Rulada din piept de curcan
Postat de: adriana65 in CurcanLa aceasta reteta nu dau cantitatile; am luat un piept de curcan si am taiat din el 5 felii mai groase, le-am batut putin cu ciocanul de carne, am condimentat fiecare felie cu sare si piper....Citeste continuarea
Rosii umplute
Postat de: miha in PuiCarnea o tocam impreuna cu ceapa, morcov, ou, ulei, verdeata, suc de rosii si condimente. Orezul il punem la inmuiat in apa rece, apoi il adaugam la compozitia de carne. Taiem capacele...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: pana_luminita in DulciuriReteta de preparare a papanasilor se omogenizeaza toate ingredientele , se portioneaza , se prajesc in baie de ulei. Citeste continuarea
Rasol alb de vitel cu sos
Postat de: Oana in VitaCarnea se curata de pielite, se spala si se taie rondele de grosimea unui deget. Se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza dupa gust cu toate ierburile, se pune uleiul de masline, vinul si o...Citeste continuarea
Reteta de mancare de mazare cu...
Postat de: Oana in PuiPreparare Reteta de mancare de mazare cu piept de pui in sos de tomate Puiul meu a fost de tara si am pus mai intai carnea la fiert in putina apa, cand a inceput sa fiarba am aruncat apa, am...Citeste continuarea
Rulada din muschi de vita
Postat de: sandytza in VitaSe intinde muschiul de vita. Daca este cazul se bate un pic. Se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.Se aseaza un rand de cascaval taiat felii peste muschi. Apoi un rand de jambon de...Citeste continuarea
Rulada cu crema de ciocolata
Postat de: ionix in PrajituriCrema: Se fierbe laptele cu zaharul si cu cele 4 linguri de cacao. Dupa ce laptele a fiert se presara faina amestecand intruna cu telul pentru a nu face cocoloase. Se fierbe...Citeste continuarea
Rulada cu crema de ciocolata si frisca
Postat de: ala_oancea in TorturiSe bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga faina. Se amesteca usor, apoi se intinde in tava pe hartie de copt. Se coace aprox 15 minute, apoi se ruleaza intr-un prosop. Se topeste ciocolata...Citeste continuarea
Rosii umplute cu costita si cascaval
Postat de: gaby_d in Aperitive / Garniturise taie un capac fiecarei rosii,dar nu complet se scoate miezul cu o lingurita costita se taie cubulete mici se caleste impreuna cu usturoiul intr-o tigaie adaugam apoi miezul...Citeste continuarea
Romburi cu lapte
Postat de: miha in PrajituriBlat: Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus. Impartim...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: miha in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Intr-un castron amestecam branza de vaci cu gris,faina,zahar,vanilie,ou si in praf de sare. Amestecam pana obtinem o compozitie omogena, pe care o impartim in...Citeste continuarea
Rulouri de cascaval cu salata de...
Postat de: Oana in Aperitive / GarnituriTelina si marul de decojesc si se spala cu apa rece, apoi se dau pe razatoarea mica sau se pun la robot. Se stropesc imediat cu sucul de lamaie si se amesteca cu maioneza si sare dupa gust....Citeste continuarea
Rosti cu pastrama de pui
Postat de: ala_oancea in Aperitive / GarnituriSe fierb cartofii in coaja, se scurg, se lasa sa se raceasca, se curata iar apoi se dau pe razatoare. Se da si pastrama de pui pe razatoare si se amesteca cu cartofii, adaugand sare si piper. Se...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: miha in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Intr-un castron punem branza impreuna cu zaharul,oul si esenta de vanilie. Amestecam pana vom obtine o pasta omogena. Apoi adaugam faina si...Citeste continuarea
Reteta de ciulama delicioasa cu...
