Piept de pui cu cartofi

de pity19 in Pui, 30 Sep 2014 | 3525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui
  • 3 cartofi medii
  • sare , piper , chilli , boia dulce
  • ulei pentru prajit
  • 1,2 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi:

Clatim cartofii si curatam de coaja ;

Taiem in patru fiecare dupa care feliute nici prea groase nici prea subtiri ;

Condimentam cu sare , piper , chilli si boia ;

Incingem o tigaie cu ulei , cat sa acopere cartofii ;

Dam la prajit pana sunt rumeniti bine ;

Scoatem pe un servetel de bucatarie si lasam pana nu mai sunt uleiosi ;

Pieptul de pui il taiem felii ; Condimentam cu sare si piper ; Cu un ciocan pentru snitel , le batem bine ;

Pregatim un gratar de aragaz , punem la incins ;

Cand acesta este incins adaugam pieptul de pui si lasam la rumenit pe ambele parti ;

Usturoiul il curatam de coaja, taiem feliute subtiri si punem peste cartofi ;

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu pui