Nucile-mixam ouale cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste,
Adaugam treptat uleiul si laptele,mixand bine dupa fiecare,amonicaul stins in zeama de lamaie,
Adaugam faina treptat pana ce rezulta o coca care nu se lipeste de maini
Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 30 min,
Scoatem aluatul de la rece si formam bilute care le frigem in forma incalzita si unsa cu ulei,pe flacara de la aragaz pana se rumesc frumos,
Crema-mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine o spuma,adaugam mascarponele si mixam pana se incorporeaza,
Adaugam cacao,esenta si amestecam cu o lingura pana ce se omogenizeaza bine,
Eu am adaugat si miezul de la nuci ramas(care le-am trecut prin robot inainte)
Umplem nucile cu crema dupa care le trecem prin zahar pudra.
Dam la rece pana a 2 zi daca se rezista tentatiei:)
Pentru cojile de nuci m-am inspirat de la Lavinia