Ficat picant de pui cu ciuperci

de Ade200 in Ficat, 24 Mar 2012 | 4022 vizualizari

 

O mâncare gustoasă, rapidă, sănătoasă, mie îmi place mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 caserolă de ficat de pui
  • 500-1000 g de ciuperci champignons
  • unt şi ulei pentru prăjit
  • sos de soia
  • sare
  • piper
  • ardei iute/pasta de ardei/boia iute
  • frunze de pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat picant de pui cu ciuperci:

Se spală rapid ciupercile să nu ia multă apă, fără să se cureţe. Se taie feliuţe şi se pun în tigaie, se pune capac, vor lăsa apă. După ce-şi lasă toată apa, se dă focul tare şi se fierb vreo 10-15  minute. Se scurg de apa lăsată, se adaugă o lingură de unt şi ulei şi se prăjesc puţin. 

Ficatul se taie în 2, se tamponează cu prosop de hârtie să nu fie ud. Se adaugă în tigaie, acoperindu-l cu ciupercile. Se supraveghează şi se mai întoarce. se face repede.

Se adaugă sos de soia, ardei iute(am pus pastă de ardei iute), piper şi sare doar dacă mai e nevoie. Când vă place cât e de făcut, se opreşte focul şi se presară pătrunjel verde tocat.

Se serveşte cu o salată sau murături. Cine doreşte, poate adăuga piure, orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat picant de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei de pui cu ciuperci