Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2024 | 2419 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Învață să pregătești suberek cu carne: un preparat tradițional turcesc, crocant și savuros, umplut cu carne bine condimentată.
      Pentru acest Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic, sunt necesare următoarele ingrediente: făină, apă, carne tocată și condimente.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic:
      • 500 g făină de grâu
      • 250 ml apă călduță
      • 12 g sare
      • 3 linguri ulei
      • Umplutură
      • 500 g carne tocată de vită (sau amestec)
      • 1 ceapă mare
      • 40 - 50 ml apă
      • ulei pentru prăjit
      Portii: 10
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic:

      Cum se prepara Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic:

      Într-un bol mare, pune făina, sarea, apa călduță și 3-4 linguri de ulei. Amestecă bine ingredientele, apoi răstoarnă aluatul pe blatul de lucru și frământă-l bine până devine omogen și elastic. Pune-l înapoi în bol, acoperă-l cu un prosop curat și lasă-l să se odihnească puțin, timp în care poți pregăti umplutura.

      Într-un vas, pune carnea, ceapa tocată mărunt, condimentează cu sare și piper mai mult, apoi amestecă bine toate ingredientele. Adaugă puțină apă și amestecă în continuare.

      Scoate aluatul pe blatul de lucru, porționează-l și modelează-l în bile potrivite. Întinde fiecare porție de aluat în strat foarte subțire și adaugă o lingură de umplutură. Presează ușor carnea în strat subțire, apoi pliază și formează plăcinta, sigilând bine marginea cu ajutorul unei furculițe. Procedează la fel cu toate celelalte porții.

      Prăjește suberecul în baie de ulei încins, pe ambele părți, până se rumenește frumos. Scoate fiecare plăcintă pe un platou cu hârtie de masă ca să absoarbă excesul de ulei.

      Servește suberecul cu mare poftă! 

        Încearcă și rețeta de Trigoane cu ciuperci și cașcaval, un aperitiv super gustos sau rețeta de Samosa cu pui.

      Îți recomandăm să încerci și rețeta de Trigoane cu brânză, foarte gustoase și bune.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

      pe 14.04 la 11:06

      Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

      pe 11.04 la 09:43

      Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

      pe 10.04 la 18:06

      Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

      pe 10.04 la 10:56

      TOP
      utilizatori

      mihaelar63

      1104 puncte

      gaby_duceag

      1000 puncte

      Rocsi

      250 puncte

      UrsanMihaela

      107 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Suberec cu carne de vita