Se pune pe foc intr-un vas laptele, margarina, cacaoa si jumatate din zahar.
Se amesteca din cand in cand si se iau de pe foc dupa ce s-au omogenizat bine si s-a topit zaharul.
Din aceasta compozite se scot 15 linguri intr-un alt vas si se lasa deoparte. Compozitia initiala se lasa la racit.
Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma cu zaharul ramas. Galbenusurile se adauga peste compozitia fiarta si racita, amestecand bine pana la incorporarea lor.Tot aici se dauga si praful de copt si esenta de rom (dupa preferinta).
Peste albusurile batute spuma se adauga faina, in ploaie, amestecand usor, iar aceasta compozitie se toarna peste cea de cacao, amestecand la fel, usor.
Compozitia se pune in tava in care s-a pus in prealabil hartie de copt.
Se coace 30 de min. la foc mediu (depinde de cuptor) si se face testul cu scobitoarea pt. a afla daca e coapta.
Insa nu se deschide cuptorul inainte de 15 min.
Dupa ce o scoatem din cuptor, punem pe foc cele 15 linguri din compozitia initiala, in care adaugam ciocolata si esenta de rom. Dupa ce s-a topit ciocolata, turnam peste prajitura fierbinte si pesaram si putina nuca de cocos.
Se taie in forma dorita (eu o tai cat este calda, cu diferite forme pt. biscuiti).