Cartofi nisiposi

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2018 | 4128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • 125 gr pancetta
  • pesmet
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi nisiposi:

Cartofii ii curatam de coaja,ii taiem cuburi,ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare.

Cand cartofii au fiert , ii scurgem bine de apa si ii lasam sa se racoreasca putin.

Pancetta o prajim pana devine crocanta.

Adaugam cartofii si presaram pesmet si lasam cateva minute la foc iute amestecand mereu.

Servim cartofii presarati cu patrunjel tocat.

POFTA BUNA !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi nisiposi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă