Rasol alb de vitel cu sos

de Oana in Vita, 31 Oct 2009 | 28039 vizualizari

 

O friptura frageda si foarte aromata, servita alaturi de piure de cartofi si morcovi.

 

INGREDIENTE

  • un rasol alb de vitel- 500g
  • o ceapa
  • cativa catei mari de usturoi
  • o cana cu soc de rosii
  • un pahar cu vin alb
  • sare
  • piper
  • o lingurita boabe de ienibahar
  • foi de dafin
  • busuioc
  • cimbru
  • boia dulce
  • putin ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb de vitel cu sos:

Carnea se curata de pielite, se spala si se taie rondele de grosimea unui deget. Se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza dupa gust cu toate ierburile, se pune uleiul de masline, vinul si o cana cu apa. Se acopera si se pune la cuptor pana scade putin si se inmoaie carnea, cam 40 de minute. Ceapa se curata si se taie solzisori, iar usturoiul se curata sis e taie cuburi mici. Se scoate vasul din cuptor, se pun ceapa si usturoiul, sucul de rosii si se mai pune la cuptor 30 de minute, la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de vitel cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de baza, buna cu multe garnituri - carne de vita in sos