Postat de: Oana in PuiPreparare Reteta de ciulama delicioasa cu pipote si inimi de pui, preferata familiei Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se oparesc cu apa fiarta. Se spala si se pun apoi la fiert...Citeste continuarea
Rulada cu crema de lamaie
Postat de: leoflori in PrajituriAm batut galbenusurile cu 4 lg.apa rece + zaharul+zaharul vanilat.Apoi am batut albusurile spuma cu un praf de sare. 1/3 din cantitate de albusuri am adaugat-o peste galbenusuri. Am adaugat si...Citeste continuarea
Rulada de carne tocata cu ou
Postat de: rivka in VitaCarnea tocata se amesteca bine cu pesmetul sau painea inmuiata si scursa bine, condimentele sarea, piperul, boiaua de ardei si eventual dupa gust condimentele pentru carne tocata, catelul de...Citeste continuarea
Rulouri cu branza
Postat de: miha in DulciuriOul il mixam cu un praf de sare,cu zaharul si cu zaharul vanilat.Adaugam laptele caldut,apoi jumatate din cantitatea de faina si drojdia. Amestecam bine si dupa ce s-a omogenizat adaugam si untul...Citeste continuarea
Rasol alb cu rosii si orez
Postat de: Oana in VitaRasolul de vita se spala si se taie felii subtiri, dar nu de tot, se aseaza intr-un vas de iena adanc si se condimenteaza dupa gust. Se toarna uleiul de masline plus 3 cani cu apa, se acopera...Citeste continuarea
Rigatoni cu carnaciori si suc de rosii
Postat de: Oana in PastePastele se fierb dupa indicatiile de pe pachet, in apa clocotita cu sare. Intre timp, se caleste in putin ulei ceapa taiata solzisori si ardeiul gras taiat fasiute, se adauga putina apa si se...Citeste continuarea
Rulada cu budinca si nectarine
Postat de: ala_oancea in PrajituriSe bat albusurile spuma cu trei linguri de zahar. Galbenusurile se mizeaza cu 2 linguri de zahar, uleiul si laptele si se adauga la albusuri. Se amesteca usor apoi se adauga faina, pesmetul si...Citeste continuarea
Racoritor Chicago
Postat de: meosiris in CocktailSe umple un pahar tumbler cu cuburi de gheata.Deasupra se toarna zeama de lamaie si se umple paharul,jumatate cu Ginger-ale si jumatate cu suc de struguri. Citeste continuarea
Racoritoare jamaicana
Postat de: meosiris in CocktailSe amesteca ingredientele intr-un pahar cu picior. Paharul se orneaza cu lamaie si bautura se serveste cu paiul. Citeste continuarea
Rosii cu mozzarella
Postat de: meosiris in Aperitive / Garnituri-Toate se taie feliute,apoi se pune o felie de rosie,una de mozzarella,iar una de rosie si la final mozzarella.Dupa fiecare felie de mozzarella presaram busuioc,sare,piper si putin paprika....Citeste continuarea
Rulada de curcan
Postat de: meosiris in Curcan-Pieptul de curcan se spala, se taie felii pe lung, se bate si se asaza feliile pe o folie de aluminiu si se condimenteaza. -Spanacul se amesteca cu usturoiul pisat, ardeiul taiat...Citeste continuarea
Rulouri din piept de pui cu zucchini
Postat de: meosiris in Pui-Taiem pieptul de pui pe lung, in fasii mai subtiri si il batem ca la snitel. -Taiem zucchini tot pe lung si punem feliile pe grill-ul incins pana se inmoaie putin, apoi asezam o felie de...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: ageamanu in Aperitive / GarnituriReteta de preparare a papanasilor Se curata dovlecelul de coaja si seminte in cazul in care acestea sunt formate, dupa care se da pe razatoarea mare si se stoarce bine de zeama. Se amesteca...Citeste continuarea
Rosioare cu ton
Postat de: Sabina in Aperitive / GarnituriIncepem cu tonul, desfacem cutia si scurgem bine de sucul propriu :). Sceoatem samburii de la masline si le taiem in bucatele mici. Taiem patrunjelul marunt. Amestecam tonul, maslinele,...Citeste continuarea
Rasol de vitel cu legume la cuptor
Postat de: Oana in VitaRasolul de vitel se fierbe foarte bine, pana devine moale. Eu l-am fiert 3 ore :)) Legumele se curata si se taie dupa preferinta, se aseaza intr-o tava mai adanca termorezistenta. Rosiile se...Citeste continuarea
Rulada de pui
Postat de: Bunica in Aperitive / GarnituriSe face un aluat de clatite din: 2ouă, 1 cană de făină, 200 ml. lapte, 100 ml. apa, sare, 100 ml. ulei. Se amestecă toate ingredientele, se lasă 15 min. sa se odihnească si se fac apoi...Citeste continuarea
Rulada de somon afumat cu legume si...
Postat de: Roda in Somon1.Se pun legumele la fiert in apa cu sare. 2.Se fierb 2 oua timp de 9 minute pentru ca galbenusul de ou sa se pastreze foarte galben.Dupa fierbere, se racesc sub jet de apa rece si se curata....Citeste continuarea
Rulouri de pui cu cascaval afumat...
