A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Postat de: medioto59 in Conserve

Se spala ardeii apoi le taiem cotorul ca un capac si scoatem semintele si nervurile. Intr-un bol facem urmatorul amestec.............cu ajutorul unei furculite sfaraman branza de oaie pe care o...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: kukibella in Vita

Ardeii se curata,se taie capacele şi se spala; Roşiile se oparesc ,se curata de coaja şi se toaca marunt(se pastreaza o roşie ptr.capace la ardei); Ceapa se toaca marunt; Verdeturile...Citeste continuarea

Aperitiv Cosulete cu ciuperci

Postat de: comanligia in Aperitive / Garnituri

Se incinge cuptorul. Se unge tava cu ulei (eu am folosit una de briose). Apoi se toaca nu prea marunt ciupercile si se pun la calit, se adauga peste ciuperci si Kaizerul si se calesc cateva...Citeste continuarea

Aperitiv cu limba de porc si sos de...

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Limbile de porc se spala si se fierb in apa pana devin moi,iar furculita intra cu usurinta in ele. Pana fierbe carnea ne ocupam de sos: se face o maioneza din galbenus, mustar si ulei. Se adauga...Citeste continuarea

Amandina de post by Lavinia

Postat de: ana77 in Prajituri

BLATUL: - intr-un bol amesteca ingredientele uscate peste care se toarna cele lichide amestecate cat sa se omogenizeze  - tapeteaza o tava (30/20 cm) cu hartie de copt si coacem...Citeste continuarea

Aripioare de pui caramelizate

Postat de: camelia75 in Pui

1.Incalziti cuptorul la 190 grade. 2.Spalati aripioarele,apoi le asezati in tava. 3.Amestecati toate ingredientele si compozitia obtinuta o turnati peste aripioare. 4.Dati la cuptor pentru ~...Citeste continuarea

Ardei umplut cu branza

Postat de: eya in Aperitive / Garnituri

Se iau ardeii curatati de pielita si se taie in jumatate. Separat intr-un bol se pun ingredientele metionate si se amesteca pana devin ca o crema Se ia cate un ardei, se umple si se ruleaza,...Citeste continuarea

Aperitiv langosi cu branza

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Amestecam drojdia cu sarea, zaharul si laptele caldut. Adaugam albusurile, apoi faina iar la final uleiul. Framantam aluatul cca 10 minute, apoi il lasam la dospit, acoperit, intr-un loc...Citeste continuarea

Aperitiv cu mozzarella

Postat de: AlexandraOrdean in Aperitive / Garnituri

taiati baghetele rondele si mozzarella de asemenea aranjati pe fiecare felie de bagheta o felie de mozzarella presarati oregano deasupra dati la microunde pt 1,5 minute...Citeste continuarea

Aprikosenparfait Torte (Tort...

Postat de: Ica_mama in Torturi

Mod de preparare blat: Ciocolata o taiem bucatele mici si o punem impreuna cu uleiul intr-un castron de inox la topit pe baie de abur,cu flacara aragazului pe minim,amestecand continuu pana...Citeste continuarea

Ardei gras rosu umplut cu crema de...

Postat de: krysty in Aperitive / Garnituri

Se curata ardeii de seminte,se spala cu apa rece si se lasa la scurs cu partea curatata in jos. Intr-un castron se amesteca branza cu smantana ,se adauga putina sare . Se umplu ardeii cu...Citeste continuarea

Amandine

Postat de: marcelika in Prajituri

Fondantul: -punem un castron gol in congelator. -Intr-un ceaun /cratita se pune apa si se toarna zaharul in mijloc, se pune pe foc avand grija ca atunci cand  incepe sa fiarba zaharul...Citeste continuarea

Aripi de curcan la cuptor

Postat de: MIUTA in Curcan

Am curatat aripile de curcan foarte bine.Le-am condimentat cu sare,piper si putina boia iute.Intr-un vas am calit ceapa tocata fin,am adaugat pasta de ardei,pasta de rosii,usturoiul...Citeste continuarea

