Rețeta am luat-o de pe http://barbatlacratita.blogspot.com/2011/02/fursecuri-fragede-cu-untura.html
Pentru preparare am pus untura și oul într-un vas , după care am amestecat cu zahărul pudră până ce acesta s-a topit. Adăugăm coaja de portocale tocată cubulețe sau dată prin răzătoare, în funcție de cum doriți și amestecăm până când compoziția devine pufoasă. Stingem bicarbonatul cu zeamă de lămâie sau oțet și îl adăugăm în compoziția de fursecuri, punând treptat și făina.
Nu este necesar să mai ungem tava înainte de a o băga în cuptor deoarece există deja untura în compoziție și nu se vor lipi...Le vom lăsa 10-15 minute la cuptor. Numărul de porții variază, în funcție de dimensiunea dorită a fursecului :P
Ciocolata am topit-o cu puțin ulei astfel încât să devină lichidă.
1
dacă le puneți cu poșul în tavă aluatul trebuie să fie mai moale...însă dacă folosiți un aparat pentru biscuiți și fursecuri , atunci va trebui ceva mai multă făină pentru că aluatul trebuie să fie mai consistent
2
eu am folosit și poșul , dar și lingura și au ieșit la fel de gustoase
3
puteți adăuga în vârful fursecurilor dulceață, fulgi de ciocolată, migdale etc