Postat de: Lily_Musat in PuiPieptul de pui il taiem fasii si il batem cu ciocanelul de snitele si il condimentam cu sare si piper. Cascavalul il razuim, il amestecam cu untul, coriandrul si cu patrunjelul tocat....Citeste continuarea
RULADA CU CREMA DE ZMEURA
Postat de: Roda in Prajituri1.Se separa ouale.Galbenusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar si cu zaharul vanilinat. 2.Se amesteca faina cu amidonul alimentar si cu sarea. 3.Albusurile se bat spuma cu restul...Citeste continuarea
Rulada amaruie cu sirop de portocale
Postat de: Lily_Musat in Prajituri1.Cum preparam siropul Zaharul, 4 liguri de apa si zeama de portocale se pun intr-o cratita si se fierb pana se obtine un sirop legat. Se adauga coaja de portocala si se lasa sa se raceasca....Citeste continuarea
Rulada de pui cu ardei copt
Postat de: miha in Aperitive / GarnituriJumatate din pieptul de pui il taiem felii,pe care le batem cu ciocanul de snitele.Presaram cu sare,piper si cimbru. Cealalta jumatate o mixam impreuna cu ceapa,morcovul,verdeata si oul....Citeste continuarea
Rulada din fleica cu piept de pui
Postat de: miha in PorcFleica o taiem felii.La fel si pieptul de pui.Le batem putin cu ciocanul de snitele,pentru a le fragezi. Fleica o condimentam cu sare,piper si maghiran.Pieptul de pui cu sare,piper si tarhon....Citeste continuarea
Raffaello
Postat de: sandytza in DulciuriSe amesteca laptele condensat cu laptele praf , dupa care se adauga untul . Se adauga nuca de cocos si napolitana zdrobita. Se fac forme rotunde care se umple cu alune si...Citeste continuarea
Rigo Iancsi
Postat de: Roda in Prajituri(1 portie pentru o tava dreptunghiulara) 1.Cele 6 galbenusuri se freaca cu 6 linguri de zahar praf,se adauga 3 linguri cacao,3 linguri faina si albusurile batute spuma.Compozitia se toarna...Citeste continuarea
Rosii umplute cu ficatei
Postat de: Roda in Aperitive / Garnituri1.Se spala rosiile ,se taie cate un capacel si se scobesc cu o lingurita ,astfel incat sa ramana o pulpa de 1 cm. 2.Se prepara umplutura:se spala ficateii,se dau prin faina si se prajesc in...Citeste continuarea
Rulouri din piept de pui cu cascaval
Postat de: kryky_55 in PuiSpalati pieptul de pui,fiecare bucata o impartitit in 2 si bateti ca pentru snitele intre 2 bucati de folie alimentara. Spalati si ciupercile si le taiati felii(opriti cateva intregi) ;...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: miha in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Branza impreuna cu toate celelalte ingrediente se mixeaza foarte bine pana devine totul ca o crema. Se pune apa la fiert,cu putina sare.Cand da in clocot...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: kryky_55 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Amestecati oule cu zaharul si branza de vaci,adaugati zaharul vanilinat ,apoi putin cate putin puneti faina pana cand aluatul devine elastic. Aluatul fiind...Citeste continuarea
Ratatouille
Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri1. Pregatirea legumelor Se taie vinetele in jumatate pe lungime. Se asaza pe tocator, cu partea taiata in jos. Se sectioneaza inca o data pe lungime, apoi pe latime in bucatele de 1,5 cm...Citeste continuarea
Rulada de sorici de porc
Postat de: Lily_Musat in Aperitive / GarnituriSe intinde soriciul pe masa si pe toata suprafata lui punem carnea tocata amestecata cu ceapa calita si putin usturoi pisat si se ruleaza. Se leaga cu ata mai groasa si se fierbe intr-o oala cu...Citeste continuarea
Rulouri din piept de pui cu vin alb
Postat de: kryky_55 in PuiSpalati oual si puneti-le la fiert in apa rece cu sare.Intre timp bateti carnea de pui usor cu batatorul intre 2 bucati de folie alimentare si o condimentati bine cu sare,piper si vegeta....Citeste continuarea
Rulouri de vinete cu marar si rosii
Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / GarnituriVanata se spala si se taie felii subtiri, se presara sare. Gratarul se incinge si se pun feliile de vinete. Apoi se continua cu rosiile, care au fost taiate in prealabil in felii. Usturoiul...Citeste continuarea
Rigatoni cu creveti si scoici
Postat de: Oana in PastePastele se pun la fiert, in apa clocotita cu sare, asa cum este indicat pe pachet. In acelasi timp pregatim si sosul. Mai intai tocam ceapa si usturoiul verde, eu le-am maruntit la robot....Citeste continuarea
Rulada cu branza
Postat de: Bunica in Aperitive / GarnituriSe separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile bine, se adauga galbenusurile, faina,uleiul. Se unge dosul tavii,se pune hartie de copt,care se unge si ea Se pune aluatul de...Citeste continuarea
RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI
Postat de: adriana65 in DulciuriAm batut frisca si am adaugat capsunii taiati nu prea marunt si branza de vaci. Am omogenizat bine. Crema rezultata am pus-o intr-un pos si am umplut rulourile. Le-am lasat la frigider...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor
Postat de: adriana65 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Mai intai se prajeste pesmetul in putin unt si se pune la rece. Branza de vaci am maruntit-o bine cu dosul furculitei, am amestecat -o cu ouale, cu...Citeste continuarea

















