Sos Remoulade cu smantana

de lili in Pt. carne, 25 Aug 2010 | 13120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml smantana,
  • 100 ml ulei,
  • 1 lingurita zeama de lamaie,
  • 1 castravecior murat,
  • 2-3 fire de patrunjel,
  • sare, piper,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Remoulade cu smantana:

Smantana se freca bine cu ulei, sare si piper. Apoi se adauga castraveciorul murat dat pe razatoare si scurs bine sau tocat marunt. se serveste la peste, rasol de vita sau legume fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Remoulade cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]