Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano

de laylalala in Salate, 4 Apr 2010 | 5241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva (800 gr) piersici, scurse
  • 150 gr ruccola
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 1 lingurita miere
  • 4 felii subtiri de prosciutto, rupte in bucati
  • 2 linguri samburi de pin, usor prajiti
  • 50 gr Grana Padano, ras

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano:

Se incinge o tigaie tip gratar la foc potrivit.Se aseaza caisele in tigaie si se prajesc cateva minute pana cand s-au rumenit uosr.
Intr-un vas, se pun frunzele de ruccola.Se adauga caisele prajite apoi feliate gros.Se amesteca usor.Se stropeste totul cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingurita miere.Se amesteca si se rastoarna intr-o farfurie de servire.Se aseaza deasupra feliile de prosciutto.Se amesteca usor iar in final se presara salata cu samburii de pin, 1 lingura ulei de masline ramas si Grana Padano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

gaby_duceag 1

04.04.2010, 11:58

O salata as papa si eu.Hristos a inviat!

Oana 1

04.04.2010, 13:45

Vai, ce bunatate Unde ai gasit muguri de pin?? ca de cand caut si de-astia...la nici un plafar nu am gasit...

nadina73 1

05.04.2010, 18:16

felicitari arata tare bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata Niçoise