Aripi de pui chinezesti

Postat de: donpablo in Mancaruri cu carne

Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul si aripile la prajit. Separat intr-o farfurie se amesteca supa, amidonul, uleiul de susan, sosul hoisin, otetul si zaharul. Dupa ce s-au prajit aripile...Citeste continuarea

Ardei si rosii umplute

Postat de: doralinda72 in Mancaruri de post

Golim rosiile si umplutura o trecem prin blender ptr a deveni o pulpa de rosii. Curatam si ardeii grasi, apoi restul de legume le tocam la blender. Incalzim uleiul intr-o craticioara adanca si...Citeste continuarea

Aperitiv pentru copii- Pisicuta

Postat de: krysty in Sandvisuri

Se taie felia de paine pe jumatate .Apoi se taie marginea feliei sa ramana doar miezul de paine. Pe un tocator asezam feliile de branza topita . Cu un betisor de lemn sau o scobitoare se...Citeste continuarea

Aripi picante cu garnitura de...

Postat de: simona72 in Pui

Facem o marinata din toate ingredientele enumerate mai sus. Aripioarele de pui, le spalam bine, le curatam de eventualele pene sau puf ramas. Le amestecam cu marinata si le dam la frigider pt...Citeste continuarea

Aripioare KFC

Postat de: gab_s19 in Pui

Aripioarele se spala bine, se injumatatesc de la incheietura si se pun intr-un bol incapator. Peste aripi se pun toate condimentele, sarea si usturoiul zdrobit si se amesteca pana cand sunt...Citeste continuarea

Ardei in otet, la borcan

Postat de: eduard_09 in Conserve

Ardei ii coacem pe gratar sau pe plita, Cand sau copt pe toate partile le adaugam intr-o cratita adaugam sare peste ele si acoperim cu capac,lasam sa se raceasca bine Dupa ce s-au racit ii...Citeste continuarea

Ardei umpluti

Postat de: simona72 in Porc

Ardeii grasi ii alegem pe cei mai micuti, ii spalam, le taiem un capac la cotor, scoatem semintele si ii pregatim pt umplut. Carnea se spala, se taie cuburi si se da prin masina de tocat sau...Citeste continuarea

Aripioare picante

Postat de: izulika in Pui

Aripioarele se spala cu apa rece,apoi se scurg bine de apa si se pun intr-o tava termorezistenta,peste ele se adauga uleiul,cimbru,boiaua,delicatul si sarea.Se unge bine fiecare aripioara cu acest...Citeste continuarea

Ardei iuți conservați în oțet...

Postat de: panacris in Conserve

Ardeii iuți se spală, se toacă mărunt! Atenție în acest interval nu duceți mâna la nas sau ochi :D, eventual folosiți mănuși chirurgicale pentru acestă operațiune. Umpleți...Citeste continuarea

Aperitiv din muschiulet de porc

Postat de: MyFancyCake in Porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper,usturoi verde taiat marut sau pisat si patrunjel taiat marunt. Lasam la frigider pentru 24 de ore. A doua zi...Citeste continuarea

Aperitiv rustic cu spanac, mazare...

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Blatul de face simplu si usor framantand un aluat din ingredientele de mai sus ( in maxim doua minute), pe care il vom infaina si-l vom da la rece dupa ce l-am pus in folie de prospetime....Citeste continuarea

Ardei iuti in otet

Postat de: Constelatialeu in Conserve

Spalam ardeii si ii taiem felioare.La fel procedam si cu cotoarele de telina,hreanul si telina le radem si amestecam totul intr-un castron,presaram zaharul si turnam otetul peste,lasam pana a doua...Citeste continuarea

