Pizza cu carnaciori, salam si branza

de ryta in Pizza, 24 Sep 2013 | 3779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluatul :
  • 500 g faina
  • 300 ml apa
  • un cub drojdie
  • 2 ling ulei de masline
  • oregano
  • sare
  • ptr sos:
  • 2 linguri de bulion
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ingrediente
  • branza rasa
  • ardei gras taiat
  • 200 g carnaciori
  • masline
  • 100 g salam
  • o bucatica de ardei iute taiat
  • felii de branza topita cu cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnaciori, salam si branza:

Se amesteca drojdia cu un pic de apa calduta dupa care se toarna peste faina,se amesteca un pic dupa care se pune uleiul de masline,oregano si sarea.Se framanta bine si se lasa la dospit circa jumatate de ora.

In acest timp se pregatesc ingredientele ptr pizza si anume:se face sosul de bulion, se taie carnaciorii,salamul, ardeiul.

Dupa ce a crescut aluatul se intinde o foaie care se pune in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt,peste care se intinde sosul si branza rasa. Apoi se pun carnaciorii, salamul, maslinele si ardeii.

Se da la cuptor ptr 20 min. dupa care se scoate, iar deasupra cat este calda se pun feliile de branza topita.

Se serveste cu Ketchup Univer.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnaciori, salam si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]