cele 30 de min, cartofii se scurg de...Citeste continuarea

Ciorba dulce de pui cu legume de vara

Postat de: panacris in

Ceapa și ardeiul se curăță, se toacă mărunt, apoi se pune la călit într-o oală cu ulei vegetal și puțină apă, cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit. Apoi se adaugă...Citeste continuarea

Creveti cu broccoli si legume sote

Postat de: gurita_ta2005 in

Ceapa se toaca marunt, iar morcovul se taie rondele, se pun intr-un wok cu ulei de masline si se lasa pana se inmoaie ceapa, dupa care se acopera cu apa si se lasa la foc mic sa fiarba legumele....Citeste continuarea

Ciorba de pastai verzi cu carnati...

Postat de: eumimi in Ciorbe

Tocam ardeiul si morcovul cubulete. Ceapa o taiem julienne si le punem in 50 de ml ulei sa se caleasca. Le lasam 10-12 minute la calit, dupa care adaugam 2 cani de apa, cartofii taiati...Citeste continuarea

Ciorba de castraveti murati

Postat de: portiadelumina in Ciorbe

Modul de preparare este aproape clasic, adică așa cum procedăm la o ciorbă de legume.  Am curățat legumele, am dat morcovul și țelina prin răzătoare pentru a da o consistență...Citeste continuarea

Ciorba de naut, porumb dulce si...

Postat de: Valclaudia in

Ceapa o curatam si o spalam, apoi o taiem bucatele si o punem impreuna cu uleiul si boabele de mustar in oala la sotat. Scurgem porumbul, fasolea rosie si nautul de apa in care au fost...Citeste continuarea

Chiftelute cu cascaval si piure

Postat de: cristinutanicolita in

Carnea se pune intr-un castron si se adauga ouale.  Ceapa si usturoiul se curăță, se toaca marunt si se adauga in castron. Cartoful si morcovul se curăță, se dau pe razatoare si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]