Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

de katty in Porc, 26 Ian 2017 | 5813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr masline kalamata
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano si busuioc uscat
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 300 ml bulion
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii:

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor, o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate. Adaugam ciupercile curatate, pasta de gogosari, bulionul, sare, piper, zaharul, oregano, busuiocul si maslinele. Fierbem pana sosul scade si se ingroasa. Servim cu orez sau cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitură