Chiftele de pui la cuptor

de RuxyRux in Pui, 15 Sep 2015 | 4756 vizualizari

 

Mult mai usoare decat cele prajite...si de ce nu, la fel de gustoase....se prepara destul de simplu si de rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti mari de pui
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 1/2 legatura de marar
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de ulei( eu am pus de palmier)
  • 1 lingura de apa minerala
  • 1 lingura de faina cu varf
  • sare( in jur de o lingurita)
  • piper dupa gust
  • ulei pentru uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui la cuptor:

Se toaca carnea impreuna cu ceapa, usturoiul, verdeata, se adauga oul si galbenusul, uleiul, apa, sarea, piperul, faina, apoi se amesteca bine.

Cu mana uda se formeaza chiftelele si se asaza in tava de cuptor unsa cu ulei.

Se coc la cuptorul incins pana se rumenesc frumos.

La jumatatea coacerii se pensuleaza cu putin ulei din tava. ( sau se pot intoarce, cum doriti).

TIPS-URI

1

In cazul in care nu le dati copiilor, puteti inlocui apa minerala cu o lingura de bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate de pui