Ardei iuti in otet

Postat de: Alina26 in Conserve

Am spalat ardeii si i-am asezat in borcane,impreuna cu frunzele de dafin cate doua in fiecare borcan,si mararul rupt si impartit. Eu pun o parte otet si 3 parti apa.Deci: am pus cate 1/4 de...Citeste continuarea

Aranci di riso cu piept de pui

Postat de: babi5 in Aperitive / Garnituri

Am spalat bine orezul si l-am pus intr-o oala la  fiert  cu putina sare  .Trebuie  sa fiarba pina absoarbe toata  apa .Dam la o parte apoi mestecam din cind in cind sa se...Citeste continuarea

Ardei capia copti pentru iarna

Postat de: Constelatialeu in Conserve

De preferat sa alegem ardeii mari, carnosi, ca sa ramana ceva din ei dupa ce-i coacem. Se pun la copt avand grija sa-i intoarcem pe toate partile, apoi ii asezam intr-un vas mai mare, punem sare...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne (Reteta Video)

Postat de: Ina75 in Mancaruri cu carne

Taiem codita fiecarui ardei de jur imprejur si scoatem semintele impreuna cu maduva alba din interior. Codita o taiem impreuna cu partea cu seminte (cotorul). Continuam pana cand terminam de...Citeste continuarea

Ayran

Postat de: Giana in Bauturi

Se pun intr-un bol iaurtul, apa si sarea si se mixeaza pana face spuma. La servire se pot adauga cuburi de gheata si menta proaspata. Citeste continuarea

Şuberec (Çiğ Börek)

Postat de: Giana in Vita

Se framanta coca pana obtinem un aluat tare. Se imparte aluatul in bilute (mie mi-au iesit 17 buc) pe care le intindem cu sucitorul. Foile trebuie sa fie putin mai goase ca sa nu se rupa cand le...Citeste continuarea

Aluat clasic de pizza reteta pentru...

Postat de: MotanLaOale in Pizza

Cum se prepara Aluat clasic de pizza reteta pentru blat perfect Intr-un castron se pune drojdia sfaramata, lingurita de zahar, o lingura de faina si doua- trei linguri de apa calduta. Se...Citeste continuarea

Ardei iute caramelizat

Postat de: FlaviaD in Aperitive / Garnituri

Am inceput prin a taia cubulete fiecare ardei in parte, iarcand au fost toti gata pregatiti doar le-am dat drumul intr-o cratita in care am incins ulei de porumb. I-am lasat sa se prajeasca bine...Citeste continuarea

Aluat pentru blat de pizza

Postat de: Ina in Pizza

Ingredientele se pun in masina de paine in ordinea indicata . Pornim masina de paine pe pogramul de "dospire/framantare" sau "aluat de paine". In cca 80 minute vom avea un...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu piept de curcan si...

Postat de: babi5 in Curcan

Prima data am curatat si spalat carnea, apoi am tocat-o. Am curatat apoi ceapa, am tocat-o si am calit-o in ulei, am adaugat sarea, boiaua si piperul, apoi am adaugat orezul bine spalat si scurs....Citeste continuarea

Ardei umpluti in suc de rosii

Postat de: AnyCostescu in Mancaruri cu carne

Legumele se taie marunt si se pun la calit. Se adauga pasta de mici,patrunjelul, sare si piper si se amestecam bine. Se adauga orezul si bulionul si se lasa sa se raceasca putin aceasta...Citeste continuarea

Aperitive cu jambon

Postat de: doralinda72 in Aperitive / Garnituri

Taiem pe orizontal chiflele dar nu de tot, cam 3 sferturi, taiem in 4 feliile de sunca presata (asta in cazul in care sunca e sub forma patrata), incercam sa taiem si foile de salata cam la...Citeste continuarea

Ardei iuţi în oţet

Postat de: diaconta in Muraturi

Cantitatile sunt pentru 2 borcane de 720 ml,în functie de cantitatea de ardei,mariti proportional si cantitatea de lichid,respectiv sare. De regula,noi punem o parte de apa si doua parti...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu cartofi

