Rulada cu dovleac

de Michelle in Prajituri, 18 Noi 2009 | 7484 vizualizari

 

INGREDIENTE

 Aluat:
  • 2 oua
  • 5 lg zahar
  • 200 ml lapte
  • drojdie cat o nuca
  • 100 ml ulei
  • faina cat cuprinde
Umplutura:
  • dovleac
  • zahar daca e nevoie
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dovleac:

Dovleacul se curata si se razuie, se adauga zahar (daca e nevoie) si scortisoara.

Aluatul se imparte si fiecare bucata se intinde se unge cu dovleacul ras apoi se ruleaza si se aseaza in tava. Apoi se unge cu ou batut si se presara cu zahar.

Se baga la cuptor cca 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu mere caramelizate şi crema fina cu scorţişoară