Sos remoulade

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 11594 vizualizari

 

Serviti alaturi de friptura rece de vita, porc ori pui ...

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite de capere, scurse si tocate marunt
  • 3 castraveciori murati, scursi si tocati marunt
  • 1 file de ansoa din conserva, scurs si tocat marunt
  • 150 ml maioneza
  • 1. lingurita mustar Dijon
  • 2 lingurite tarhon proaspat, tocat marunt
  • 2 lingurite de patrunjel proaspat, tocat
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos remoulade:

1. Puneti caperele tocate, castraveciorii si fileul de ansoa intr-un castron mic si amestecati-le

2. Adaugati maioneza, mustarul si verdeata tocata si amestecati bine. Asezonati dupa gust cu sare si piper, se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos remoulade" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tzatziki