Farfalle in sos de carnati

de Satisfyyourcravings in Farfalle, 26 Aug 2015 | 3003 vizualizari

 

O reteta foarte ieftina si extrem de gustoasa, marca Jamie Oliver.

 

INGREDIENTE

  • 4 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina
  • 400 grame carnati de buna calitate
  • 1-2 chili
  • 1 lingurita cu varf de seminte de fenicul
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 500 grame farfalle
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri de otet balsamic
  • 1 cutie rosii in bulion (400 grame)
  • frunze de busuioc proaspat
  • Parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle in sos de carnati:

Se curata si taie legumele si chili si se maruntesc cu ajutorul unui robot de bucatarie. Se adauga carnatii, feniculul si oregano si se transforma totul intr-o pasta. 

Se rastoarna compozitia obtinuta anterior intr-o tigaie cu putin ulei de masline.

Se amesteca din cand in cand avand grija sa nu se arda. 

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se adauga usturoiul zdrobit in sosul pentru paste, impreuna cu otetul balsamic si rosiile in bulion. 

Se adauga putin din apa in care au fiert pastele daca sosul se ingroasa prea tare. 

Se scurg pastele, pastrand putin din apa in care au fiert si se adauga peste sos. Se amesteca si se adauga putina apa pentru a obtine o consistenta cremoasa.

Se aseaza pe un platou sau farfurii, se presara Parmezan si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle in sos de carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci