Pizza italiana cu aluat crocant, sunca, ciuperci si cascaval

de doinatarcea in Pizza, 6 Oct 2015 | 4315 vizualizari

 

Familia mea adora pizza, iar dintre toate retetele incercate aceasta a ramas pizza casea.

 

INGREDIENTE

  • 20 gr. drojdie
  • 1|2 lingurita zahar
  • 400 gr. faina
  • un praf de sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml. apa calduta
  • 300 gr. salam
  • 2 ciuperci mari
  • 3 felii sunca
  • 50 gr. branza
  • 100 gr. cascaval
  • 200 gr. ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza italiana cu aluat crocant, sunca, ciuperci si cascaval:

Drojdia, zaharul, sarea si uleiul de masline se amesteca cu apa calduta si se toarna peste faina. Totul se framanta pana se obtine un aluat elastic. La nevoie se mai poate adauga apa calduta. Aluatul obtinut se lasa la dospit 30 minute.

Intindem aluatul in tava iar peste aluat intindem ketchupul iar apoi presaram salamul taiat felii subtiri, sunca si ciupercile taiate fideluta. Dam la cuptorul incalzit la 250 grade pentru 15_20 minute, in functie de cuptor.

Scoate tava din cuptor, punem branza si cascavalul razuite si mai dam la cuptor pentru 3 minute ca sa se topeasca branza si cascavalul. Servim calda dar merge la fel de bine si rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza italiana cu aluat crocant, sunca, ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri "25 BANI" -retaeta si pt cele de post