Pizza cu salam

de Rahela Velicu in Pizza, 19 Apr 2016 | 4034 vizualizari

 

Un blat de pizza perfect este acesta. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/pizza/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 500 g faina
    • 200 ml apa calduta
    • drojdie proaspata cat o nuca
    • 3 linguri de ulei
    • 1 lingurita de zahar
    • 1 lingurita de sare
    • 1 borcan de ciuperci feliate
    • 1 rola de cascaval mica
    • salam Victoria (sau orice fel)
    • 3 rosii
    • 1 ceapa mica
    • 3 linguri de bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam:

Intai framantam aluatul: punem faina intr-un bol si adaugam drojdia dizolvata in apa calduta.

Adaugam si uleiul si incepem sa framantam, adaugam sarea si zaharul si framnatam in continuare sa se incorporeze bine.

Punem aluatul 1 ora la dospit( eu l-am pus in cuptorul cu microunde, cu usa inchisa).

Intre timp trecem la felierea celorlalte ingrediente: feliem salamul, rosiile, ceapa o taiem julien, iar ciupercile le stoarcem bine de zeama.

Dupa ce aluatul s-a dospit, il impartim in 2 pentru ca este suficient pentru 2 pizza si blatul nu trebuie sa fie prea gros.

Ungem tava pentru pizza cu ulei, punem 1 parte de aluat si intindem bine cu degetele pana la marginea tavii. Intepam aluatul cu o scobitoare din loc in loc, apoi il ungem cu bulion ( eu am avut bulion de casa) si presaram deasupra ingredientele alese.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice ingrediente aveti pentru ornat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

19.04.2016, 17:02

Livrati si la domiciliu ?

Rahela Velicu 1

19.04.2016, 17:07

Da,da,da, sigur!

CameliaR 1

12.05.2016, 11:40

Yamyyy, ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire