A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fasole pastai scazuta de post

Postat de: mimmi in Mancaruri de post

Tocam ceapa marunt,taiem pastarnacul si morcovul feliute si le calim in doua linguri de ulei . Adaugam 2 cani de apa (500 ml ) si le lasam la fiert,codimentam dupa gust cu sare si...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu vin si usturoi

Postat de: panacris in Ficat

Ficateii se spala se curata si se pun la prajit in putin ulei de masline! Dupa ce s/au rumenit se sting cu vin si se  mai lasa acoperit, la foc mic cca. 5 minute. La final se adauga usturoiul...Citeste continuarea

File de macrou cu lamaie la cuptor

Postat de: panacris in Peste

Fileurile se spala, se pun pe o farfurie cu pielea in jos, se presara sare, piper, seminte de coriandru pisat si zeama de lamaie. Se lasa la rece cca. 30 de minute. Se preincalzeste cuptorul cca....Citeste continuarea

Ficat picant de pui cu ciuperci

Postat de: Ade200 in Ficat

Se spală rapid ciupercile să nu ia multă apă, fără să se cureţe. Se taie feliuţe şi se pun în tigaie, se pune capac, vor lăsa apă. După ce-şi lasă toată apa, se dă focul...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu bacon,chorizo si...

Postat de: irena in Ficat

Calesc in ulei,timp de 5 min,baconul si chorizo taiate cubulete,apoi adaug ficateii si ii calesc ptr 7 min,adaug vinul si mai las, tigaia acoperita cu un capac, pe foc inca 3-4 min,apoi inchid si...Citeste continuarea

Fursecuri cu gem

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-se mixeaza bine untul cu zaharul pudra pana se inspumeaza -se adauga oul si aromele faina o cernem impreuna cu praful de copt si sarea -omogenizam bine aluatul(mai adaugam 2-3 lg daca...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-mixam zaharul si zaharul vanilat cu oul pana la topirea acestuia -adaugam in fir subtire uleiul mixand continuu -adaugan faina cat sa iasa un aluat tare. -formam bilute de aluat...Citeste continuarea

Fursecuri Whoopie

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Intr-un castron se cerne faina impreuna cu praful de copt , bicarbonatul de sodiu si sarea si cacaoa. -in alt castron se mixeaza untul impreuna cu zaharul pana devine pufos,se adauga oul batut...Citeste continuarea

Fettine di suino con cipolla e carote

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea o punem la prajit in ulei de masline, cate 1 minut pe fiecare parte, se adauga 1 ceasca de vin alb, punem morcovul taiat rondele si ceapa taiata fin! Se lasa putin in vin, se...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu legume

Postat de: Sim0naWorld in Pui

Am pregatit marinata amestecand toate ingredientele cu bucatile de carne taiate potrivit. Am lasat la marinat cca 15 ore (de seara pana a doua zi la pranz). Am pregatit legumele ptr frigarui,...Citeste continuarea

Fasole verde scazuta

Postat de: Sim0naWorld in Mancaruri de post

Am călit ceapa tocată mărunt. Când devine aurie am adăugat 5 căţei de usturoi pisaţi şi am mai lăsat la călit 1 minut. Am adăugat păstăile (eu am avut păstăi din grădina...Citeste continuarea

Ficăței de pui cu piure din ardei...

Postat de: ionix in Ficat

Preparare piure:  Punem cartofii la fiert cu sare și piper. Când au fiert îi punem într-un blender cu ardeii copți, untul, sare și piper și lăsăm până...Citeste continuarea

Friptura de vita la cuptor cu orez

Postat de: Sim0naWorld in Vita

Carne am transat-o… am condimentat-o si am pus-o la cuptor cu putina apa. Am lasat-o timp de o ora la foc potrivit, intorcand-o din cand in cand Am pisat usturoiul si l-am amestecat...Citeste continuarea

Focaccia cu lavanda

Postat de: Brindusa in Piine

Amesteca 400 g  faina cu drojdia uscata, pune mierea, 3 linguri de ulei si apa. Amesteca cu o lingura, apoi cu mana. Daca obtii o coca mult prea moale ca sa fie framantata, mai adauga cate...Citeste continuarea

Frigarui de pui

Postat de: Alinutza80 in Pui

Se taie cubulete pieptul de pui, ciupercile felii, ardeiul si ceapa cubulete. Se pune pe fiecare bat piept de pui, ardei, ceapa si ciuperci in ordinea dorita pana pe umple batul. Se sareaza si...Citeste continuarea

Fudulii de vitel

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Din fericire am gasit fuduliile gata curatate de pielite, asa ca doar le/am spalat, le/am crestat in doua si le/am pus in apa rece cca. 1 ora. Intre timp am facut marinada din bere, ulei, felii de...Citeste continuarea

Fursecuri cu gem/cu ciocolata

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

1. Mixam untul cu zaharul, pana devine ca o spuma, adaugam apoi vanilia si galbenusul de ou. Turman si incoproram faina cernuta, amestecata cu praful de copt. 2. Trebuie sa rezulte un aluat...Citeste continuarea

Franzele cu lapte

Postat de: RuxyRux in Piine

Incalzim usor laptele si luam din toata cantitatea 100 ml cu care vom lichefia drojdia proaspata. Intr-un bol punem drojdia si o lingura de zahar apoi 100 ml lapte si amestecam bine pana se...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu otet balsamic si...

Postat de: gurita_ta2005 in Ficat

Ficatul de pui se curata si se clateste cu apa rece, se condimenteaza cu sare si piper si se pune in tigaie in putin ulei de masline. Se adauga si morcovul taiat felii (pai) si se lasa putin sa se...Citeste continuarea

Farfalle cu pui in sos alb

Postat de: pusikmea in Farfalle

Punem pastele la fiert in apa cu sare si cu lingurita de ulei. Timpul de fierbere este indicat pe fiecare pachet, eu le las un pic mai mult decat scrie, voi le puteti face asa cum vreti. Intre...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Silvioara in Mancaruri de post

Fasolea spalata se pune la fiert si se schimba doua ape. Pentru a fierbe mai usor, boabele de fasole se pot lasa la inmuiat in apa cateva ore inainte de pregatire sau peste noapte. In cea de-a...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: VERONICA2607 in Mancaruri de post

Se spala fasolea de cu seara si se lasa in apa pana a doua zi. A doua zi se scurge de apa si se pune alta apa cat sa o acopere, foile de dafin si se aseaza pe foc la fiert. Se completeaza cu apa...Citeste continuarea

Frigarui de creveti, orez si Mango...

Postat de: MyCookingLife in Fructe de mare

Orezul : Se spala orezul. Se lasa in apa rece 10 minute. Se schimba din nou apa si se pune la fiert. Atentie! Pentru un orez perfect, trebuie folosite cantitati exacte de orez si apa....Citeste continuarea

Fleica de porc la gratar

Postat de: Maria68 in Porc

Feliile de fleica dupa ce sunt spalate si lasate un pic sa se  zvante, le condimentam cu condimente pentru carne de porc, putina sare si piper.Le lasam un pic pentru a fi patrunse de...Citeste continuarea

Ficatei cu usturoi

Postat de: kukibella in Ficat

se prajesc ficateii cu usturoi ptr.aprox.15-20 de min.avand grija sa nu-i sfaramam. se adauga sarea,piperul,roşiile date prin razatoare şi verdeata. se mai lasa pe foc aprox.10 min. Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: pusikmea in Mancaruri de post

Punem fasolea la inmuiat de seara. A doua zi o punem la fiert, lasand-o sa dea cateva clocote, dupa care scurgem apa si o inlocuim cu alta apa fierbinte. Repetam de 2-3 ori aceasta operatie si o...Citeste continuarea

Felii de trandafir

Postat de: LUK in Prajituri

  Mixam oul cu zaharul si untul moale iar apoi adaugam smantana si omogenizam. Adaugam coaja si sucul de lamaie.Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in aluat. Framantam bine...Citeste continuarea

Fasole facaluita

Postat de: irena in Mancaruri de post

Fasolea fiarta si scursa,se mixeaza,se adauga 25 ml ulei in fir subtire ca la maioneza,se adauga usturoiul tocat,sare,piper. Separat in 50 ml ulei se caleste ceapa tocata,pana devine aurie,apoi...Citeste continuarea

Friptura De Porc La Cuptor Cu Cartofi

Postat de: gatiticuspor in Porc

Se curata cartofii si morcovii, se taie cartofii in cuburi, morcovii si fasolea verde in fasii. Se sareaza si pipereaza carnea. Se toarna uleiul intr-o tava de cuptor si se pune la cuptor sa se...Citeste continuarea

Farfalle cu sos bolognese

Postat de: Monica1997 in Spaghete

Se caleste ceapa cu usturoiul,apoi se adauga ciupercile,carnea(cantitate dupa preferinta) iar la sfarsit mirodeniile:cimbrul,foile de dafin,piperul,sare(dupa preferinta).Separat se fierb...Citeste continuarea

Friptură de porc cu rozmarin

Postat de: elucubratiiculinare in Porc

Carnea se spală bine. De preferat să alegem o cărniță cu ceva grăsime pe ea. Se condimentează cu sare, piper și salvie. Se leagă bine cu o sfoară, să-și păstreze forma la cuptor. Se...Citeste continuarea

Fasole cu usturoi si verdeata

Postat de: SanatateAcasa in Mancaruri de post

Fasolea se lasa in apa, peste noapte. A doua zi se pune la fiert. Inainte de servire, se lasa, cateva minute, in apa in care fierbe fasolea, legumele. Se scot apoi legumele. Se adauga...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu cartofi natur

Postat de: marinicayou10 in Pui

Taiati pieptul de pui in cubulete nu prea mari dar nici prea mici.Rosiile,ceapa si ardeiul il taiati cat cubuletele de pui .Le bagati pe bete,le condimentati cu sare,piper si condimente...Citeste continuarea

Franzela umpluta

Postat de: miremirc in Pui

Aluat : facem maia-ua : drojdia proaspata o amestecam cu 1 lg de zahar pana se lichefiaza, apoi adaugam putina apa calduta si lasam la dospit pentru 10 minute. intr-un castron cernem faina,...Citeste continuarea

Friptura de pui cu pilaf cu legume

Postat de: Alinutza80 in Pui

Pulpele se curata, se spala bine si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce se ia spuma se adauga 1 lg de delikat de gaina. Cand sunt pe jumatate fierte se pun intr-o tava peste care se pune un...Citeste continuarea

Ficatei cu usturoi, bacon si piure

Postat de: irena in Ficat

Calesc ficateii si baconul taiat cubulete ptr 7-8 min,condimentez,adaug vinul si mai las 8 min pe foc,apoi inchid focul si adaug usturoiul taiat rondele si patrunjel verde tocat. Servesc cu...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca de cocos

Postat de: meosiris in Prajituri

Punem pe foc mic untul si uleiul si dam deoparte dupa ce tot untul s-a topit.Lasam la racit si intre timp mixam bine ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema. Adaugam...Citeste continuarea

Fasole cu tarhon

Postat de: meosiris in Mancaruri de post

Curatam si spalam bine legumele, ceapa o tocam marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mica. Punem la calit pe foc mic ceapa pana devine sticloasa apoi adaugam morcovul si le lasam impreuna...Citeste continuarea

Frigarui vegetariene

Postat de: SanatateAcasa in Mancaruri de legume

Ciupercile se spala bine cu apa rece, se freaca cu un prosop de hartie ca sa se usuce. Apoi se indeparteaza piciorusele, iar daca este nevoie, se mai spala inca o data. Rosia se taie in mai multe...Citeste continuarea

Ficatei de pui, imbracati

Postat de: lia in Ficat

Spalam, portionam ficatul si-l lasam pe prosop absorbant. Intre timp taiem felii lungi si cat mai subtiri de slaninuta. Infasuram rand pe rand bucatile de ficat in feliile de slaninuta si le fixam...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: marinicayou10 in Mancaruri de post

Se fierbe fasolea bine,bine.Cand este fiarta se da prin masina de tocat sau la robot..etc Separat se toaca ceapa julien si se caleste bine in ulei. Cand este gata ceapa se adauga pasta de...Citeste continuarea

Friptura de miel cu prune uscate

Postat de: kukibella in Oaie

carnea se curata de pielite. se spala şi se usuca. se presara cu condimente şi dupa se tavaleşte prin faina. se presara din nou cu condimete şi se prajeşte ın ulei de masline...Citeste continuarea

File de pangasius pane

Postat de: Silvioara in Pangasius

Pestele se decongeleaza bine si se portioneaza. Punga mea a avut 4 buc. file pe care le-am taiat in doua si le-am lasat sa se scurga bine de apa rezultata prin decongelare.  Intr-o...Citeste continuarea

Fursecuri inimioare

Postat de: sufletista in Prajituri

Untul se topeste si se lasa sa se raceasca. Se bat ouale cu zaharul,un praf de sare,se adauga si restul de ingrediente si se amesteca bine,sa iasa un aluat elastic si nelipicios, Se intinde...Citeste continuarea

File de pangasius cu capere

Postat de: dena in Pangasius

Pestele se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu salvia maruntita (eu am avut salvie uscata de mine) . Se condimenteaza cu sare si piper. Se pune in tigaie adaugandu-se vinul deasupra...Citeste continuarea

Foi Lica (reteta mamei)

Postat de: dena in Prajituri

Margarina se pune lintr-o cratita impreuna cu 1 cana de zahar, cele 3 oua intregi. Toate se pun pe aragaz la foc mic (altfel ouale se vor transforma in omleta). Se amesteca mereu pana se...Citeste continuarea

Fursecuri cu portocale

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

1. Se framanta un aluatdin toate ingredientele, apoi se infasoara in folie alimentara si se lasa la frigider minim doua ore. 2. Dupa trecerea timpului precizat, se intinde o foaie si se taie cu...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu cartofi natur

Postat de: VERONICA2607 in Pui

Frigarui In primul rand ne trebuie 6 bete pentru frigarui, pe care le spalam. Carnea o taiem cuburi si punem peste ea toate condimentele:1/2 linguita rozmarin,1/2 lingurita menta, 1/2...Citeste continuarea

Friptura de vita cu piure din...

Postat de: luciancj in Vita

-cartofii alesi cu grija (sa aiba aceiasi marime) se spala (eu i-am spalat cu un burete de vase cu partea abraziva. Ei ce sa fac, am si eu ideile mele?), se infoliaza in staniol (nu-i musai ;)) si...Citeste continuarea

Falsă ciorbă de burtă

Postat de: Sidy in Ciorbe

Curatam legumele si le spalam. Ceapa o lasam intreaga. Morcovul il dam pe razatoarea cu gauri mici Gogosarii ii feliem subtire. Ciupercile le taiem fasii inguste( ca si burta la...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]