Postat de: babi5 in Mancaruri de post

Se spala ardeii si se curata, apoi curatam cartofii, ii spalam si ii dam prin razatoare. Curatam, spalam si dam si ceapa prin razatoare. Punem intr-un castron totul, potrivim de sare si...Citeste continuarea

Amestec picant cu Ceva Fin

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Curatam, spalam prazul si il taiem bucati. Foile de varza chinezeasca se spala si se taie marunt. Adaugam aceste legume maruntite  la robot, adaugam crema de branza Ceva Fin si branza...Citeste continuarea

Aripioare de pui picante cu dovlecel

Postat de: Bunica in Pui

Dovlecelul se curata,se spala,se taie rondele si se prajesc in tigaia dry-cooker Aripioarele se spala,se sterg cu servetele absorbante,se adauga Baza  Mirodenia,si se freaca cu ardei iute....Citeste continuarea

Aperitiv cu vinete si crema de branza

Postat de: Xandrinne in Aperitive / Garnituri

Incalzim in tigaie putin ulei de masline, impreuna cu cateii de usturoi; scoatem usturoiul si prajim rapid pe ambele parti vanata, taiata in prealabil in felii de cca 1 cm grosime, pe care le-am...Citeste continuarea

Ardei iuti murati

Postat de: AlexandraOrdean in Muraturi

Se aseaza ardeii in borcane impreuna cu hreanul Intr-o oala se pune apa impreuna cu ingredientele pana da un clocot Se toarna apa peste ardei si se infileteaza bine Se domolesc in...Citeste continuarea

Aripioare in bulion cu spanac in...

Postat de: danielaR in Pui

Aripioarele le condimentam, le lasam la rece 1 ora. Coacem pachetelele de spanac 10-15 minute la cuptor la 200 grade Punem intr-o tava  aripioarele si deasupra si sucul de rosii si dam...Citeste continuarea

Aperitiv colorat

Postat de: danielaR in Aperitive / Garnituri

Facem prima data blatul verde .Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le amestecam cu ulei si adaugam spanacul.Punem si smantana,faina si praful de copt. Batem albusurile spuma dupa...Citeste continuarea

Ardei umpluti cu legume, orez si linte

Postat de: adnia in Mancaruri de post

Se spala ardeii, se taie capacul si se curata cu grija in interior de cotoare si seminte. Capacelele se pastreaza. Intre timp, se pregateste umplutura: se spala ceapa, se curata si se taie...Citeste continuarea

Ardei gras umplut cu varza si morcov

Postat de: Lia1 in Muraturi

Incepem prin a toca varza. Punem robotul la treaba. Eu nu tai cu razatoarea cu perforatii ca pentru morcovi (se rad prea mici), ci pentru feliat. Se colecteaza intr-un castron mare si se...Citeste continuarea

Aperitiv Delaco cu pui

Postat de: amalia01 in Mancare copii

Feliezi pastrama de pui. Cu ajutorul formelor mici de fursecuri tai feliute de cascaval si piept de pui. Asezi o felie de cascaval, apoi o ungi cu crema de branza; Urmeaza o felie de...Citeste continuarea

Alivenci cu Ceva fin de la Delaco

Postat de: simona72 in Dulciuri

Ouale intregi se bat spuma cu zaharul, se adauga in fir subtire untul topit, dar nu fierbinte, se adauga faina amestecata cu praful de copt si praful de sare, se amesteca usor, se adauga faina de...Citeste continuarea

Ardei copti pentru iarna

Postat de: babi5 in Conserve

Am spalat ardeii, apoi i-am pus intr-o tava si i-am pus la copt, intorcindu-i pe toate partile sa se coaca bine. Apoi i-am pus intr-un castron mai mare si i-am sarat putin lasindu-i citeva minute...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]