Raffaello

de sandytza in Dulciuri, 9 Iun 2009 | 7655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170 ml lapte condensat
  • 20 gr unt
  • 3 linguri lapte praf
  • 60 gr nuca de cocos
  • 10 gr napolitana cocos pentru tavalit bomboanele
  • aproximativ 25 alune dulci sau migdale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se amesteca laptele condensat cu laptele praf , dupa care se adauga untul .
Se adauga nuca de cocos si napolitana zdrobita.
Se fac forme rotunde care se umple cu alune si se tavalesc prin nuca de cocos.

Se lasa la rece pana se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Roda 1

15.06.2009, 00:53

De ce ai postat reteta in Aperitive si nu in sectiunea Dulciuri?

sandytza 1

16.06.2009, 00:58

Scuze nu mi-am dat seama . Am sa modific acuma daca mai pot. Mersi

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:21

bune si reusite ce combinatie fatala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane Raffaello